Grå-Balans

Du är nu i din perfekta balans där du kan andas ut med vetskapen att allt är okej som det är.
Du har förståndet att avvakta samtidigt som du är medveten om att du snart kan ta nästa steg i det som du bidar din tid i.

Grå-Röd/Balans-Kraft

Grå-Röd visar att du balanserar upp din kraft och förmåga för att ladda energierna till det som du vet är ditt nästa steg att förverkliga.

Grå-Orange /Balans--Impuls

Grå-Orange visar att du balanserar dina impulser, bejakar dem men skapar en sak i taget, du har mål som du kommer att förverkliga från sunt förnuft kombinerat med längtan.

Grå-Gul/ Balans-Vilja

Grå-Gul visar att du backar lite, inser att du kr för hårt på, att du är för fokuserad på din egen roll, du skapar en avvaktan, stärker ditt medvetande innan du fortsätter med det som du vill förverkliga.

Grå-Grön/Balans-Harmoni

Grå-Grön visar att du vilar i känslan, stannar upp och upplever istället för att kräva eller ge allt. Medveten om att du behöver vara mer närvarande med dig själv.

Grå-Blå/Balans-Attityd

Grå-Blå visar att du är medveten om din förmåga, men även att du behöver vila innan du uttrycker dig, finna en balans i vad som du upplever med vad du uttrycker.

Grå-Indigo/Balans-Insikt

Grå-Indigo visar att du låter dina djupa funderingar få lite andrum, du har alla svaren inom dig, nu gäller bara att balansera när du ska använda och litat till din inre längtan av att förverkliga mer av dig.

Grå-Lila/Balans--Intuition

Grå-Lila visar att du behöver stanna upp, vara mer närvarande med din intuition, ge dig själv tid att vara i det du upplever innan du går vidare med det som du upplever.

Grå-Magenta/Balans--Erfarenhet

Grå-Magenta visar att du är medveten om allt det som du har skapat, det är tid att reflektera, plana ut all energi innan du tar nästa steg. Du behöver balans i vardagen, i det som varit, det som ska skapas.

Grå-Turkos/Balans-Förändring

Grå-Turkos visar att du är medveten om vad du önskar förändra, även medveten om att du behöver bida din tid för att skapa den perfekta rytmen i din utveckling.

Grå-Rosa/Balans-Oändlig

Grå-Rosa visar att du lyssnar till din känsla, stannar upp i den innan du agerar, känner efter vad som är rätt dröm att förverkliga.

Grå-Svart/Balans-Stillhet

Grå-Svart visar att du är på väg upp från det som varit tungt, du tar en paus, skapar mer medvetenhet om allt det du har och i det vad du kan släppa.

Grå-Vit/Balans-Bliss

Grå-Vit visar att du är mer medveten om dig själv, din grund likväl som din längtan. Du skapar balans mellan verkligheten och dina drömmar.
Created with