Grön-Harmoni

Grön visar att du blir medveten om en känsla, en upplevelse som skapar ett välmående en harmoni.
Nu är det bara för dig att stanna upp och njuta i stunden.
Du kan även vara i en helande period med mer närvaro.

Grön-Röd/Harmoni-Kraft

Grön-Röd visar att du skapa möjligheten att förändra i känslan, till att växa, att gå vidare, att släppa det som inte längre ger dig något. Du behöver se över vad du har och vad du inte har, ta ställning till vad som är viktigt för dig ifrån ett nytt sätt att se på allt. Det är nu din inre kraft pressar dig att skapa harmoni oavsett du vill eller inte. 

Grön-Orange /Harmoni-Impuls

Grön-Orange visar att du kan skapa med känsla. En förnöjsamhet över din egen kraft, att du lyssnar på din känsla i allt ditt skapande. Var i lusten, var i känslan, upplev dig själv i varje sak och agerande, våga tro på det du gör.

Grön-Gul/ Harmoni-Vilja

Grön-Gul visar att du nu får svar på något, det du söker finns därute, du har dina pusselbitar, bara att lägga dem på plats, men se till att du kommunicerar, att du är tydlig i det du vill uttrycka.

Grön-Blå/Harmoni-Attityd

Grön-Blå visar på att du har en inre ro som tar fram mer säkerhet där du lättare kan uttrycka dig lugnt och stilla. Du är mer medveten om vad du känner innan du uttrycker dig.

Grön-Indigo/Harmoni-Insikt

Grön-Indigo visare att du har överflöd i dina känslor, från att ha skapat en känsla, balanserat den finns nu ett flöde från inre upplevelser. Du kan vara lite disträ, glömma bort andra omkring dig då din inre harmoni skapar en avvaktan.

Grön-Lila/Harmoni-Intuition

Grön-Lila visar att du har stagnerat, kommit i ett off-läge, där du inte ids bry dig, inte orkar känna efter. Du har känslan med dig men nonchalerar allt för att falla in i fantasi utan någon grund. Men det finns positiva aspekter med som att du verkligen är i en längtan där du stärker din känsla.

Grön-Magenta/Harmoni-Erfarenhet

Grön-Magenta visar att du tvekar, att du inte stannar upp och känner efter eller så känner du efter för mycket. I det gäller det att du använder erfarenheten av känslan på det område som du behöver uppmärksamma. Du bör vara i känslan, acceptera att den bara är, avdramatisera den.

Grön-Turkos/Harmoni-Förändring

Grön-Turkos visar att det är nu du har kommit över eventuella besvikelser, rädslor, sett dina mönster, beredd att förändra, ta fram en annan känsla, skapar harmoni omkring dig. 

Grön-Rosa/Harmoni-Oändlig

Grön-Rosa visar att det är nu du ska besluta med hjärtat, inte låta logiken styra, eller kanske det är med logik du ska besluta? Eller kanske du inte ska besluta något alls, men dessa energier tillsammans skapar många känslor som negativ aspekt kan det bli väl mycket drama.

Grön-Svart/Harmoni-Stillhet

Grön-Svart visar att du kan fastna i harmoni, stagnera, inte våga känna mer, eller lyssna till din intuition, känslan i magen eller vad som känns rätt för dig. Du faller tillbaka på det som varit i stället för att våga låta känslan vägleda dig.

Grön-Vit/Harmoni-Bliss

Grön-Vit visar att du är alldeles för mycket i känslan, endera kan en känslomässig upplevelse gett dig en chock som mycket väl kan vara positiv men som ändå skapar en känsla av att du inte är närvarande.

Grön-Grå/Harmoni-Balans

Grön-Grå visar att du vilar i känslan, stannar upp och upplever istället för att kräva eller ge allt. Medveten om att du behöver vara mer närvarande med dig själv.
Created with