Gul-Vilja

Gul visar att det är nu du har alla möjligheter att börja om, att skapa den struktur som du vill ha.
Det finns ett bra fotfäste, du har fått grepp och det som är fast, det som du har som grund. 

Gul-Röd/Vilja-Kraft

Gul-Röd visar att du har en bra grund med en stark kraft att genomföra det som du har föresatt dig. Du tar tag i det som du känner att du måste förverkliga. Energin kommer när du vågar gå vidare med din vilja, pröva på något helt nytt, något som inte fanns tidigare, inte ens i tanken. 

Gul-Orange /Vilja-Impuls

Gul-Orange visar att du behöver lära dig att kombinera din vilja med lust, ta kontroll över vad du vill förverkliga. Du ser till att du hamnar i situationer som är övermäktiga eftersom du inte lyssnar till din egen kraft. Du kan möta på bekymmer när det gäller förverkligande endera att det blir för mycket eller inget alls. Lyssna till din vilja, stärk självförtroendet, se till din inriktning.

Gul-Grön/ Vilja-Harmoni

Gul-Grön visar att du nu får svar på något, det du söker finns därute, du har dina pusselbitar, bara att lägga dem på plats, men se till att du kommunicerar, att du är tydlig i det du vill uttrycka.

Gul-Blå/Vilja-Attityd

Gul-Blå visar att du är medveten om vad du vill göra men även hur du ska göra det, du har ingen tvekan med dig utan ett fullt engagemang i det som pågår. Du kan lita till dig själv, till din egen kraft.

Gul-Indigo/Vilja-Insikt

Gul-Indigo visar att du har samlat din kraft, du vet vad du har jobbat för, du har nu bara kvar att samla ihop, kanske för att börja om. Du är medveten om dina egna resurser, ditt tålamod och uthållighet.

Gul-Lila/Vilja-Intuition

Gul-Lila visar att du vet att du behöver bestämma hur du ska gå vidare, hur vill du engagera dig, det är inte frågan om när eller om utan hur. Du har med dig en stark fokusering samt uthållighet då du vet att det gäller för dig att förverkliga det som du längtar efter.

Gul-Magenta/Vilja-Erfarenhet

Gul-Magenta visar att du behöver skapa balans mellan kontroll och stagnation. Finn din identitet med grunden av din erfarenhet.

Gul-Turkos/Vilja-Förändring

Gul-Turkos visar att du bör använda din nyfikenhet, din distinkta känsla för rätt och fel, sök utveckling för att förverkliga själens mål. Du kan öppna dig för flera saker i ditt liv, våga prova på nytt, söka svar, finna det som inspirerar dig att utvecklas.

Gul-Rosa/Vilja-Oändlig

Gul-Rosa visar att du har funnit din trygghet sedan om den sitter i miljoner på kontot eller bara en vetskap om att du är har ingen större betydelse. Det handlar om din medvetenhet, att du vet vad du har samt att du värdesätter det. Du har lätt för att dela samt finnas till hands för dina närmaste. 

Gul-Svart/Vilja-Stillhet

Gul-Svart visar att det är du är lugn, balanserad, klok, eftertänksam, du tar tag i allt som ska göras, du litar till din egen kraft och förmåga. Det är något som du bör vara i men även se till att du vågar ta nästa steg.

Gul-Vit/Vilja-Bliss

Gul-Vit visar att du är medveten om dig själv men trots det kan du sväva i väg i det som du önskar uppleva även om du inte har vare sig energin eller anar hur. Du bör först bli mer medveten om din identitet utan den drömbild du skapat.

Gul-Grå/Vilja-Balans

Gul-Grå visar att du backar lite, inser att du kr för hårt på, att du är för fokuserad på din egen roll, du skapar en avvaktan, stärker ditt medvetande innan du fortsätter med det som du vill förverkliga.
Created with