Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Hagalaz (Hagal - Hagelrunan )

Om du dragit Hagalaz

Var öppen för alla nya möjligheter, förändringar även de som inte finns i din planering. För nu är det meningen att du ska våga mer än tidigare, livet utmanar dig med oväntade händelser, vad väljer du att göra av dem?
Dold visar Hagalaz på att det mesta runt omkring dig inte har någon grund. Hopplöshet, rädsla för det som inte går att kontrollera.

Hagalaz ristad

Här finner du två urstavar, två Issaz, två enskilda krafter som binds samman av en nedgående från en sida, en uppgående från den andra. Här finns en kommunikation, en utväxling av energier som inte styrs åt något håll utom utan stannar inom dessa två ristningar av Issaz. Det handlar om polaritet. Två lika energier som möts, speglar varandra. Precis som vi alla gör när vi har skapat en identitet (i de tidigare runorna) för att omskaka allt i Thurisaz. Det spelar ingen roll om du ristar ristningen i mitten uppåt eller nedåt, den får samma betydelse då den är låst mellan de två.

Om du dras till Hagalaz

Om du dras till Hagalaz är du en person som trivs med förändringar. Du strävar efter att skaka om det mesta, finna nya infallsvinklar i det mesta. Din inre drivkraft är att kapa band och skapa frihet.

Vägledning från Hagalaz

Arbete
Du har mer på gång än vad du kanske klarar av för stunden. Full fart, ett agerande som förändrar en hel del i din planering. Det är nu förändringar som du tänkt på kommer till uttryck.
Kärlek
Det är nu du kan åstadkomma nya inriktningar i relationer eller skapa nya. Våga framhäva dig själv, visa vem du är, kliv ut ur garderoben i din nya stass.
Ekonomi
Se över din ekonomi att du inte håller på något som skulle ha släppts för länge sedan. Frigör energi istället för att låsa fast den. Mer inkomster finns om du vågar se dig omkring.
Hälsa
Det ligger utrensningar är i luften, våga kräva tid åt dig själv, eventuella infektioner, småsaker som ska upp, ut och väck.
Andligt
Tillåt alla tankar att skapa nya inriktningar, se inre turbulens som nyskapande kraft.
Created with