Lila-Intuition

Lila visar att det är nu som du ska lyssna på din inre inspiration, livsglädjen, sökandet efter något som du bara anar vad det är.
Öppna upp för allt det som du har inom dig.

Lila-Röd/Intuition-Kraft

Lila-Röd visar att du har klivit ur begränsningar i stället uppmärksamhet din egen potential. Där du vet vad du kan investera din energi om du vill. Det är dags att du ser mer av dig själv, finner, tar fram hela din kraft i det är öppen för de illusioner som kan förverkligas. Du har kraft till att forcera vidare av bara farten, i det söka utveckling ifrån det förflutna.

Lila-Orange /Intuition-Impuls

Lila-Orange visar att du har alla möjligheter att stå i din egen utveckling, förverkliga det du vill bara du lyssnar till din längtan, både den andliga samt det fysiska.

Lila-Gul/ Intuition-Vilja

Lila-Gul visar att du vet att du behöver bestämma hur du ska gå vidare, hur vill du engagera dig, det är inte frågan om när eller om utan hur. Du har med dig en stark fokusering samt uthållighet då du vet att det gäller för dig att förverkliga det som du längtar efter.

Lila-Grön/Intuition-Harmoni

Lila-Grön visar att du har stagnerat, kommit i ett off-läge, där du inte ids bry dig, inte orkar känna efter. Du har känslan med dig men nonchalerar allt för att falla in i fantasi utan någon grund. Men det finns positiva aspekter med som att du verkligen är i en längtan där du stärker din känsla.

Lila-Blå/Intuition-Attityd

Lila-Blå visar att det som är viktigt är att du verkligen finner din andliga fokusering utifrån din personlighet. Att du står tryggt i din attityd medan du fokuserar på din utveckling.

Lila-Indigo/Intuition-Insikt

Lila-Indigo visar att du har skapat en egen plattform, du vet vad du vill, du har fokuserat, nu kan du förverkliga. Du kan förbättra det som berör dig samt din trygghet då även framtida ageranden.

Lila-Magenta/Intuition-Erfarenhet

Lila-Magenta visar att du kan krångla till det, tar dig själv på för stort allvar, ser dig själv utifrån vad du tror att andra förväntar sig i stället för att vara bara dig själv. Tänk igenom, vad är det som du är rädd att förlora, dig själv eller något annat, vad har det egentligen för värde för dig? 

Lila-Turkos/Intuition-Förändring

Lila-Turkos visar att du ska ha mer tillit till ditt inre, till din kunskap, till allt det som du har byggt upp, att du ska lita till dig själv första och främst. Energin manar dig också till tillit, att vara i ro med att allt är perfekt precis som det är just nu.

Lila-Rosa/Intuition-Oändlig

Lila-Rosa visar att du har harmoni, både inre och yttre, du lever i glädje, gemenskap, trivsel, myser och mår bra, har relationer som du önskar även om du så är ensam, men föga troligt.

Lila-Svart/Intuition-Stillhet

Lila-Svart visar att du vet vad din säkerhet är, du kan tänka klart och fokuserat, du vet vad du vill samt hur du ska skapa det. Du tänker, agerar, är mycket bestämd i din uppfattning om hur saker och ting ska vara samt hur de ska bli.

Lila-Vit/Intuition-Bliss

Lila-Vit visar att du är helt inne i fantasin och drömmarnas värld, du drivs av att spejsa i väg i tanken och fantasin. Du tror på det omöjliga, ser allt som du kan skapa ifrån tankens kraft, lite stabilitet kan ge dig mer kraft att förverkliga.

Lila-Grå/Intuition-Balans

Lila-Grå visar att du behöver stanna upp, vara mer närvarande med din intuition, ge dig själv tid att vara i det du upplever innan du går vidare med det som du upplever.
Created with