Marie Eriksson

Location:

Location: Stjärnmedlem
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Memos: 1

Hej där!
Marie heter jag och är en levnadsglad Skytt av årgång -73, som gillar allt som gör livet värt att leva, vilket jag gör i härliga Hälsingland. Jag är medial sen födseln och det andliga har alltid varit en del av mig och det har gett mig en trygghet av att veta att jag aldrig är ensam. 

Jag är Reiki Master / Karuna Reiki® Master och gick min första kurs 2000, men har utövat healing långt innan dess. Jag är även Certifierad Tarottolkare/Tarotterapeut och har hållit på med Tarot sedan 1995. Är även Certifierad Runmagiker och skapar mina egna magiska runor.

Jag har gått alla kurser och certifieringar för Ylva Trollstierna och är medlem i Förenade Reikiförbundet.
Jag använder nästan dagligen själv healing och det är fantastiskt att få ta del av dessa energier. Att sen få dela med mig genom de sessioner i direkt- och distans healing och kurser jag håller är så givande.

Andra intressen är drömtydning, Kristaller, Pendel, Slagruta. Magi förekommer oxå då jag är Wiccan, vilket är en naturreligion och jag tror att det man ger ut får man tillbaka, alla handlingar, bra och dåliga, allt får konsekvenser = Karma.

Mitt favoritcitat är:
What you resist, Persists!
What you release, finds Peace!

Vill du kontakta mig nås jag på:
Mail: marie@magicstar.nu
Kika gärna in på min hemsida www.magicstar.nu

Kram
Marie

Latest Activity

  View All

Latest Music   View All

No Music Submitted!

Latest Videos   View All

No Videos Submitted!