Aktuella händelser

Skrolla nedåt

Aktuellt nyhetsbrev

Jag har rensat en del, epostlistor, på sidor, i datorn medan det springer folk här hemma för allt möjligt som ska fixas.

Jag har även gått igenom tolkningar, varje år så har jag några som kan boka hela året, varje månad, samt några som kan boka året + fyra tremånaders tolkningar. I övrigt så erbjuder jag bara samtal över zoom men det är när det finns tid över.

Nu är det snart dags för det nya året, du har säkert sett att du kan boka det redan nu, jag vet inte hur många jag ämnar göra, dessutom har jag nu börjat vara ute i tid och inte i sista minuten. Det erbjudandet finns kvar så länge som det finns tid.
När du bokar 2023 får du tillgång till bokprofilen "Tarot och attraktionens lag" där du kan dra kort, läsa vägledning.

Men nu när jag är klar med strukturen för 2023 kan du boka årstolkning, 12 månader, varje månad för sig via Zoom eller distans för 3900:- du kan även delbetala det på 3 ggr men då blir det 1500:- per gång, du betalar du 1500:- nu, 1500:- i januari och 1500:- i april.
Endast swish 073 063 1657

Du kan även välja 2023 + 4 tre månaders tolkning för 2100:-, det kan du delbetala på 2 ggr. 1200:- nu, 1200:- i januari, även det Swish.

Jag har en kurs som startar nu som är i grupp.
Den 3/11 startar STREAM, jag har lyckats sätta samman en helt fantastisk kurs som har det mesta med sig för andlig utveckling, grunden är symboler och element som är just det, grunden.
Ett webmöte i månaden, uppgifter, personligt samtal. Kursen är ända till augusti nästa år.
Finns en film på sidan där jag pratar om kursen.
Alla andra kurser finns som distans, utbildningarna håller jag på att ändra till personliga utbildningar, alltså bara du och jag med allt material på din egen sida samt med personliga samtal.
Önskar dig en fantastisk start på veckan.
/Ylva

Senaste nytt!

Created with