itTeraCare

Guds frekvens -  Livets ljus

iTeraCare är ett verktyg för din hälsa som tillför utan att du "äter" något tillskott, det är ett säkert och naturligt sätt stödja din hälsa och ditt välbefinnande.

Det fungerar genom att stimulera kroppens egen naturliga självläkningsprocess för att hjälpa till att minska inflammation, förbättra cirkulationen, främja bättre sömn, avslappning, lindra obehag: Men även för att förbättra din yttre kropp och anti-åldrande samt stärka immunförsvaret och avblockera samt ge energi till chakran och meridianer.

Kroppen vet redan vad den ska göra för att läka, du ger den bara en hjälpande hand.

Den är en 3 i 1 teknologi av;
Terahertz - som harmoniserar med våra cellers frekvenser genom att aktivera hälsosamma samt passiva celler. Genom att eliminera ohälsosamma celler samt fria radikaler i sina processer.
Quantum - Skapar skalär energi som ger energi till cellerna, stärker energifältet, producerar helande energi och går igenom allt genom quantum energi.
Optik kvarts - Genom hundratalet av exklusivt minerala ingredienser skapat av "maskinen" skapar den frekvenser. Denna bas komponent är producerad genom en hög temperatur som är pressad som når nästan 2000 grader. I det liknar den 1/4 av solens energi. Det stärker aurans fält och energier.

iTeraCare har en frekvens mellan 2-17 thz vilket är perfekt för den mänskliga kroppen. Frekvens området är 100ghz-10thz, våglängder 30um-3000um som kan passera genom de flesta material som glass, plast, papper, kläder. Det är en säker icke -ironiserande frekvens.

Terahertz teknologi har används i medicinska, i flygteknik samt i dricksvatten samt andra sociala omgivningar samt livsområden.

Fördelar med att
värma upp kroppen

Boostar immunförsvaret
Ökar den metaboliska aktiviteten i celler.
Ökar syret i celler.
Ökar blodflödet.
Metaboliserar "skräpprodukter" i kroppen
Mjukar upp bindväven
Slappnar av fibrerna i musklerna
Förminskar ledstelhet.
Aktiverar normala celler.
Reparera skadade celler.
Känner igen och förstör onormala celler.
Detox lymfcirkulationen snabbt.
Stimulera bättre mikrocirkulation snabbt.
Ta bort djup vävnad kyla och fuktighet snabbt.
Stärka organens funktion.
Fördröjning av åldrande symtom.

Terahertz frekvenser aktiverar vilande "stamceller" in benmärgen.
I benmärgen finns röda och vita blodkroppar samt trombocyter (blodplättar).

Hetta, värme?

I den kinesiska medicinen anses det att när vi hettar upp benmärgen aktiveras mer av energin i kroppen vilket är läkande.

iTeraCare skapar värme i 2 nivåer, men har även det renande blå "ljuset" samt energin från kvarts.

Produkter

Prife har fler produkter än iTeraCare (blåsen) som används för att skapa bättre välmående.

Ionshield + Seven wonders

Prife International

2014 skapade Yang Wen Jun som var en Bio medicins forskare den första terahertz maskinen.

De Shang Health Technology CO.LTD etablerades 2015. Företaget finns i Donhai County, Jiangsu Province i Kina. De arbetar med att integrera vetskapliga och teknologiska produkter. De är en av de främsta inom terahertz teknologi i Kina.

iTeraCare är panterad, har genomgått strikta tester för säkerhet, effitivitet, elekrtonisk anpassning och via mänskliga kliniska reporter.
Prife är ett internationellt företag som har ensamrätt på iTeraCare.

OBS! Det finns billiga kopior som du finner via exempelvis Ebay, AliBaba som inte har denna teknologi utan är mer som en "vanlig hårblås"

Köpa egen iTeraCare?

Prifes produkter säljs endast genom återförsäljare. Det för att hjälpa användaren med support för mer information, genom nätverk (ex vis på Facebook) samt genom möten.

Du kan läsa mer vid intresse på den sidan som jag skapar för iTeraCare. Du klickar på denna länk,  vid eventuella funderingar:
ylvatrollstierna@gmail.com

Jag fick min "blås" strax innan jul 2022.
Jag mår bättre fysiskt, psykist, ökad energi.
Jag använder inte längre glasögon (1.5).

Jag dricker vatten som är blåst. 
Jag använder den över mina chakras samt specifika punkter (som ögonen) ca 5 dagar i veckan.  Men jag har även haft perioder av utrensningar då jag sovit över 10 timmar (normalt 4-5), varit hungrigare än vanligt men även tappat lusten för exempelvis socker.

Jag hade ett tvivel med denna "blås" då jag har uppfattningen att blockeringar, obalanser, sjukdomar även har en koppling till trauman. Min uppfattning var att de behöver lösas, vilket jag inte tidigare trodde var möjligt med blåsen, trots massvis med information om personer som fått hjälp med små obalanser till mer allvarligare sjukdomar. Men, förutom att denna teknik hjälper kroppen att helas, balanserar den även det mentala, emotionella, för min egen del genom minnen som kommit upp, drömmar.

Created with