Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Reidiz (Reid - Vagnrunan )

Om du dragit Reidiz

Från inre insikter om dina egenskaper och din erfarenhet tar du nästa steg, väntar inte in alla andra omkring dig, du har en positiv framfart och agerar direkt.
Dold visar Reidiz att du är hämmad, osäker, rädd, försiktig, att du hellre backar än tar dig framåt. Du finner hela tiden ursäkter för att inte agera. Du litar inte på dig själv, inte på någon annan heller utan ställer dig utanför gemenskap. 

Reidiz ristad

Nu börjar äventyret utanför individen. Urstaven, sedan energin nedåt för att gå inåt som i Wynjaz för att sedan riktas utåt= Jag kan, jag gör, jag tar in, jag agerar. En ökad medvetenhet av Wynjaz där du kan transformera din inre glädje med att möta omgivningen, med att sätta din plats på världskartan. Den sista ristningen skapar fokuserad kraft. Här är det ännu fyra ristningar för en runa.

Om du dras till Reidiz

Om du dras till Reidiz är frihet, egna val det viktigaste för dig. Du behöver gränslöshet, att få vara din egen, gå din egen väg, i det skapa nya möjligheter. Din inre drivkraft är att bana väg för nya utmaningar. 

Vägledning från Reidiz

Arbete
Kanske det är det att du blir din egen nu eller vågar ta ett större beslut i din arbetsidentitet. Du finner svar inom dig och vågar slappna av och känna en frihet.
Kärlek
Du vet vad du vill och ser till att du får det. Självsäker och motiverad når du dina mål.
Ekonomi
Full fart, investeringar och tillgångar. Nya möjligheter kommer som följd av det du skapat.
Hälsa
Du har tillgång till hela dig, känner dig stark och full av kraft. Kan även visa på förnyade krafter.
Andligt
Du är svaret på alla dina frågor. Du är i en period där du blir medveten om dig själv och dina möjligheter. Din egen inre kraft kommer fram av sig själv och sedan, bara vet du vad du egentligen vill ända inifrån själen.
Created with