Röd-Kraft

Röd energi visar att du har all din kraft med dig. Du kan förverkliga vad du än från en inre längtan. Du har möjligheter att påbörja nya projekt. Det finns nya uppgifter, nya åtaganden, du kan fixa allt som du har bestämt dig för. Det är nu som du är laddad, engagerad samt full av inspiration.

Röd-Orange/Kraft-Impuls

Röd och orange energi för att visa att du nu verkligen kan lyssna till dina impulser, förverkliga det som du vill. Du har kraft med dig till att strukturera upp det som ska skapas. Du kan vidareutveckla det som redan startats upp. Du har ingen tvekan utan litar till din impuls samt kreativa förmåga. Du kan skapa support på det som du vill förverkliga vidare.

Röd-Gul /Kraft-Vilja

Röd-Gul visar att du har en bra grund med en stark kraft att genomföra det som du har föresatt dig. Du tar tag i det som du känner att du måste förverkliga. Energin kommer när du vågar gå vidare med din vilja, pröva på något helt nytt, något som inte fanns tidigare, inte ens i tanken. 

Röd-Grön/ Kraft-Harmoni

Röd-Grön visar att du skapa möjligheten att förändra i känslan, till att växa, att gå vidare, att släppa det som inte längre ger dig något. Du behöver se över vad du har och vad du inte har, ta ställning till vad som är viktigt för dig ifrån ett nytt sätt att se på allt. Det är nu din inre kraft pressar dig att skapa harmoni oavsett du vill eller inte. 

Röd-Blå/Kraft-Attityd

Röd-Blå visar att du bör vara i din sanning, leda och gå din egen väg. Vilket inte innebär att du ska nonchalera andra, då har du missförstått energins budskap. Kombinationen visar att du finner det som är viktigt nu. Du behöver stå upp för vem du är och vad du vill. Låt andra ta ansvar för deras respons, det är nu som du ska förverkliga dig själv.

Röd-Indigo/Kraft-Insikt

Röd-Indigo visar att du har insikt, kraft att vara i det som du är i. Innan har säkert något inte varit lika tryggt och säkert men nu har du tagit kontroll. Kombinationen visar att du kan vara precis den du är, fortsätta vara i det som nu är. Allt är lugnt och stabilt. Du kan förverkliga det mesta du önskar då dina insikter leder dig.

Röd-Lila/Kraft-Intuition

Röd-Lila visar att du har klivit ur begränsningar i stället uppmärksamhet din egen potential. Där du vet vad du kan investera din energi om du vill. Det är dags att du ser mer av dig själv, finner, tar fram hela din kraft i det är öppen för de illusioner som kan förverkligas. 

Röd-Magenta/Kraft-Erfarenhet

Röd-Magenta visar att du är i utveckling av dig själv, det som du tidigare har byggt upp. Nu är det bara att välja hur du vill gå vidare, vad är din vidare utveckling? Du kan uppleva att du måste agera, du behöver stärka allt det som du har med dig, i det kan du vara mycket kraftfull.

Röd-Turkos/Kraft-Förändring

Röd-Turkos visar att även om du känner dig trygg, kraftfull, gärna stannar i det som är, kan stagnation leda till att du förlorar din kraft. Du kan endast stärka kraften genom att våga förändra, förbättra, se och uppleva mer av det som är.

Röd-Rosa/Kraft-Oändlig

Röd-Rosa visar att du har funnit en inre harmoni, en inre stillhet. I det kan du nu ta det lugnt ett tag, fortsätta att vara i den stabilitet du byggt upp som du kan skapa mer energi ifrån dina andliga visioner.

Röd-Svart/Kraft-Stillhet

Röd-Svart visar att du har fyllt din kvot av din kraft. Du kan vara stilla i den kraft som du har. Var helt närvarande i det som är men du bör se upp bara att du inte gör dig starkare än vad du är, i det skapas krav. Du kan känna en inre styrka som skapar stagnation.

Röd-Vit/Kraft-Bliss

Röd-Vit visar att du har något på gång, det brinner av engagemang, idéer, kraft och impulser som ska förverkligas. Du kan förändra det mesta då du har kraft samt inspirationen till att tänka utanför boxen. Men detta kan även skapa begränsningar, att du litar mer visioner än kraft.

Röd-Grå/Kraft-Balans

Röd-Grå visar att du balanserar upp din kraft och förmåga för att ladda energierna till det som du vet är ditt nästa steg att förverkliga. 
Created with