Rosa-Oändlig

Rosa visar att du kan förverkliga dina drömmar, våga ha tillit till det som du längtar efter,
du kan förverkliga det som du önskar. Låt kreativitet och drömmar gå hand i hand. 

Rosa-Röd/Oändlig-Kraft

Rosa-Röd visar att du har funnit en inre harmoni, en inre stillhet. I det kan du nu ta det lugnt ett tag, fortsätta att vara i den stabilitet du byggt upp som du kan skapa mer energi ifrån dina andliga visioner.

Rosa-Orange /Oändlig-Impuls

Rosa-Orange för att du är mitt i centrum, du kan lyckas med det mesta som du företar dig Du har en stark motivation till att finna ursprunget till inre glädje samt din egen skapande kraft. Du kan förverkliga dina visioner, drömmar som blir uppfyllda. 

Rosa-Gul/ Oändlig-Vilja

Rosa-Gul visar att du har funnit din trygghet sedan om den sitter i miljoner på kontot eller bara en vetskap om att du är har ingen större betydelse. Det handlar om din medvetenhet, att du vet vad du har samt att du värdesätter det. Du har lätt för att dela samt finnas till hands för dina närmaste. 

Rosa-Grön/Oändlig-Harmoni

Rosa-Grön visar att det är nu du ska besluta med hjärtat, inte låta logiken styra, eller kanske det är med logik du ska besluta? Eller kanske du inte ska besluta något alls, men dessa energier tillsammans skapar många känslor som negativ aspekt kan det bli väl mycket drama.

Rosa-Blå/Oändlig-Attityd

Rosa-Blå visar att du inte känner efter vad som är viktigt för dig då du är fullt upptagen med att känna efter vad som är viktigt för andra. Du söker bekräftelse utifrån då det egentligen är du själv som ska känna efter, men det kan vara svårt med alla känslor som kommer omkring dig.

Rosa-Indigo/Oändlig-Insikt

Rosa-Indigo visar att du nu bör lyssna till ditt inre men i det alla positiva förhoppningar, våga vara i kärleken, släpp all tvekan. Du kan vara förvirrad av djupa insikter kombinerat med drömmar.

Rosa-Lila/Oändlig-Intuition

Rosa-Lila visar att du har harmoni, både inre och yttre, du lever i glädje, gemenskap, trivsel, myser och mår bra, har relationer som du önskar även om du så är ensam, men föga troligt.

Rosa-Magenta/Oändlig-Erfarenhet

Rosa-Magenta visar att du är i din upplevelse, du bör ta dig själv på allvar, bara vara nöjd med dig själv, med den du valt att vara, du är perfekt precis som du är. Frihet och rörelse kan vara viktigt likaså att uppmärksamma en annan dimension av din andlighet.

Rosa-Turkos/Oändlig-Förändring

Rosa-Turkos visar att du har alla möjligheterna att förverkliga vad du än har för längtan. All längtan är med dig, du är i en fas i livet med positiv tillit i vad du än gör. 

Rosa-Svart/Oändlig-Stillhet

Rosa-Svart visar du kan trotsa dig själv. Du anar att du vet allt, och kan i det fastna i andliga rutiner som du skapar trygghet i, vad händer om du bara är där du är utan att förvänta dig något eller fastna i rutiner?

Rosa-Vit/Oändlig-Bliss

Rosa-Vit visar att du är i en positiv känsla, full av upplevelser och uttryck. Du är i glädje, gemenskap och bjuder på dig själv. Du har alla möjligheterna att få den känslomässiga respons som du önskar.

Rosa-Grå/Oändlig-Balans

Rosa-Grå visar att du lyssnar till din känsla, stannar upp i den innan du agerar, känner efter vad som är rätt dröm att förverkliga.
Created with