Möt Runteamet

Författare. Kursledare.

 Jag har tolkat Tarot sedan 1974. Runor sedan 1970. Auror sedan 1993.

Jag har skrivit 27 böcker,16 böcker om Tarot, skapat 4 Tarotlekar samt 2 online.

Jag är utbildad av bland annat Tony Robbins, Mike Dooley, Neale Donald Walsch, Ariel Ford. Jag är Infinity Possibilities Matrix trainer.

I mars 2023 träffade jag Coach J och Michiwaa som jag bor med och arbetar idag tillsammans med Solhäxan i kollektiv i vårt mål att skapa utveckling genom Rungrottan och mitt alter ego - Runhäxan.

Denna sida är min från grunden för mina kurser, men är nu delad med Rungrottan där du finner medlemskap, +medlemskap, podcast och shop.
Coach J/Jesper
Coach och boss över runteamet

Jag har ägnat hela mitt 34:a åriga liv åt att arbeta med människor. Jag har alltid haft en naturlig förståelse för beteende och psykologi, och jag älskar att vägleda och motivera människor. I mitt nuvarande projekt har jag ansvar för hela projektet och tar hand om en omfattande planering.


Utöver det har vi även startat "90 day challenge" där vi inspirerar människor att röra på sig i deras egen takt för sitt välmående. Häng på resan du också och utvecklas du med! Besök coachesdontplay.club.


Tillsammans kommer vi att arbeta mot din personliga utveckling, och min passion ligger i att se människor stärka sig själva och nå sina mål. För närvarande fördjupar jag mig i runor för att ytterligare förstå den andliga aspekten av vår resa. Jag bjuder in dig att följa med mig på min spännande resa in i runornas värld.


Med mig vid din sida kan du förvänta dig stöd och vägledning för att uppnå dina mål och utforska det andliga med mig.

Michiwaa/Michelle
Sociala medier ansvarig - Träningscoach

Under mina 37 år har mitt yrkesliv en bred bakgrund med en grund inom försäljning och en masterexamen inom pedagogik och retorik.

Just nu är jag ansvarig för vår närvaro på sociala medier, filmproduktion och vår växande webbshop.

Jag kan även kallas "allt-i-allo" eftersom jag älskar att ta mig an olika utmaningar och roller.

En ny passion som jag utforskar är Tarot,  jag delar mina frågor, insikter och upplevelser i medlemsserien "Samtal om Tarot.", med självaste Runhäxan som lärare. Jag ser fram emot att fördjupa mig i den andliga världen och växa tillsammans med er.

Med mig vid rodret kan ni förvänta er en spännande och engagerande resa både inom affärsvärlden och den andliga sfären.

Our team

"Häxorna"

Solhäxan/Elise
Tarot - tidigare liv

Möt Elise, även känd som Solhäxan, en andlig utövare med över 30 års erfarenhet.

Som bästa elev till Runhäxan är hennes specialitet att utforska dina tidigare liv.

Elise hjälper dig genom att granska dina tidigare erfarenheter att du kan upptäcka själens utmaningar och finna sätt att hantera dem. Denna insikt hjälper dig för din själs utveckling, låter dig lära och växa själsligt och personligt.

Elise strävar efter att ändra perspektiv - istället för att se tillbaka på ditt förflutna som något negativt, hjälper hon dig att förstå varför du har genomlevt olika situationer och hur de har bidragit till din personliga tillväxt.

Yianghäxan/Rose-Marie
Yinagkort - Tarot - Runor

Möt Rose-Marie, även känd som Yianghäxan med kunskap från färger och energier, Tarot med mera. Rose-Marie är enligt Runhäxan bäst på att tolka hennes Yiangkort.

Jag är och har alltid varit en superkänslig person. Känner av allt o alla vilket är både en fördel och en nackdel. Är utbildad hos Ylva Trollstierna i ”alla” hennes kurser, symboler, runor, tarot, chakra o färg.

Är certifierad tarottydare. Men brinner mest för färger och dess budskap, jag har dessutom designutbildning (Köpenhamns tillskärarakademi) och färg o stilkonsulent utbildning BFAS (Beauty For All Season). Man kan tolka i ”allt” men med färg får du ett bra verktyg till uttryck både utåt och inom dig.

Reikihäxan/Kicki
Reikihealing Ons.20:00 för medlemmar

Möt Kicki, även känd som Reikihäxan med flertalet års erfarenhet av holistisk healing.

Kicki är utbildad Reiki och Karuna master. Violetta flamman. Chakrahealing. Tarot och runor, symboler samt medial utbildning hos bland annat Ylva men även Andreas Österlund.

Reikihäxan är den som är drivande i de healingstunder som vi erbjuder oftast varje onsdag kl 20:00 för våra medlemmar.

Our team
Trollhäxan/Hillie
Ört och naturlig healing

Möt Hillie, även känd som Trollhäxan med andlig spirituell erfarenhet sedan barnsben.

Hon har alltid varit intresserad och i utveckling av naturliga alternativ till välmående, så väl kroppsligt, andligt och mental hälsa.

Utbildad som Reiki Master, meditationslärare, gått lärling inom alternativ hälsovård, dessutom Tarottolkare.

Hillie medverkar i healingsessioner, hon ger dessutom tips inom välmående från naturen.

Vem är du?
?

Kanske du är en av våra häxor?
Maila oss runhaxan@gmail.com om du har något att tillföra till vårt team. Vi söker astrolog, handtydare med mera som komplement.

Och Du?
?

Kanske du är en av våra häxor?

Maila oss runhaxan@gmail.com om du har något att tillföra till vårt team. Vi söker astrolog, handtydare med mera som komplement.
Created with