Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Thurisaz (Thurs - Kaosrunan )

Om du dragit Thurisaz

Thurisaz hjälper dig att släppa falska föreställningar, begränsningar. Du kan uppleva kaos om du är ifrån din sanning, allt kan kastas omkring men utav det kommer det nya möjligheter. Det är upp till dig om du ska hamna i denna situation igen. Våga släppa taget, ha tillit.
Dold visar Thurisaz på maktlöshet då du inte styr ditt eget liv, den visar att du är rädd för förändringar, rädd att tappa kontrollen.

Thurisaz  ristad

Denna runa är påstridig, ifrågasättande, självklart, efter alla insikter måste allt skakas om. Runan har urstaven men sedan de två ristningarna precis som Wynjaz bildar en triangel. Här är de två halvstavarna mitt på urstaven. De är mer fristående även om de är samman med urstaven. Energin är mer riktad ifrån denna runa, som en motsättning till eld, Kenaz, den riktar sin energi mot elden.

Om du dras till Thurisaz

Om du dras till Thurisaz är du dramatisk på gott och ont. Du trivs med att vara mitt i kaotiska situationer där du får agera snabbt, ta risker. Din inre drivkraft är förvandling.   

Vägledning från Thurisaz

Arbete
Det är nu dags att du tror på dig själv, att du vågar framhäva dig, gå din egen väg. Stanna upp, var medveten om vad du egentligen vill göra och gör det.
Kärlek
Du kommer nog att behöva se sanningen i vitögat, vad vill du egentligen när det gäller kärleken? Känslostormar, förändringar, frågeställningar om relationer. Något som döljs kommer fram.
Ekonomi
Du kan känna motstånd och funderingar runt om pengar och investeringar. Ta det lugnt, agera inte just nu utan vänta in tills det känns bra, en period av avvägande.
Hälsa
En period av vila och avvaktan, ta det lugnt, forcera inte, låt kroppen vila.
Andligt
Meditera, våga få en insikt, frigör blockeringar och oro, släpp krav och måsten.
Created with