Turkos-Förändring

Turkos visar att du bör bli medveten om vad du önskar förändra, det är dags att du ser saker ur ett annat perspektiv.
 Du är den som väljer vad du vill förändra. 

Turkos-Röd/Förändring-Kraft

Turkos-Röd visar att även om du känner dig trygg, kraftfull, gärna stannar i det som är, kan stagnation leda till att du förlorar din kraft. Du kan endast stärka kraften genom att våga förändra, förbättra, se och uppleva mer av det som är.

Turkos-Orange /Förändring-Impuls

Turkos-Orange visar på förändringar som kan innebära konflikter, ta fram beslutsångest då impulsen kan dra åt ett håll samtidigt som längtan efter förändring kan dra åt ett annat. Det kan även vara att de båda energierna skapar tumult av allt som ska skapas.

Turkos-Gul/ Förändring-Vilja

Turkos-Gul visar att du bör använda din nyfikenhet, din distinkta känsla för rätt och fel, sök utveckling för att förverkliga själens mål. Du kan öppna dig för flera saker i ditt liv, våga prova på nytt, söka svar, finna det som inspirerar dig att utvecklas.

Turkos-Grön/Förändring-Harmoni

Turkos-Grön visar att det är nu du har kommit över eventuella besvikelser, rädslor, sett dina mönster, beredd att förändra, ta fram en annan känsla, skapar harmoni omkring dig. 

Turkos-Blå/Förändring-Attityd

Turkos-Blå visar att det är förändringar på gång ifrån troligen en identitetsutveckling eller kris. Du har allt för många funderingar, allt för många tankar, i det skapar du ständigt förändringar.

Turkos-Indigo/Förändring-Insikt

Turkos-Indigo visar att du ska lyssna till ditt inre, våga lita till dina insikter, ta tag i förändringar som du känner inom dig.

Turkos-Lila/Förändring-Intuition

Turkos-Lila visar att du ska ha mer tillit till ditt inre, till din kunskap, till allt det som du har byggt upp, att du ska lita till dig själv första och främst. Energin manar dig också till tillit, att vara i ro med att allt är perfekt precis som det är just nu.

Turkos-Magenta/Förändring-Erfarenhet

Med Röd-Turkos bör du se på att även om du känner dig trygg, kraftfull och gärna stannar i det som är, kan stagnation leda till att du förlorar din kraft. Du kan endast stärka kraften genom att våga förändra, förbättra och se och uppleva mer av det som är.

Turkos-Rosa/Förändring-Oändlig

Turkos-Rosa visar att du har alla möjligheterna att förverkliga vad du än har för längtan. All längtan är med dig, du är i en fas i livet med positiv tillit i vad du än gör.

Turkos-Svart/Förändring-Stillhet

Turkos-Svart visar att har du kan drivas av en inre rastlöshet, du tror att du vet allt men samtidigt blir du medveten om dina begränsningar vilket skapar en inre längtan av att förändra. Även om du inte har ork nu, våga känna efter vad alternativen är.

Turkos-Vit/Förändring-Bliss

Turkos-Vit visar att det är nu du bör försöka hinna med dig själv, sätt fötterna på jorden, ta djupa andetag, våga följa förändringens flöde utan att sväva i väg i visioner.

Turkos-Grå/Förändring-Balans

Turkos-Grå visar att du är medveten om vad du önskar förändra, även medveten om att du behöver bida din tid för att skapa den perfekta rytmen i din utveckling.
Created with