Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Tyraz (Tyr - Krigarrunan )

Om du dragit Tyraz

Tyraz visar på att du alltid når dina mål oavsett hur mycket motgångar som finns. Att ge upp det finns inte i din värld, runan visar även att du är stark i din självkänsla.
Dold kan Tyraz visa på ilska, irritation över att inte orka eller ha tillräckligt fokus för att fixa det som är nödvändigt. Du kan uppleva att du inte har tillräckligt med vilja till att genomföra det som du vill uppnå, det skapar en irritation och osäkerhet.

Tyraz ristad

Runan är döpt efter krigsguden Tyr ifrån asatron. En annan symbol för Tyraz är polstjärnan som är den stjärna som står still i zenit ovanför nordpolen, ses som en kunglig symbol bland annat.

Denna runa är formad av urstavens (isrunan) grund, två ristningar, halva stavar formade som en pil, med denna runa är du målinriktad. Det handlar om den inre krigaren, överlevnadskraft, vetskap om vem du är från din inre kraft. Här riktas energin uppåt mot norr kanske för att visa på polstjärnan som vägledning, att se uppåt, sätta sig själv i högre fokusering.

Om du dras till TYraz

Om du dras till Tyraz är du kraftfull, bestämd, säker, ger aldrig upp. Du finner en väg oavsett, i värsta fall skapar du en ny, men inget stoppar dig, fokus är din inre drivkraft.

Vägledning från Tyraz

Arbete
En enorm kraft inom dig får dig att nå dina mål. Du går på för fullt, agerar självständigt samt kraftfullt - din vilja är lag. Du har alla möjligheter att nå ditt mål, förverkligar allt som du har som intention.
Kärlek
Heta, intensiva är dina känslor, impulsiva, uttryckfulla. Du lever dig in, agerar på en gång. Du tar det som du vill ha.
Ekonomi
Om du tar dig tid att stanna upp, reflektera över din ekonomi ska du se att du även där förverkligar det som är viktigt för dig, resten blir en bagatell.
Hälsa
Din envishet får dig att använda all din kraft. Du trivs med att vara aktiv, mer medveten om din styrka.
Andligt
Du agerar direkt efter din känsla utan att tänka efter, det är nuet och impulsen som gäller, det som visar dig vägen.
Created with