Vit-Bliss

Vit visar att du inte riktigt har det fotfäste som du behöver.
Något har skett som skakat om dig.
Du har nu möjlighet att skapa den fortsättning som du önskar.

Vit-Röd/Bliss-Kraft

Vit-Röd visar att du har något på gång, det brinner av engagemang, idéer, kraft och impulser som ska förverkligas. Du kan förändra det mesta då du har kraft samt inspirationen till att tänka utanför boxen. Men detta kan även skapa begränsningar, att du litar mer visioner än kraft.

Vit-Orange /Bliss-Impuls

Vit-Orange för att du nu agerar ifrån lusten, helt spontant för att du längtar efter dina upplevelser, stå för din impulsivitet, agera ifrån en spontan vision.

Vit-Gul/ Bliss-Vilja

Vit-Gul visar att du är medveten om dig själv men trots det kan du sväva i väg i det som du önskar uppleva även om du inte har vare sig energin eller anar hur. Du bör först bli mer medveten om din identitet utan den drömbild du skapat.

Vit-Grön/Bliss-Harmoni

Vit-Grön visar att du är alldeles för mycket i känslan, endera kan en känslomässig upplevelse gett dig en chock som mycket väl kan vara positiv men som ändå skapar en känsla av att du inte är närvarande.

Vit-Blå/Bliss-Attityd

Vit-Blå visar att du kan utveckla mer av dig själv, även med saker som du inte gjort tidigare, du finner mer kapacitet inom dig. Sedan gäller det för dig att hålla dig till din planering och inte sväva i väg i allt som du tror är möjligt.

Vit-Indigo/Bliss-Insikt

Vit-Indigo visar att du nu har skapat en del oro, du är ombytlig, har svårt att stanna upp, skapar kaos medvetet eller omedvetet.

Vit-Lila/Bliss-Intuition

Vit-Lila visar att du är helt inne i fantasin och drömmarnas värld, du drivs av att spejsa i väg i tanken och fantasin. Du tror på det omöjliga, ser allt som du kan skapa ifrån tankens kraft, lite stabilitet kan ge dig mer kraft att förverkliga.

Vit-Magenta/Bliss-Erfarenhet

Vit-Magenta visar att du nu är i en fas där du ska tro på dig själv, ta fram dina talanger, förverkliga din längtan, du kan bara du vill. Dessutom har du erfarenheten med dig, alla möjligheter att använda dig av de resurser som finns, både medvetet och undermedvetet. 

Vit-Turkos/Bliss-Förändring

Vit-Turkos visar att det är nu du bör försöka hinna med dig själv, sätt fötterna på jorden, ta djupa andetag, våga följa förändringens flöde utan att sväva i väg i visioner.

Vit-Rosa/Bliss-Oändlig

Vit-Rosa visar att du är i en positiv känsla, full av upplevelser och uttryck. Du är i glädje, gemenskap och bjuder på dig själv. Du har alla möjligheterna att få den känslomässiga respons som du önskar.

Vit-Svart/Bliss-Stillhet

Vit-Svart visar att det är nu som du bör se två sidor av det som är, inte fastna i en uppfattning, vad är motsatsen? Våga se motsatsen som en fördel inte bara ett hinder? Utvärdera positivt och negativt, följ din känsla i det, viktigt är att du ser det från två sidor.

Vit-Grå/Bliss-Balans

Vit-Grå visar att du är mer medveten om dig själv, din grund likväl som din längtan. Du skapar balans mellan verkligheten och dina drömmar.
Created with