Runmagi del 1

Lär dig runorna från grunden.

Runmagi del 2

Bind, samstavs samt galderunor.

Runmagihelg 21-23/4

Kurs på Englagård

Voidez (Allt eller inget)

Om du dragit Voidez

Voidez visar på att du nu har alla möjligheterna med dig att förverkliga dig själv, dina ambitioner. All den kraft du har finns med dig.
Dold visar Voidez på begränsningar, att allting rinner ut ur runan, livskraften töms. Det finns intet, men det i sin tur är också en möjligheter, det är bara det att du just nu har valt en obalans med den livsväg du valt för tillfället.

Voidez ristad

Ordet Voidez på denna runa har jag fått till mig, den kallas inte det i runspråk av många men jag vet andra som har fått samma namn på runan som ofta benämns som den tomma eller den fulla. På själva runan finns inget enligt en del moderna tolkare. Medan en del, som mig anser att runan har fått en prick för att bekräfta att den finns. Den är både tom och full på samma gång, den är intet och allt, den är void.
Pricken kan också ses som en cirkel, där det visar att det finns något (den fulla) medan den är tom inom.

Om du dras till Voidez

Om du dras till den tomma eller den fulla runan är du öppen för livet. Du har inga begränsningar eller är det kanske att det är det enda du har. Din inre drivkraft är din kärlek till alltet likväl som din rädsla.

Vägledning från Voidez

Arbete
Om du bara stannar upp, är dig själv finns alla möjligheter här och nu. Lyssna på dina impulser, våga mer. Ta fram din längtan, förverkliga. Du själv har precis all den kraft som du vill ha, allt är ditt val.
Kärlek
Följ impulserna, våga visa vad du känner. För att få kärlek - våga ge utan att vänta in. Lev i känslan i nuet, var här och nu. Var ärlig mot dig själv då finns allt det du önskar redan här.
Ekonomi
En del oväntade inkomster kommer din väg. Det är dags att skapa en balans, våga investera i det som ger dig välbefinnande, dina tillgångar kan vara obegränsade.
Hälsa
Du mår som du förtjänar. Om du känner en oro, stanna upp, ta ansvar för dina känslor. Om du mår bra - unna dig att må bra.
Andligt
Lyssna till dig själv, stanna upp, var medveten om vad som är viktigast för dig just nu. Våga uttrycka dig, våga vara dig själv precis så som du är.
Created with