Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 396
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 113
PDF: 1
videos: 5
 

Blog

Naturliga äventyr


By Ylva , 2021-09-02
Naturliga äventyr

Jag har varit i ett märkligt tillstånd. Först har jag haft min värsta TBE-dipp på länge,  två år i alla fall sedan sista av det slaget, som bara kom så där, men jag anar att stress ligger bakom som vakna nätter, kasta i mig maten, studsa runt istället för att ta tre djupa andetag, vilket jag är expert på att säga till andra att de ska göra när deras tillvaro är stressfull.

Men jag ligger inte så mycket efter, jag har en bok som driver mig till vansinne men jag peppar mig med lyckan jag kommer att känna när den går i tryck. Jag skrev den 2004, så det är bara att gissa språket, formuleringarna *suck*. Några webmöten, tolkningar  kvar som kommer att vara skickade innan söndag. För i denna period hade jag de sista tolkningarna från 2021 årsspecial kombinerat med de månadstolkningar som nu är. Men jag har inte ens suckat utan varit tacksam för förtroendet utan att stressa upp mig, dagar som känts motiga har inte ens Tarotleken kommit fram. I tisdags valde jag time-off, då for vi på äventyr, inte ens datorn var aktiv den dagen. 

Däremot, för varje dag så älskar jag livet här mer och mer, fortfarande är folket underbara, miljön trevlig, jag har funnit mig till rätta, nästan tagit två år, känns märkligt när jag ser tillbaka på tiden som varit. Men det blev inte som jag ville, det blev som det skulle, oerhört tacksam för det.

I alla fall så hade jag tidernas upplevelse i tisdags, vi åkte till en nationalpark där det fanns forsar och vattenfall bland annat, jag har aldrig stått under ett, faktiskt inte nu heller, för jösses vilket kraft, jag försökte komma nära men icke. Vattnet var iskallt men det var så fantastiskt att det var värt det. Alla äventyr här får mig att tappa andan, bli helt slut. Igår var sista dagen mitt fantastiska besök var här då var det inte läge för jobb, men nu ska det jobbas på hela helgen, nu är jag dessutom laddad och noll stressad. 

Det har varit lyxiga dagar med besök av en god vän, små äventyr, bad i havet, utflykter, sangria och kortspel. Nästan som en vardag som jag har glömt bort, för här är andra rutiner.

I allt snurr som varit då jag inte orkat som vanligt har insikterna fallit på plats om mycket, som bland annat kurser. Jag hade planerat en Tarotutbildning, som jag är så taggad för, nu är det två platser kvar, kanske mitt mest genialiska drag på år och dagar, men det hade inte hänt om jag inte satsat på distanskurser. De blir kvar men inte lika många som tidigare. Precis som med tolkningar där jag kände att ett behov av att tolka för andra som för mig själv växte fram tills jag insåg att det gick inte att "spå" som förr, blev det med kurser. Jag älskar distanskurserna, de är en del av min vardag, att flera kvällar i veckan logga in på Zoom, möta fantastiska deltagare, dela kunskap. Men jag vill mer, för jag får sådan kick när engagemanget finns. Sedan har jag så enorm mycket kunskap som jag kan känna inte kommit fram som den borde. 

Tarotutbildningen känns som tidernas wowupplevelse fast den inte ens har startat, jag är så förväntansfull. Men jag har även tre distanskurser som startar samtidigt som jag också ser fram emot, sista kursen med symboler, för där har jag gjort mitt. Tarot grundkurs för alla vill inte engagera sig i nio månader, jobba med sig själv, vägleda andra, utan för mig är det wow nog att de lär sig Tarot för husbruk. Tarot och kärlek startar också, idag la jag ut på Facebook att det känns verkligen märkligt att det är en plats kvar. För det borde vara ett ämne som engagerar de flesta. Men antagligen ska den platsen vara tom eller så har personen som ska ta den inte funnit den än.

Jag har även ändrat när det gäller runor, men det kanske jag bloggar om en annan gång, för nu ska jag dricka kaffe, ladda upp material för kvällens kurs om bindrunor. Se om jag orkar vara vaken sedan för att jobba lite, i morgon blir det ingen frukost serverad, men ärligt den hade jag kunnat vara utan om hon hade stannat kvar för det är tomt här nu.

Idag hade jag min uppenbarelse över hur magisk naturen är, jag tjatar jämt om elementen, men då tänker jag mer praktiskt, att sedan vara i dem är en helt annan sak. 

Vi hade världens oväder inatt, inte många timmars sömn, det gick varningar om DANA, ett oväder, strax före två i natt brakade det lös, gick inte ens att räkna från blixten till åskan för det blixtrade och small hela tiden, enormt skådespel, inte vidare lycklig när en hund ville ut mitt allt. Då kände jag mig liten, naturens krafter är mäktiga oavsett om det är vattenfall eller blixt och dunder eller brännande sol. 

Haha vilket rörigt inlägg, ja så är jag nu, ska som landa i min vardag igen.
Kort sagt, intensiv, härlig, stressig, underbar, fantastiska dagar. 

Posted in: default | 0 comments

En morgon som tidigare


By Ylva , 2021-08-16
En morgon som tidigare

I morse vaknade jag klockan 08:00, utsövd med inspiration till en ny bok, bara så där, precis som förr i tiden då jag kunde vakna upp med någon idé som jag genats skred till verket med. Det var vad jag gjorde i morse, öppnade ett bokdokument, satte in innehållsförteckningen, sedan började jag med en rad, den du ser på bilden, som nu inte lägre finns utan annan text. 

Det har varit en intensiv helg, först har jag haft min längsta TBEdip på år och dar, över en vecka med vomeringar, där jag gått som jag vore full, sluddrat på orden, kombinerat med värme, fast vi slog inte rekord, vi hade "bara" +41, men jag kan säga att det räcker och blir över. + 30 nattetid, det är en upplevelse, samtidigt som jag gått sista delen på kursen som startade i mars. Om du missat fick jag en utbildning som har pågått till nu, varje vecka, typ varje dag med en hel helg 16-02. Kursen var för Tony Robbins och Dean Graziosi, handlade om att jobba över nätet med kurser, utbildningar. Något som blivit det jag mest engagerar mig i. Jag har fått massor av verktyg. 

Det har hänt en hel del sedan i Mars, från den dagen jag ritade in runan Thurisaz på min hand, allt föll som ett korthus omkring mig, dödsfall, elände, sorger, förluster, bedrövelser, katastrofer, men läs inte det bara negativt (förutom dödsfall). Det är lite som fågeln Fenix, jag släppte allt, även panik och oro vilket har skapat den bästa grunden i mitt liv hittills. Först kände jag att jag inte kunde tolka Tarot som tidigare, att jag inte hinner med, jag vågade ta bort det fast det har varit min största inkomstkälla, men inte det som skapat lycka hos mig. Jag har gjort liknande förr, men inte som nu, jag tolkar fortfarande Tarot men nu för en grupp som valt att få tolkningar under ett helt år, de flesta över Zoom. Det ger mig inspiration. 

Jag har även sett över mina kurser, blir inget kurspaket nästa år, det blir min sista kurs i symbolkunskap den som startar nu i september. Jag har skapat en stor utbildning i Tarot för den som verkligen vill lära sig från grunden till allt jag har att dela med mig, första delen, kommer att handla om personligheter, precis som det som kom till mig i morse, men på ett annat sätt, för det intressanta är att jag nu mer är i synkronisering.

I detta kommer allt det som jag nu lärt mig till nytta, redan innan var jag säker på att jag har de bästa utbildningarna i Tarot, nu är jag mer än säkrast. För det handlar inte bara om materialet, det handlar om helheten av allt. En del av mig längtar till utbildningen startar samtidigt som en annan del av mig är förnöjsam i det som är, allt har sin tid.

Det blir intensivt i september, symbolkunskap, Tarot utbildningen, Tarot grundkurs samt Tarot och kärlek. Wow, snacka om att lägga korten på bordet ;)

Det med mina böcker har fallit på plats, de trycks nu på löpande band, igår fick jag hem ett paket med "Kraftdjurens budskap", 2Runmagi" samt "Tarot 78 svar" , levererat en söndag i +41 grader, jepp Amazon levererar dessutom till ett vänligare pris.

Nu väntar jag egentligen bara på att det ska bli svalare, som i morgon då vi bara ska ha +30, då kan jag tänka mer speciellt med tanke på att TBE-dippen försvann lika fort som den drabbade mig.

Jag har ingen kurs idag, fortfarande lite yr efter helgens fantastiska utbildning där det mesta snurrar runt, jag har inte öppnat mail, inte gjort något vettigt förutom att skriva, samt suckat lite över värmen (haha).

Tips är att du kollar in de kurser som startar nu framöver >>>
Platserna börjar fyllas, många missade tidigare liv, missat inte detta med symboler som är sista gången, eller Tarot och kärlek, eller framför allt det stora Tarotutbildningen. Nu ska jag njuta av mitt nya liv, umgås med mina närmaste, grilla en stek, ta en öl, bara vara

Posted in: default | 0 comments

En dygn i taget


By Ylva , 2021-08-12
En dygn i taget

Vi har värmebölja nu, med det passande namnet Lucifer, för jag anar att det är detta som kan menas med hett som i helvetet. Nåja, vi kom bara upp i + 38 igår, men i helgen ska vi upp till +40 sägs det. Fast jag anar att det är inte det som stökat till mina kort (såg du min stjärna i senaste Tarotbloggen) 9 och 10 i Svärd bland annat, det är luftelement. Nu har det även stormat hela natten, jag somnade vid kvart i tre för att bli väckt av min hund kvart i fem, han gillar inte när det stormar. Vi satte oss i det svalaste rummet och jag såg en romantisk komedi, helt udda för att vara mig. Nu försöker jag få ordning på dagen medan det bara är +29 (8:22).

Jag har varit sänkt några dagar, länge sedan TBE:n sänkte mig, men sista veckan har varit tuff. Nu när jag är i kontakt med min hjärna försöker jag finna positiva saker i allt, som att jag ska gå kurs i helgen, USA-tid (19-05) vilket gör att det kan vara bra att vända på dygnet redan nu, en dag i förväg, för jag lär ta siesta idag.

Jag avskyr att känna mig begränsad tankemässigt, jag får inget gjort, känner mig som ett kolli, dessutom kan jag inte gå rakt, ser ut som jag vore berusad, men jag deppar inte, blir bara irriterad då jag vill göra så mycket, inte ligga i sängen och äta chips och dricka vatten (vilket motverkar vomering, jag har lärt mig genom åren).

Just nu känner jag mig fortfarande lite off, kombinerad med trötthet, men jag är positiv :D Jag har precis skrivit in min dagliga stjärna i Tarot i en av mina nya böcker "Tarotjournal för Keltiska Korset". Än har jag inte skrivit in dagens middag, är helt inne på att det blir annat än chips idag ;)

Idag är det precis en månad kvar till min första Tarot utbildning startar, för mig är det skillnad på kurs och utbildning, denna ska jag ha i nio månader med typ allt om Tarot. Känns lite coolt att jag får någon dag sedan levde upp till att jag brukar säga att jag kan tolka Tarot medvetslös, nåja nu var jag inte medvetslös förrän typ efter, men jag höll i 2 1/2 timmes kurs i Tarot och tidigare liv, inte helt som jag önskat men.

Det känns coolt att jag ska få följa deltagarna i nio månader, genom olika faser av Tarot, allt från tidigare liv, begränsningar, rädslor, möjligheter, kärlek, hälsa, andlighet, värderingar. Dela med mig av min kunskap utan att det bara några gånger, dessutom med personliga samtal. Jag gillar att utvecklas, har lärt mig genom de kurser som nu varit att jag är bäst när vi går igenom frågor och uppgifter tillsammans över Zoom, vilket jag då tagit med i denna utbildning. Zoom är nästan en del av mitt dagliga liv numera, är det inte jobb, är det nära och kära.

Lite lustigt att det varit så segt nu när jag äntligen ändrat detta med tolkningar, ingen stress över de som ska göras, kanske min hjärna fick en chock? Men jag kommer att fortsätta stimulera den, med att förändra, förbättra. Mail är fortfarande ett aber, korta mail går bra men när det blir mer än en mening då har jag en tendens att skjuta på svaren tills jag ska ha tid, haha, var nere i 48 mail innan TBE:n började snurra, nu försöker jag att peppa mig själv, strukturera, en utmaning som heter duga.

Det är inte alltid lätt att lära känna sig själv, att våga se de där sidorna som vi vill blunda för, i alla fall är det så för mig, inte ofta, men det händer, däremot när någon kommer med en kommentar som absolut inte är jag, då är jag medveten, blir sint, Skytten i mig kommer fram. Jag "jobbar" fortfarande på att minska min egocentriska sida, att ta över samtal, svara med korta svar, hm, detta kräver övertid de lux.

Nu ska min dag börja om det varit som vanligt, men det är det inte vissa dagar, vilket kan vara bra, för att inte fastna i rutiner, men ut med hundar, plocka lite ogräs innan vi tar siesta.

Här undeer finner du länkar, nu kommer mina böcker allt eftersom, de är superfina, dessutom fantastiskt braiga, så är det bara. Runmagiboken med Uhrstafen är bara wow. Fast de är alla andra med, finns en film på youtube om nya versionen av "Tarot, korten på bordet" det är åttonde omtagningen, för jag kunde inte hålla i kameran och boken samtidigt. Finns även en liten bloppers på FB. Filmaren brast i skratt flera gånger. Första var, oj, nu låter du för proffesionell, andra tyckte vovven att benen på filmaren var smaskiga, tredje gången sa jag ett ord fel och så vidare. Inte lätt att försöka vara lite proffesionell, men å andra sidan, jag är som jag är när jag blev som jag skulle.

Är du intresserad av Tarot? Kolla min utbildning, bästa hittills som jag skapat, detta är första omgången, kanonpris 2200:- per månad som betalas per månad. Det är som både en utbildning samt en personlig andlig utveckling genom korten och livet. Dessutom med två personliga samtal med mig per månad. Jag är mäkta imponerad över mig själv som skapat denna utbildning. Försöker undvika ordet fantastiskt, för det tycker jag allt är, förutom mig själv, för jag är bara bäst ;) Ja, jag skrev ju det, jag jobbar på min egocentriska sida. Flera gånger om dagen talar jag om för mig själv hur himla bästa jag är. Om du vill, det vill säga om det provocerar dig, då kan du tänka fake it till you make it. Fast jag har redan fixat det ;)

Hm, kan jag vara lite Svensson, skylla på något för denna blogg, alltså inte ta ansvar för den själv? NIx, för då vore inte min utbildning den allra bästa. (punkt).

Mina böcker, nyutgivning >>>

Tarotutbildningen (med ta mig tusan det mesta om Tarot) med support, två webmöten i månaden, två personliga samtal i nio månader >>>

Posted in: default | 0 comments

Augusti


By Ylva , 2021-08-01
Augusti

Idag är en dag av tacksamhet, den startade redan klockan åtta med månadstolkningar för att avslutas med två webmöten, vilket är en prestation med tanke på att jag ätit något olämpligt vilket orsaket illamående. Fast å andra sidan har jag inte haft tid att känna efter, finns fördelar med allt.

I morgon är det måndag, min favoritdag, den ska ägnas åt certifiering av Tarottydare, lite pyssel på Tarotakademin, svar på mail samt en ledig måndag, vilket jag inte minns när sist.

Det händer en hel del nu, dels angående Tarot, där jag nu gör årstolkningar med månadstolkningar, finns bara några platser kvar för att jag ska hinna med i slutet av varje månad. Bästa beslutet känns det som, men för dig som undrar, eventuellt, beror helt på kommer jag att erbjuda några årstolkningar för 2022, tidigare kunder i förtur.  I alla fall planerar jag det för november, men beror på en del saker i livet.
Årstolkningen läser du om här där du även kan dela upp den på tre gånger med start i september för första månadsläsningen.

Jag har nu lagt ut om den utbildning som startar i september.

Nu erbjuder jag kurser, som innehåller material och webmöten
I Augusti startar:
3/8 Tarot och tidigare liv (fullt)
5/8 Bindrunor (Runmagi)

Du kan även välja One to one
alltså bara du och jag på en kurs med webmöten samt personliga samtal i ämnen som Tarot, runor samt Chakras och färger.

Utbildning i Tarot
i år startar Tarot terapeut, som sträcker sig under nio månader, från september till maj månad, Där vi går igenom "allt" om Tarot samt att du får support i att komma igång som Tarot terapeut. Den utbildningen är två tretimmars webmöte med två personliga samtal per månad. Den betalar du en månad i förskott, men redan nu när du anmäler dig. 12 platser, nästa startar inte förrän denna är klar, eventuellt till hösten.
Under våren 2022 kommer det även utbildning för runor samt chakras, aura och färger i liknande planering.

Mina böcker 
trycks upp allt eftersom, redan nu kan du beställa "Tarot, korten på bordet", Journal för Elementstjärnan Runor samt Journal Elemenstjärnan för Tarot. I dagarna kommer även alternativet för Journal för Keltiska Korset.

Det har hänt mycket i mitt liv sedan i April när jag fick för mig att "rista" in Thursrunan för att se om jag fixade energin! Det gjorde jag, men det blev kaotiskt värre, det har varit en period med sorg (som dock inte har med runan att göra) utan en personlig transformation, jag är inte riktigt klar än men på god väg. Att resa sig när hela världen satts i gungning är inte gjort i en handvändning vilket även gjort att jag till och från dragit mig undan det mesta av kontakter. Men jag ångrar mig inte, äntligen är jag i harmoni med vad min själ önskar, jösses, vad det har tagit tid, en utveckling som varit häftig, cool och där jag även använder ordet märkligt, vilket är ordet för wow, helt ofattbart. 

Avslutar med några tankeord som jag själv glömt bort under en period:

- Livet är perfekt precis som det är just nu -

- Det du motstår, det kvarstår -

- Det enda som är konstant är förändringar -

Posted in: default | 0 comments

Inget är som väntans tider


By Ylva , 2021-07-23
Inget är som väntans tider

Efter veckor av omstrukturering väntar jag nu på ett paket, ett paket som skapar fjärilar i magen, förväntan men även lite oro då det för mig är en stor grej i mitt liv. Det får mig även att fundera på detta med hur något kan förändra ens liv bara så där. På måndag kommer leveransen hem till min port, jag anar att jag kommer att hålla i mobilen, vänta på samtalet som säger att det är ca 5 minuter bort. 

Jag la in boken "The staff of Uhr" för tryck här om natten, inte ens en vecka senare kommer jag att ha den i min hand. WOW! När jag tryckte den på svenska tog det veckor, över en månad att få den, de böcker jag beställde som svensktalande ville ha här de har inte kommit fram än. På svenska heter boken "Uhrstaffen", den första boken som är i novellform som jag skrivit.För mig en stor händelse, omtumlande, från början var jag osäker, men det gick av bara farten. 

Det hela började med att jag en natt satt med den bärbara datorn i sängen. Jag var lite så där pumsen (som vi säger i norrland om att vara småtrött). Jag öppnade ett dokument för att min känsla gav mig den impulsen, sedan inledde jag ett samtal med Uhr. Uhr som är den första runmagikern efter Ragnarök. Jösses vilka nätter det var i nästan en månad, det var som att ha en fot i en vaken drömvärld som en film som jag skulle skriva ner. Det blev 303 boksidor från Iss till void. 

Det tog längre tid att översätta den till engelska än att skriva den, men i veckan var den klar. Att se detta på min skärm var ren lycka.
spellcheck.png
Att sedan låta pekaren klicka vidare till tryck var en udda men mäktig känsla, och nu om några dagar finns boken i min hand. Jag kommer att läsa den igen, den toppar nog min lista av mest lästa bok (haha). Den svenska har jag läst så många gånger på datorn, eller snarare tre gånger efter den var klar innan tryck för att gå igenom den, en gång sedan jag fick den i min hand. Den engelska versionen har jag läst fler gånger, på måndag som vi sagts bli en regnig dag lär jag läsa den igen, första gången i bokform på engelska.

Kanske låter tjatigt, men det roliga är att jag älskar boken, (ingen jantelag här inte). Jag är helt med i handlingen, fast jag läst den så många gånger kan jag känna en förväntan över vad som ska ske i varje kapitel , som om det skulle bjuda på en överraskning! Jag blir också upprörd av ett kapitel som en del som läst den lagt ifrån sig boken upprörda över vad som sker för att sedan plocka upp den för att se vad som sker efter. Det som kom som en upplevelse, som blev en bok, blir nu en hel serie.

En del som läst den säger att stuket påminner om "Sagan om Isfolket", kan nog vara för texten som handlar mer om sex, för det finns med, det hör som till alla de energier som vi skapas av, fast det är lite "våld" med också, det mesta som hör allt det som finns i våra liv, glädje, sorg, förhoppningar, besvikelser, allt beskrivet med en runa för varje kapitel. I en liknelse kan det påminna om bokserien som jag under många år läst varje sommar, fast detta lär inte bli över 40 böcker, fast "you never know", det som var en bok, har nu grunden till flera, boken som skrivs nu är om Dvalin, Nornornas far, sedan kommer en bok för varje norna, en bok för Uhrs flickor, en om Freya, en om Loki och några till. Lustigt vad som kan bli av att lyssna till en upplevelse. 

Du behöver inte vänta lika många veckor som mig på att läsa den på svenska, utan den finns som bokprofil, det vill säga du kan läsa den online på min sida. Anpassad för att kunna läsas i mobil, surfplatta eller på datorn, det vill säga om du inte kan vänta på att få den i din hand. Men bokus har några i lager har jag sett som bara tar några dagar. Här klickar du för att läsa mer om boken >>> 

Idag är en speciell dag, det är den 23 Juli (hipp hipp hurra). I hela mitt liv har juli varit den värsta, sämsta månaden på hela året för mig, jag skyller på att jag saknar alla aspekter av stjärntecknet Kräftan i mitt horoskop. Jag hade nog varit ödmjukare om jag haft några. Jag är helt enkelt låg mellan den 22 juni till den 22 juli, sedan blommar livet upp. Du har väl sett att horoskopet är ute för denna period?

Lite lustigt är att denna dag för 11 år sedan just idag, vaknade jag klockan sju med insikten om att jag skulle skriva en bok om slipsar! Jag minns det tydligt, känslan, tanken, upplevelse, då hade jag datorn i mitt sovrum, hur jag satte mig direkt, några steg från sängen, började skriva, blev 26 A4 sidor. Det mest fascinerade var att när jag hade stängt ner dkokumentet för att äntligen ta en kopp kaffe, fortsätta att fokusera på dagens projekt som var att rensa ett förråd fann jag en låda, i den fanns en slips i pärlor. Jag hade aldrig sett mormor använda den, ändå låg den där som ett tecken, eller så var min tanke på morgonen en föraning om vad jag skulle finna vilket satte igång processen. Jag vet inte idag var den texten finns, men ofta tänker jag på att göra klart den boken samt en om hattar. Det är många processer i min skalle emellanåt, ofta lite för många. ;)

Nu ska jag hälla i mig lite kaffe, fortfarande svalt ute (+28) fortsätta med min omstrukturering, där även datorn har fått sig en omgång. För idag är en speciell dag, det är den 23 juli :)

Posted in: default | 0 comments

Ur ordning skapas kaos


By Ylva , 2021-07-12
Ur ordning skapas kaos

Det är vad jag har hört, eller troligen var det tvärtom, ur kaos skapas ordning vilket jag hoppas på, jag omstrukturerade för att skapa ordning, det blev kaos. Men jag har tillit till att det snart är ordning. Det känns lite som att ha kastat upp allt i luften, allt ramlade ner, kanske inte där jag hade tänkt mig. Om det hade varit en sak i taget som ramlat ner hade det säkert varit lättare men det är som inte min stil, jag är mer den där typen av att gå all-in, vara i allt på en och samma gång. Kanske för att jag gillar att multitaska, det vore trevligt om det var orsaken, inte något som jag än inte vill se med mig själv.

Jag är så tacksam att jag är jag, utan någon fasad, att jag är "osminkad" utan något face som är en yta, just nu finns det ingen skimrande yta alls, jag har gått in i en fas där jag är allt mer osminkad, då menar jag smink, vilket aldrig varit direkt min grej, lite mascara nu och då, som jag inte ens ids engagera mig i numera, ofta ser jag ut som första delen av mitt efternam, siktar in mig på den andra delen.

Det är lustigt hur rädsla skapar mer av rädsla, tänker på alla som är så måna om att verka perfekta, som i den nyandliga branschen där det ska helst vara veganskt, meditationer, andlig upplysning i form av änglar som går bredvid, det saktmodiga, det yttre polerade, fasaden, behovet av att aldrig visa en negativ sida, som om de inte skulle existera längre. Enormt tacksam att jag inte idas polera mig själv, för jag har ett liv, min sanning, jag har inget behov av en fasad, fast just nu hade det säkert varit trevligare att visa en mer sminkad version. Några flygfä har fått för sig att jag är den smaskigaste just nu, jag har "myggbett" runt mina båda ögon, på ögonlocken samt under, jag är röd, svullen, gör allt för att inte klia. Men en bra lärdom, jag såg mig i spegeln, suckade, men sedan orkade jag inte bry mig längre, bilden är den osminkade sanningen klockan halv åtta i 31 graders värme med några få timmars sömn.

På tal om värme är det en del av mitt kaos, jag vet att det tar tid att ställa om sig, förra året när det var mellan 35-38, var jag helt slut de första dagarna för att tycka att det var mer kyligt när det gick ner till 28. Jag har haft svårt att fokusera på jobb i värmen, glöm ac, utan jag har försökt att få korsdrag, om det blåser går det bra, men oftast när det är som varmast är det helt vindstilla. De varnade tidigare för värme upp till 45 grader men nu ser det bara ut att bli 38 idag. Jag funderar inte så mycket på detta med vädret för att få en stund att sola eller vara ute, utan mer på alla dessa naturkrafter som finns i detta, de som även finns inom oss själva. Jag har haft mer obalans på mina egna krafter än vad det varit utanför, där har som solen alltid skinit. Men ur detta kaos ämnar jag resa mig som fågeln Fenix ;) utan allt för mycket flaxande.

Juli är den månad på året som jag kan skippa helt och hållet, så har det varit i alla år, perioden då solen står i Kräftans tecken, men i år tänkte jag inte på det förrän igår, jag som brukar sucka när vi närmar oss den 21 juni, jag har inte haft tid att tänka på det. Insåg att den fasen kanske är över, för jag har inte tid att känna mig bedrövad som tidigare. Jag är splittrad de lux men positivt. Jag ägnar några timmar åt tolkningar då jag kan stänga in mig själv på kvällstid, resten sorterar jag samt skriver. Just nu sitter jag med korrigering av boken "Uhrstafen" på engelska. Njuter av att läsa min egen bok, jag ser det som en film medan jag läser, en repris av det som utspelade sig när jag skrev den. Jag har inte ens hunnit öppna bok 2, den som fick arbetsnamnet "Dvalins döttrar" som skulle handla om nornorna, men nja, med alla anteckningar nu lutar det mer åt att det blir en bok om Dvalin och innan Ragnarök, att nornorna får var sin bok. 

Det händer mer med runor nu än Tarot, det som en gång var en kurs "Runmagi" har skapats om, blivit så mycket mer, jag är supernöjd med hur det artar sig på hemsidan för runor, med material som växer, men jag tvivlar på att jag får ihop 6000 A4 sidor om Runor så som jag har med Tarot.

Vet inte om du sett att jag skapat en ny kursvariant - one to one? Det betyder att du ensam går kurs för mig, du får uppgifter, sedan träffas vi över Zoom, det är som din stund, fokusering på din utveckling utan grupp. Anar att det växte fram från den form av tolkning som jag nu erbjuder, där vi möts över Zoom i allt som jag kan bistå dig medialt med i ditt liv. Men även om jag ändrat mitt sätt att tolka kommer mina tidigare kunder troligen att få möjlighet till årstolkning. Jag var tveksam innan, fattade inget sådant där beslut att aldrig, utan jag är fortfarande i omstruktureringen, nu agerar jag efter vad som känns rätt för mig. Jag är i en sådan där light version av den nya versionen av mig, finslipar. 

Nu ska jag ta en kopp kaffe till, gäller att hålla värmen inifrån för att skapa balans, sedan kasta mig in i ett nytt kapitel av Uhrstafen in English. I am excited ;) Dessutom är det måndag, min favoritdag, min gråa balanserande dag. 

Posted in: default | 0 comments

Utmaningar = utveckling


By Ylva , 2021-07-07
Utmaningar = utveckling

Mina sista två veckor vet jag inte hur jag ska beskriva i ord, märkliga? Fantastiska, annorlunda men samtidigt helt enligt min själ, men även lite upp och ner.

Jag har insett att min utmaning med ”tiden” inte är över än, vilket jag trodde, för jag har blivit väldigt manana, att förstå att vissa saker inte är i fas med tiden, acceptera, skapa nya mönster som förhoppningsvis blir bättre.

Jag har fortsatt att rannsakat mig själv en hel del sista tiden, det betyder tyvärr inte att allt faller på plats på en gång, men med insikter skapas nya energier som med tiden blir mer i harmoni, det är min vision i alla fall, det som jag fokuserar på, den varg jag matar. I många år har jag matat en varg med begränsningar, fast jag har inte velat se det, skapat en illusion att jag lyssnat på mig själv, i o f s det har jag nog gjort men inte på min själ.

Jag fick förmånen att gå en utbildning som är fram till i slutet av augusti, den har rockat min värld, mitt perspektiv främst av vem jag är, hur jag lever, vad jag skapar. Nu är det bara att acceptera att tiden inte räcker till för att förverkliga allt på en gång, vilket säkert är bra. Men ibland behöver en del manifesteras på en gång, helst i förrgår, men det finns en mening med att det inte gör det, som att omstrukturera, ta en sak i taget. Lustigt nog är jag med i det flytet, kanske för att det är för varmt för att orka fokusera. Vi har haft ca 35 grader i några dagar, runt 28 på natten, det tar energi, men antagligen får min hälsa en kick, jag simmar en hel del, varvat med att hälla i mig kokosvatten.

Jag fokuserar på mina upplevelser, eller snarare jag tar det mesta som det kommer nu. Dags att leva som jag lär, till och med både lära och leva med mer kapacitet.

2011 var jag på botten, jag lovade mig själv att bryta mönstret, att följa flödet, jag skulle skriva, sedan göra någon tolkning på sidan om. Den sommaren skrev jag min allra bästa bok om Tarot. – Tarot, korten på bordet. Det var en sommar då jag hade inget men ändå hade allt, då det mesta bara flöt på, fixade sig, mirakel de lux, för att jag var i mitt flöde, men så kom rädslan, begränsningen, samt pressen att leverera smygande och jag var tillbaka i mer tolkningar, mindre skrivande, skriva är min passion.

Nu 10 år senare, hoppar jag rejält, jag går all-in. Fast egentligen blir det som en ny annan variant av 2011. Jag är så innerligt tacksam för alla som har förtroendet att låta mig se deras liv, vägleda dem i vad som skapas i framtiden. Det finns som inget att klaga på, det är enkelt att lägga Tarotkort, sedan berätta vad som finns, men känslan av otillräcklighet har ofta kommit över mig. Det är en värderingsfråga, ekonomiskt samt i engagemang. Jag hoppas att du tycker att din tid är dyrbar, min har blivit det allt mer. Speciellt nu när jag lever livet á la manana, med det menar jag att jag blir allt mer medveten om vad som är viktigt i livet, vad min själ längtar efter att uppleva, förverkliga samt att förmedla.

Jag är mer medveten om min potential, all den enorma kunskap som jag besitter, tack och lov för vid 61 års ålder vore det bedrövligt annars, men jag är även medveten om att jag inte har använt min potential som jag borde. Men det är nog så att det mesta i livet är en process. Det har tagit mig många år, många tårar men även massor av lycka att vara där jag är just nu. Jag tänker även på att när någon börjar finna sig själv, skapas motstånd omkring en, som vänner som försvinner, besvikelser, det finns dem som absolut inte vill att jag ska må bra, för då kunde jag ge mer, men då skulle de behöva må bra själva, att vara i ett mönster kan även vara att krampa fast vid det.

Jag skapar nog inte ens nya mönster nu, jag har support av mina kort även om jag valt att lyssna till mitt inre, vara ärlig mot mig själv. Jag orkar inte ens bry mig om tiden, vilket skapat att jag har ”kontroll” över min kalender. Tydligen har jag missat ett av de ordspråk som jag oftast använt – Det du motstår, det kvarstår.

Jag börjar förstå ordet siesta, häromdagen somnade jag framför datorn, skulle se en kort video i ett ämne, det där ämnet som skapar splittringar bland alla just nu. Förr kunde jag inte vila på dagen, i min illusion om att tiden inte var på min sida. Nu lever jag nästan mer efter amerikansk tid, natten har blivit den tid då jag är mest aktiv, med tanke på en del kontakter over there så är det en fördel. Vi har det varmt, enligt min upplevelse, ca +35 dagtid, men idag är en molnlig dag, än så länge.

På tal om det, för det verkar som detta är ett tråkigt mer allvarligt blogginlägg kan jag bjuda på mina senaste kommentarer, för jag blandar engelska med några spanska ord. Jag har senaste tiden sagt åt tre personer att det är så härligt att de har fittat upp sig. Vad jag menar är att de blivit mer fit, alltså i form. Ibland känner jag mig så loco 😉

Vad handlar mina insikter om egentligen för dig som bokat tolkningar? Att du inte kan göra det som förr, inga tre eller sex månaders tolkningar, jag har fortfarande inte bestämt mig om årstolkningar, men det är månader kvar till dess. Hela mitt inre skriker av vanmakt över vanliga tolkningar (jag har tre kvar som jag däremot ser fram emot att göra, en sorti med förtjusning).

Jag vill så mycket mer, det har alltid varit frustrerande med ting som kärleken, inte för att den inte är viktig, men att finna sin tvillingsjäl, det är inte det som jag vill lägga ner energin i att se i kort för andra, däremot önskar jag att de ska finna kärleken till sig själva.

Visst, jag är så mycket dyrare att anlita nu, men jag är väl värd pengarna, nu är det kontakt över Zoom som gäller, fast det går att välja via distans med för en månad. Mer kvalité mindre kvantitet. Vilket då innebär att en vecka i månaden, i slutet mot början av det nya finns tider att boka för en timme med mig. I den timmen läggs fokus på din utveckling, dina mönster, dina möjligheter, det är som grund en Tarotläggning, vecka för vecka, sedan vad som påverkar dig, det kan vara från tidigare liv, dina energier, i stort sett vad som helst som jag troligen har erfarenhet i att supporta dig att förverkliga mer av din potential. Bättre pris naturligtvis om jag får äran att följa dig under ett år, i det finns det även en årstolkning som ger ett större perspektiv över vad som är viktigt under året för dig, sedan blir varje månad en pepp att förverkliga allt mer.

Tanken av maktlöshet att inte räcka till i en ”vanlig” tolkning kom i november-december då jag gjorde årstolkningar, 9 av 10 hade kaos i sitt liv i juli, en ren katastrof månad för många, sjukdomar, sorger, besvikelser, rädslor, panik. Jag upplevde en besvikelse över att bara förmedla en gång sedan lämna utan fortsättning. En del bokar en tolkning för att de är nyfikna, kommer kärleken, kommer miljonvinsten, där är det svårt för mig att gå lite djupare in på de som jag anser vara viktigare aspekter. Jag har mer en inre längtan att vara en förmedlare, en tolk av de energier som hela tiden skapas.

Igår skulle två sommarkurser ha startat, en i Tarot, en i chakras och färger. Jag trodde att jag var så pepp, de som är stressade kunde under semestermånaden två dagar i veckan under juli utveckla mer kunskap. Ha, säger jag bara, var bara att lägga ner, typ inget intresse fanns. Det var då jag insåg att det behövs en förändring även där. Mest frustrerande för mig är detta med chakras, att inte nå fram, alla som söker andlig utveckling men inte har koll på sitt eget energisystem.

Jag satt uppe i gårnatt, i det svalaste rummet (svårt att fokusera i värmen), tänkte igenom, planerade, kände efter, nu blir det förutom de distanskurser som är inbokade under året fokus på ”one to one” kurser, alltså bara du och jag. Med tillgång till materialet, vägledning av mig, möten över Zoom där allt handlar om dig, din utveckling, som hur du utvecklar din kunskap i området Tarot (som är nyckeln till allt), men även för Runmagi (den blir nog coolast) samt chakras och färger (som är viktigast). En kurs kombinerad med vad som finns för dig, tolkningar för dig, vägledning som vi tillsammans utveckling till fördjupad kunskap.

Nyfiken? Klicka på denna länk för ”One to one” >>>

För månadstolkningar, klicka på denna länk >>>

Övrig tid tänker jag skriva, boken Tarot, korten på bordet går i tryck vilken dag som helst, beställ om du är minsta intresserad av Tarot, det är all grund som du behöver för att komma igång.

Boken som jag skriver på som legat vilande nu i en månad är den med arbetsnamnet ”Dvalins döttrar”, en fristående fortsättning på ”Uhrstafen”. Den sistnämnda rekommenderar jag dig som önskar en magisk sommarläsning. Du kan beställa den som bok, men även som bokprofil, då kan du läsa den direkt i mobilen. Där finns den även i ljudfiler. Just nu av en AI röst men jag har en vän som läser in den med en gudomlig röst som ska finnas sedan på bokprofilen Uhrstafen >>>

Vad gör du av juli månad? Är du en av de nio med utmaningar i livet, ihåg att din själ har valt detta som en utveckling, agera, motstå inte, mata rätt varg. Det väntar troligen en omskakande tid för de flesta, en del som kommer upp till ytan.

Prioritera din tid, ta ett tips från en erfaren livsskapare, en som lyssnar på de inre impulserna, eller trodde sig göra det innan. Faktum är att du har bara ett enda liv som den du är nu. Ta inte lika lång tid på dig att förverkliga dig själv som jag har gjort, även om jag vet att det är självvalt, livet kan vara så mycket enklare.

Posted in: default | 0 comments

Trippelknut?


By Ylva , 2021-07-01
Trippelknut?

En kopp kaffe 01:30, en paus för att vila hjärnan, det är inte dubbelknut på mig själv nu, utan trippel minst.
Jag är evigt tacksam att jag pysslar med det som jag älskar annars vette rackarn om jag kunnat knyta upp mig. Jag tänker just nu på att jag trots en viss "rädsla" är tacksam att jag vågade ta steget att ändra mina tolkningar. 

Jag har idag haft fantastiska samtal över Zoom, de som jag gör i slutet av varje månad för dem som bokat vad som tidigare kallades årsspecial. Det är en förmån att följa någon under ett helt år, månad för månad. Länge har det grott inom mig att jag vill göra djupare tolkningar, använda korten mer, även om det är intressant att se in i någons liv för ett halvår är det inte den motivationen som vuxit inom mig. Kanske det startade med bekräftelse på hur positiv detta erbjudande upplevdes, att mitt engagemang kändes mer tillfreds i hjärtat. Jag vet inte, det har heller ingen betydelse, jag har några halvår kvar, de känns inspirerande, som ett trevligt avslut. 

Från och med nu gäller tio personer per månad, en helårstolkning, sedan månad för månad. Det kommer att vara intensivt i slutet av varje månad, men långt ifrån hur det är nu. Just nu kombinerar jag Zoom samtal med tolkningar, genomgång av hemsidorna, mest nu Tarotakademin som jag tänkte lyfta ett snäpp, sedan är det mail, de där som jag aldrig hinner med, eller hann med, jag jobbar på med dem. Jag har en lång to-do lista, lustig nog växer den för varje dag istället för att minska, så känns det, kanske för att det är förändringen på gång?

Jag är just nu trött, men lycklig, tacksam för alla möten i mitt liv, härom dagen berättade en kund att jag spådde henne första gången 1996, fatta? Grymt. 

Min plan för mitt liv nu är att tolka i slutet av månaden, resten av tiden är tänkt att läggas ner på texter, kurser, jag sitter även med översättningar till engelska, det är som vanligt mycket på gång, men jag älskar att multitaska, jag älskar det jag gör, mest imponerad är jag över den struktur jag börjar få. Det är några dagar kvar tills jag fått balans i min planering, det är okej, jag vet att jag kommer både att njuta av allt som jag ska (bör) göra samtidigt som det känns som en befrielse att förändra. Så många år jag velat, önskat men fastnat i en (falsk) trygghet. 

Nu ska mina böcker ut, nytryck på alla, utom Uhrstafen som är nyss tryckt, idag skapade jag en sida för den boken på Facebook, jag är dålig på att göra reklam för boken, just nu är jag för trött med, så därför tipsar jag dig bara om att det är en spännande läsning med magi, du behöver inte ha intresse i runor, den kan läsas som en "lärobok" vilket den görs i min pågående runkurs, men den är skriven i novellform.

Den fristående fortsättningen med arbetstiteln "Dvalins döttrar" ska jag plocka upp igen efter nästa vecka, lustigt nog kan jag nu låta saker vila, jag har blivit lite manana, jag gör det jag hinner, prioriterar min tid mer än innan. Det kanske är så att det går att lära gamla hundar att sitta? Nu ska jag ta sista slurken, ladda korten, blanda dem och kasta mig in i något spännande liv, förhoppningsvis ;)

Just det ja, jag har Youtubat idag, kom igång ordentligt om Tarotakademin, den filmen bör du inte missa!
Du ser den här >>>

Posted in: default | 0 comments
 / 50