Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 387
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 91
PDF: 2
videos: 5
 

Blog

Nya traditioner


By Ylva , 2021-06-24
Nya traditioner

Förr var jag helt såld på traditioner men det mattades av med åren. Det enda trevliga med midsommar var att jag kunde ställa till med kalas hemma, få vänner från när och fjärran att tillbringa några dagar med mig, visst traditions enlig mat som sill och potatis, någon blomsterkrans, nubbe till maten. Det var okej, det var värre när jag var yngre, midsommar var hypat i Norrland, som raggarbrud skulle bilen lastas full med ölflack sedan något havsbad, där folk skulle grilla och supa, fy fan vad jag tyckte det var tråkigt. Speciellt att grilla men även att bara snurra runt med en ölflaska i näven, öl var dessutom inte gott.

Tiderna förändras, jag är fortfarande ingen som gillar att grilla, sitta på en strand mer än en timme då kryper det i kroppen, men lustigt nog så tar jag nu för tiden gärna en kall öl en varm dag som jag nu tycker är gott.

Jag gör en egen mix i år, i natt gick jag baklänges ut i poolen (lätt då det är trappor) för att släppa synder från förra året, rena mig (symboliskt som ett dop) då vi idag firar San Juan, det kan ses som den svenska midsommaren nästan. San Juan är Johannes Döparens dag, stort här. Förra året var poolen grön, då som nu var badstränderna stängda, för det ska enligt tradition tändas eldar vid stranden och sedan backas ut i havet. Jag gjorde en egen variant, backade ut i poolen till fyrverkeri. 

Tankens kraft är den starkaste så nu hoppas jag att jag är renad från sega energier, destruktiva mönster. Dessutom för några dagar sedan var vi på tur, kom precis i tid för mässa, så min första kommunion här i Spanien, mässa på spanska. Var en bliss. Nattens bad var ingen bliss, men säkert ett kul minne att ha kvar.

Vi har röd dag idag, men jag har jobb några timmar sedan ska jag fira San Juan istället för midsommar. Och ikväll är det fullmåne, det ska jag ta som en utmaning för det är i Stenbockens tecken som är det tecken jag har svårast att förstå mig på, fast det handlar om karriär, vilket borde passa perfekt nu med min omstrukturering av arbete.

Jag har besök från Sverige, en av mina allra närmaste, bästaste vänner, livet är lyx, som att äta frukost samman, ta en tur, slappa vid poolen, prata, prata, prata. Livet är lugnt men det känns som det ligger och puttrar under ytan, sedan händer saker bara av en synkronicitet helt perfekt.

I morgon "firas" den svenska midsommaren med sushi i byn, det är väl det närmaste sill ute som jag kan komma, men jag har sill i kylskåpet, för det kan ätas när som helst. För mig ska dessutom midsommar firas den 21 på sommarsolståndet, känns helt galet i år, så bra år att bryta tradioner, eller skapa nya.

Sommarsolståndet var en dag med magi, jag gjorde några runinitieringar, sedan satt jag och min väninna ute på min runplats och skapade runor i lera. Varmt, kvällsol, ljumma vindar, stllhet, närvaro, magi med alla elementen. Det var vad en midsommarkänsla kan vara för mig.

Men anar att du som läser detta ska fira midsommar, jag hoppas att du gillar det bättre än mig, och om det skulle nu vara så att du är ensam, ingen att fira med, svårt att ta dig någonstans, ha då i åtanke att det är inte ens midsommar på årets dag med lika mycket dag som natt i år, utan egentligen bara en helt vanlig fredag som skapats. Skapa någon egen tradition, en dag för dig själv, där du berömmer dig själv för den fantastiska unika person (och själ) som du är. Gör något kul för dig själv, livet ska levas.

Glad midsommar <3

Bild från uppstigning av nattdoppet

Posted in: default | 0 comments

Vilken Ylva?


By Ylva , 2021-06-21
Vilken Ylva?

Jag brukar "tjata" om vissa saker i konsultationer och kurser. Om elementen, om Yin och Yang, om motpoler men även om vilken varg som vi matar. För du har säkert hört historien om den lille indianpojken som frågar sin farfar " Det finns en ond varg och en god varg, vilken är det som överlever?" Farfarn svarar "den vi matar". 

Visste du att Ylva betyder varginna på latin?  Det är den feminina aspekten av Ulf, som då även betyder ledare (inspiratör). Jag har alltid tyckt om mitt namn, men är inte direkt någon vargfantast, visst de är vackra, men jag har inget behov av att möta dem. Dock gillar jag deras "medicin" (lärdom). Detta med att stå upp för sig själv, vara i flock, vara en ledare. De är även en symbol för lärare, att visa vägen.

Jag anar att jag har en sen ålderskris, den kom inte varje sig vid 30, 40, 50 eller 60, antagligen har jag slagit ihop dem, eller så nosat på dem men inte gått all-in. Det gör jag nu. Det har varit en tung period av sorg och bedrövelse, begränsningar där jag slagit knut på mig själv. 

Så vilken Ylva, den begränsade eller den inspirerande? Jag väljer nu den sistnämnda.

För några veckor sedan började jag själv en kurs, jag har gått liknande tidigare, men jag behövde repetera för att få det att falla på plats, nu var det även mer i synk med min egen process. Sedan dess har det hänt en hel del inom mig, jag har synat rädsla i sömmarna, mina egna lärdomar, du vet skomakarns barn.

Redan för 11 år sedan började jag ta steget, då via en kurs med Neale Donald Walsch men i efterhand inser jag att min begränsning lät mig falla tillbaka i gamla hjulspår, de är lite svåra att komma ur de där spåren vi skapar, allt för lätt att bara åka med. Men nu har jag styrt om, det innebär inte att jag någon gång säkert besöker de gamla spåren, men jag ska göra mitt allra bästa att skapa nya.

Idag är det sommarsolståndet, jag har väntat, väntat, låtit en del falla på plats för att göra denna dagen till dagen då jag börjar på nya spår. En perfekt dag, lika lång dag som natt (perfekta motpoler), vatten elementet (känslan). 

Jag pratar, skriver, inspirera jämt om att följa sitt innersta, agera i det som själen vill, men jag har inte varit där, istället har jag låtit rädsla ta vid. För jag är mitt jobb, att "spå" har varit mitt levebröd, men jag resonerar som så med tidernas skattesmäll (skatt både i Sverige och Spanien) mixad med en (helt galen) pandemi kan det inte bli värre. Jag har inte varit lycklig i det jag krälat på botten, så ska jag kräla där då ska det vara i sanslös lycka, fast motivationen är att inte kräla, men som alla finns det en osäkerhet i att släppa en falsk trygghet för att kasta sig in i nya äventyr, vilket jag i o f s har en tendens att göra.

Vad vill jag? Svaret är som alltid, inspirera. Skriva. Men vill är ett farligt ord, det har med sig energin av något som finns framöver.

Vad gör jag? Satsar all-in på distanskurser (blir inga här, då jag inte vill riskera att få hit någon som är vaccinerad, jepp, som vanligt kärringen mot strömmen, men de flesta som är mediala är på samma linje). Bara att skriva det är lite is i magen, för världen är som uppdelad i två läger, för och emot. 

Från och med idag, kan du bara boka årspecial för typ "vanliga" tolkningar, men de kommer inte att vara som förr, utan lite mer inriktat på pepp, din utveckling. Alltså inga tre, sex månaders tolkningar, du kommer istället att få tips på vem du kan boka det av, jag har två helt fantastiska "assistenter" i Sverige, utbildade av mig, superduktiga. Sedan kommer en lista på Tarotakademin med certifierade Tarottydare. 

Jag lägger ner min energi på dig som vill utvecklas, som tar ansvar för din utveckling, inte bara drömma om miljonvinsten eller tvillingsjälen utan som har en inre fundering på varför din själ har valt dig som person. I det kommer jag även att starta en utbildning till Tarot terapeuter, vilket är min nya titel, den har jag skapat själv, för det är det som jag önskar vara. Eller spirituell coach då jag gör så mycket mer än Tarot, det är som bara grunden i allt det jag gör, eftersom allt går att få ihop med Tarot.

Jag har slitits i all oro och sorger av att inte räcka till, mest har mail blivit ett aber, min akilleshäl, tråkigt nog. Nu prioriterar jag djupare samtal, samt mina distanskurser som utvecklas (för att tiden finns) samt att fortsätta skriva på böcker, det ska ut minst fyra till i serien från Uhrstafen (tråkigt om du missat den ;) )

Jag fortsätter denna vecka att reda upp allt det som stressat mig, blandat med härligt besök från Sverige med diverse äventyr, igår var vi på ett coolt ställe, där synkroniseringen var total, visade sig att vi kom i tid för en mässa, du kanske inte vet att jag är katolik (jag har verkligen en mixad tro med Gud som grunden). MIn första mässa i Spanien, min första kommunion (nattvard) här, jag kunde till och med hänga med lite i vad "prästen" sa. Enorm upplevelse, som ett avslut för en ny början var hela upplevelsen (motpoler). I morgon väntar grottor, sedan en katedral, sedan San Juan som är dagen före den svenska midsommarafton i år, Det är Johannes döparens dag som firas stort, allt är stängt, en ritual är att vara vid stranden, tända eld, sedan gå baklänges ut i vattnet för att släppa det gamla bakom sig för att börja på nytt. Så det blir grill vid poolen. Här firas inte midsommar, men vi firar livet, i alla fall jag, för nu jädrar finns ingen återvändo, nu ska jag inspirera mig själv att leva i harmoni med min själ.

Tips är att ta en titt på årsspecialen, för det är inte många platser, dessutom höjer jag priset inom kort, nu får det vara som jag la ut den innan jag tog detta beslut. Eller att boka ett kurspaket, mest fördelaktigt är det stora, det som innehåller allt. Jag hoppas så på att jag ska få inspiera dig i din andliga och personliga utveckling, att våga, inte vänta lika länge som jag har gjort. Klicka här för allt om kurser >>>
Nästa kurs som startar är Runmagi, det är en helt fantastisk kurs. 

Idag är horoskopet ute för den 22/6-22/7.
I det önskar jag dig härliga energier i denna sommarperiod av Kräftans stjärntecken som handlar om familj, kärlek, gemenskap samt god mat. 

Posted in: default | 0 comments

Lyckan av ett mail


By Ylva , 2021-06-13
Lyckan av ett mail

Söndag förmiddag, jag öppnar mailen fast jag inte brukar göra något förrän sent på eftermiddagen, i ett försök att vara fokuserad, ta egen tid, ladda energier för att ge mer. Sista tiden har bestått av struktur, på hemsidor och i mailen (220 mail har jag gått igenom sista dagarna).

Denna förmiddag tar jag en kopp kaffe, startar datorn bara av en impuls innan jag ska gå ut för att pyssla. 

Jag blir så lycklig att tårarna kommer, äntligen, i och för sig har jag fått bra, positiv respons på min bok "Uhrstafen" men den har inte sålt som jag hade hoppats på. Den är en kombo av en novell med Uhrs resa genom runorna varvat med kunskap om varje runa. Mailet?

"Hej Ylva! Vill tacka så mycket för en så fantastiskt bra bok i runor!! Har läst den flera gånger och äntligen börjar jag komma ingång! Jag har ett antal gamla runböcker men de är inte spännande. Jag beställde genast när jag såg din, för jag lärde mig Tarot så bra en gång i tiden när din första bok kom. Tusen tack än en gång! "

Wow! Tacksam de lux, det var det som jag hade hoppats på att de som läste den skulle applicera det till kunskap om runor.

Men idag är ingen rundag, jag har inte ens skrivit på uppföljaren på några veckor, jag går själv kurs, så fantastiskt mycket händer i mitt liv, eller i mitt inre liv som jag förhoppningsvis kommer att spegla utåt.

Men jag kände att jag var "bara tvungen" att dela min glädje. Du som skapat något, som fått respons som påverkat dig ända in i hjärtat begriper, om du inte är där, hoppas jag din tur kommer.

Jag passar på att promota nästa kurs i Runmagi, där boken "Uhrstafen" ingår, några kapitel, några runor per gång för att förstå runornas del i livet. Du bör anmäla dig redan nu, för det är numera maxgräns då intresset för mina kurser ökat, förr var det i snitt 6 personer per grupp, nu har jag fått neka. Dessutom nästa kursomgång är priset högre. Jag har lärt mig så mycket som jag nu gör mitt bästa att applicera på mina kurser, landat i vad jag önskar, vad är från mitt inre. Min ambition att inspirera.

Jag gjorde dock ett misstag när jag tryckte boken, för att den skulle vara lätttillgänglig i Sverige tryckte jag den på ett ställe där jag tryckt böcker tidigare, jag var så besviken på dem men föll för "dammsugartricket" i ett samtal, utan beskedet att det skulle ta tre veckor från det någon beställde tills de hade boken. Jag vill själv inte vänta om jag vill läsa en bok. Men du som inte vill gå runkurs men är nyfiken på Uhs "resa", skapande av MIdgård, hans tre flickor som framöver får egna böcker om deras "resor" genom runor, tarot, färger och kristaller, du kan alltid läsa den online på min shop, anpassad till mobil, surfplatta och dator. Dessutom kommer den på den sidan framöver i ljudfiler.

Länkar
Runmagi kursen där boken ingår, start 28/6 >>>
Uhrstafen online >>>

Jag hoppas att du har en härlig sommarsöndag.

Här väntar vi + 30 idag, strålande sol, tack och lov lite vindar. Jag har valt att under dagen sitta i min pergola (i skuggan mellan doppen) fortsätta på min struktur, 

Posted in: default | 0 comments

Är blått och gult dina färger?


By Ylva , 2021-06-06
Är blått och gult dina färger?

Vilken färg är du?
Är du intensiv, fylld med energi där allt ska göras på en gång?
Är du engagerad, kreativ och social?
Är du viljestark, vet vad du vill?
Är du harmonisk, empatisk?
Är du uttrycksfull?
Är du insiktsfull?
Är du fylld av visioner?

Kanske du är flera färger, troligen, för vi består av 10 grundfärger: röd, orange, gul, grön, blå, indigo, lila, vinröd, turkos samt rosa. Men svart eller vit kanske du tänker, inte om du läser detta, svart då vore du död, vitt då är du i chock, har säkert annat för dig.

För mig är färger livsviktigt, jag tänker mycket om färg nu då jag precis skapat klart min distanskurs på engelska, vilket fick mig att gå igenom alla texter, som vanligt förändra, eller snarare förbättra. För mig är det viktigt att våga förändras (den turkosa energin), att inte stagnera (vinröd) utan våga ha tillit (rosa). Det baserat på den grund jag har (röd), mina impulser, längtan efter förverkligande (orange) där jag är medveten om mig själv (gul), i det har känslan med mig (grön) för att uttrycka det (blå), i det bli mer insiktsfull (indigo) för att våga skapa fler visioner (lila).

Så många människor som söker andlig utveckling, men inte har koll på sina energier, något jag inte kan förstå. Grunden i all andlig utveckling borde ändå vara att ha kunskap om sina energier, sina färger, i det se sina mönster, ha kunskap om vilka verktyg som kan ändra mönster, tillfoga mer energi. Sedan att alltid göra det är troligen en livslång lära.

Färger har alltid varit viktigt för mig, när jag var liten, såg energier omkring andra hade jag inte kunskapen, idag så ser jag inte energierna (om jag inte får betalt). Jag läser helt enkelt inte av folk utan tillstånd, utan låter alla vara som de är, så länge de inte bokar en auraläsning. I det förklarar jag vad energierna berättar.

Det är enklare än vad du kanske tror att tolka energier (kanske du redan är proffs?) Men jag upplever att de flesta har ingen aning, de vet vad chakras är, de söker sig till lila för att utvecklas, de kanske mediterar men har noll koll på vad varje chakra har för energi, vilket mönster det ger i vardagen, för oavsett hur de flesta av oss vill sväva iväg, finns det en vardag med funderingar omkring hälsa, jobb, utbildning, pengar samt för de flesta den största frågan -kärleken.

Visste du att genom kunskap om färgerna har du tillgång till att ändra dina mönster. De flesta saknar gul energi som står för identitet, självförtroende, medvetenhet om sin personlighet. Hur många ser du som bär gula kläder? Med gult skiner vi som solen, alltså tar vi plats, vilket allt fler skulle behöva, dels vara medveten om sitt eget spejs men även stå upp för sig själva.

Varför skriver jag om färg? Jag startar en distanskurs på torsdag i chakras och färger, jag vill helt enkelt inte att du ska missa den. I alla fall inte om du är intresserad av din andliga utveckling, eller kanske bara hur färger påverkar dig. Eller kanske av någon annan anledning som min indigo (insikter) färg inte har kunskap om just nu.

Jag skulle önska att världen var lite mer färgstark, inte så dystert svart, svart är en färg som hämmar, inte undra på att flertalet klädda i svart har den eviga frågan om kärleken.

Idag är det för dig som bor i Sverige gult och blått som du troligen möter lite överallt, bra, den gula gör att du blir mer medveten om dig själv, den blå att du även uttrycker vem du är, kanske det som flaggan har som budskap från färgerna, för uttrycket "stolt svensk" har du säkert hört någon gång. Personligen skulle jag gilla om du var stolt dig för dig själv. Jag hoppas dessutom att du inte är gul och blå idag, utan mer blå och gul.

Följ med när jag berättar om min distanskurs Chakras och färger som ger dig kunskap om dina energier, hur du kan skapa färgmagi i ditt liv.

Låt mig inspirera dig i färg, kolla in min presentation av kursen >>>

Posted in: default | 0 comments

En speciell dag?


By Ylva , 2021-05-30
En speciell dag?

Idag är det Mors dag i Sverige, själv så har jag redan blivit firad för några veckor sedan då det var Mors dag här i Spanien, ungefär likadant på utsidan. Uppmärksammad dag, massor av reklam men hur är det i hemmen? De jag känner här kände jag mer energi och omtanke, en mer vördnad för mamman än vad jag tycker mig upplevt i Sverige, men så är familjebanden mer intensiva här rent generellt.

Jag har alltid funderingar denna dag, en del av mig tycker det är trams, medan en annan tycker det är trevligt med en dag med fokus på mammor (jag gillar även Fars dag med fokus på pappor). Men jag gillar inte baksidan, den där ytliga, där mamman uppmärksammas för att omgivningen säger att det är en speciell dag, jag blir ledsen för dem som känner sig bortglömda, de som påverkas av all reklam att det ska vara så speciellt. Tror jag har bloggat om det tidigare, men jag hade ett år då jag föll för den yttre påverkan.

På den tiden surfade jag säkert två timmar om dagen på Facebook, det var hype innan Mors dag, en dag som jag egentligen personligen inte bryr mig så mycket om, jag har som Mors dag varje dag, en gåva med fyra underbara barn som alltid finns i mitt hjärta. Jag har inget behov av att de ska älska mig, de ska älska sig själva, det har alltid varit mitt motto. Men denna morgon för flera år sedan vakande jag tidigt , surfade in på Facebook, såg alla bilder, alla inlägg av mina vänner som fått kaffe på sängen, presenter, tårta, skulle ut och äta och så vidare. Jag brukar vara den som är uppe först så kaffe på sängen är uteslutet för det mesta, jag tvingar mig att ligga kvar på min födelsedag bara för att jag vet att då kommer kaffet. Men denna dag satt jag där framför min dator med en kopp kaffe jag fixat själv, ingen tårta heller, jag läste mer och mer, nedstämdheten tog kontroll över mig, jag kände mig så besviken, ingen uppmärksammade mig.

Några timmar senare kom första barnet ner till mitt kontor för att säga god morgon, vid det laget var jag bitter, ledsen, förtvivlad. Jag säger god morgon tillbaka samt att jag vill vara i fred ett tag. För vid det laget hade hjärnan kommit i kapp mig, vad var det för dravel jag höll på med, hur kunde jag gå på hypen? Jag bad att få vara i fred ett tag, men förklarade inte att det var för att jag skulle ta mig själv i örat. Barnet vänder sig om, men jag ser insikten, fan, mors dag. Barnet vänder sig om, ber om ursäkt och gratulerar mig med en kram. Jag ber forfarande om att få vara själv typ en kvart för att ta mig i örat, att jag är bitter på mig själv. 

Jag har alltid varit noga att tala om för mina barn mina sinnesstämningar, det för att de ska veta att det inte har med dem att göra utan jag är bara i det läget just nu, som arg, besviken, frustrerad, bitter, ledsen eller motsatsen (då är jag hypad vilket ska varnas för).

Jag insåg att jag fallit för masspåverkan, jag inser även hur lyckligt lottad jag är som har en sådan fantastisk kontakt med mina barn, all glädje de ger mig, att de hela tiden bekräftar mig fast jag inte varken ber eller behöver det. Det tar ca en timme, sedan kan jag skratta åt mig själv, men under tiden har barnet larmat de andra, de som inte är hemma, det kommer en stor bukett med blommor. Jag har nog aldrig varit så besviken över en blombukett i hela mitt liv. Missförstå mig rätt, underbara blommor, underbara barn, omtanke. Men jag hade skapat detta genom att visa besvikelse skapat av masspåverkan.

Vi kan skratta åt det idag, för mig var det en lärdom, att inte låta omgivningen sätta en bild på hur jag som mamma ska uppmärksammas, att det är en dag som är skapad, säkert av omtanke på den tiden då mammor gick hemma, behövde få en dags vila (fruktansvärt för dem som inte fick det).Men det som får mig att tänka extra, bli nedstämd är för alla dem som ens kommer i närheten av den känslan som jag  hade. Tyvärr anar jag att det är många idag. Är du en av dem? Skit i masspåverkan, skapa en egen dag, en dag som bara är din, där du tar ut svängarna, uppmärksammar vilken fantastisk mamma du är, då inte bara om du har barn, om du har hund, katt, allt det som du som mamma tar ansvar för. Kanske du tar ansvar åt andra hållet, för någon som är din förälder eller närstående, fira dig själv.

Eftersom det är Mors dag, finner du även ett erbjudande via mig, men det är något som räcker hela livet ut, som du kan unna dig själv bara för att få mer energi, i det skapa inte bara en utan flera fantastiska dagar där du är i centrum (helst alla årets dagar). Erbjudandet är Reiki (grund)+ Reiki distans, vilket ger dig möjligheten att ladda dig med massor av energi, för din egen skull.

Men jag har även en gåva till dig så här över distans.
Du kan idag ladda ner min PDF bok - En kvinna med klös >>>

Fira för all del Mors dag, men om det inte blir som du tänkt dig, skapa en egen dag. <3

Posted in: default | 0 comments

Processer


By Ylva , 2021-05-28
Processer

Fredag och jag har gråa kläder, kanske för att idag inte är en solig dag utan det är grått med några blå inslag, men jag har en grön kofta. Grönt är harmoni, jag kan behöva det även om jag känner mig harmonisk  har/är det en tid med mycket sorg omkring mig. Tyvärr så mycket att jag nu börjar bli lite avtrubbad.

Jag har inte skrivit på ett tag, inte för att jag varit ledsen utan mer för att jag utvecklas, svårt att hänga med själv.  Jag har alltid föredragit distanskurser (men även live) av amerikanska lärare, i en fas var det Neale Donald Walsch, just nu känns det som jag fått alla svar jag behöver från honom. De finns med mig som varje morgon då jag säger "Life is perfect exactly as it is right now". Inte bara att jag säger det, jag upplever det även när det är sorgset, för det är perfekt, precis så som det bör vara utifrån vad min själ har valt.

Men jag börjar alltid med att sträcka upp armarna i luften medan jag säger YES, YES; YES. Det har jag gjort sedan den första distanskursen för Tony Robbins. Säkert 15 år sedan om inte mer.

Nu har jag lite mer morgonrutiner, dels så stänger jag av min telefon till flygläge varje kväll, sedan får den vara så till en stund på morgonen. När jag sagt mina yes och att livet är perfekt, trycker jag on på datorn, men jag surfar inte direkt utan slår på en discolåt för att studsa runt på golvet i mitt kontor (mycket yta). Sedan går jag ut med hundar, gör frukost, pluggar spanska innan jag tar tag i dagen. 

Förr var jag mer stressad, alla måsten, alla mail, allt som skulle fixas, nu ger jag alla områden ca en timme, sedan byter jag, det jag hinner med det hinner jag med, resten får vänta. I höstas gick jag en kurs för Tony Robbins och Dean Graziosi, suverän, vilka planer jag hade, visioner som stannade i drömmar, även om jag upplever att jag hade mina aha-moments drogs de ner av oväntade utgifter (skatter) samman med allt annat, det förblev drömmar men samtidigt var jag inne i en process. Sedan gick jag en kurs till, lite mer pepp, men livet drog i mig. Nu gick jag en till, denna gång satsade jag allt. Där är jag nu, i en utvecklande process som driver mig att göra mina kurser de allra bästa. För hur jag än vänder och vrider på det är min ambition att motivera. Varför? Den frågan ställde jag inte innan. Frihet är svaret, frihet att ta tillvara på alla de (andliga) verktyg som finns. De som vi kan lära själva utan kostnad eller investera i för att få dem. Lite som att endera skapa ett verktyg för att trimma ett träd, eller köpa verktyget och manualen för att komma fortare fram.

Jag tycker alltid att jag gått min egen väg, inte brytt mig om vad andra har tyckt eller tänkt, men anar att det varit på ytan, nu är jag i processen att jag kunde inte bry mig mindre. Dagarna går för fort, det är enormt mycket som jag vill uppleva, jag vill främst uppleva mig själv, i det även inspirera andra att uppleva sig själv.

Som metafor, jag är överförtjust i att skapa verktyg, manualer till dem, men troligen dålig på att förmedla hur de kan användas vidare, jag har blivit bättre, det fick jag bevis på igår kväll. Då var det sista gången på första omgången av "Sia i runor". Enormt imponerad så där att jag saknar ord över deltagarnas kunskaper. Det är sällan jag vänder mig till någon annan för vägledning, jag skulle investera i konsultationer med dem allihopa utan att blinka. Deras kunskap är enorm. Jag tänker till och med ta åt mig lite av att det är jag som kickat igång dem. För det är så att vi alla har kunskapen inom oss, ibland behövs bara en spark i baken, eller att återleva kunskapen för att den ska aktiveras.

Jag aktiverar mig i mina processer, jag ger aktivering till andra i deras processer, precis så som det bör vara, för att vi alla är en. Sedan är det för många detta med om det är värt det, pengar har allt för stor betydelse i våra liv, oftast bristen på dem. Men det handlar även om värde, vad är kunskapen värd, oftast mer än vad vi ger den för pris. Priser på mina kurser har varit ett aber för mig senaste tiden, min kunskap är värd mer än priset jag har på dem, men samtidigt vill jag att de som vill ska ha möjlighet, för tiderna har förändrats. I min process med det så får priserna vara som de är nu, jag är i alla fall medveten om att det är valuta för pengarna.

Jag är tacksam att jag hela tiden är i processer, att jag vågar förändras, vara den jag är, inga filter. I mina förändringar söker jag hela tiden att kompelettera. Tarotkursen som startar på söndag är jag helt övertygad om blir mer än bra för deltagarna. Kursen i aura och färger som startar till veckan ger troligen den kick som deltagare behöver, däremot behöver jag nog bli mer tydlig om att det handlar inte bara om chakras med färger utan en kurs i självkännedom, att bli mer medveten om de energier vi består av och hur vi kan använda dem för att skapa mera möjligheter, jag kanske inte hinner få ihop en sådan presentation men då är det också meningen, jag kommer hur som att eller istället att lägga fokus på att göra den kursen så mycket mer än innan. Det är som dags att processa in en ny nivå på allt. Det vore mer märkligt om kursen var kvar i det som var innan, om jag inte utvecklades för att höja nivån.

Idag ska jag ta en timme för att gå igenom mina yiangkort, för de har en djupare innebörd än vad jag troligen har presenterat, men om du missat, det finns text under varje kort, så varför inte klicka på ett?

Nu ska jag processa vidare, förväntansfullt. :)

Posted in: default | 0 comments

Detta med nuet


By Ylva , 2021-05-09

Nu är nu, det vill säga även när du läst några ord till är det nu, när du läst klart detta blogginlägg då är det också nu.

Tidigare hade jag problem med tiden, det var en utmaning som stressade mig, den räckte aldrig till samt att jag befann mig sällan här och nu, utan press på vad som inte gjorts, press som behövdes göras. Det mest intressanta i det hela var att det var inga sådana där tråkiga måsten utan mer upplevelse av rädsla att inte räcka till, inte hinna med i allt det som ger mig glädje. Jag har ännu inte lärt mig att prioritera. Men jag över på det nu. Lite intressant är att mina inlägg får mig att reflektera över min egen utveckling. Som nu, skrev en hel del som jag bara raderade då jag insåg att det fanns ursäkter, löjligt, missvisande, begränsande var reflektionen när jag såg min text så här kommer en ny version ;)

Jag har svårt att släppa mitt "jobb" (avskyr ordet). Det är mitt liv, mer än heltid, det är jag, men då i kontakt med andra. För mig är det möte med flera, som med mail. För den som skickar ett mail är det troligen självklart att få svar direkt, det är ju bara ett mail. Medan i min epostbox finns det kanske 30 mail, alla lika viktiga. Hur jag än försöker så ska alla prioriteras. Enormt tacksam för alla mail och oftast faller jag i fällan att känna mig misslyckad för att tiden inte räcker till. Att då tolka det som att man hinner med det som är viktigast för en håller inte riktigt. Men jag jobbar på det, fast inte just nu. 

Jag tog ledigt från allt det jag älskar att göra i min sysselsättning i fredags. Jag satte mobil i flygläge, startade inte datorn men har tjuvkikat eller lagt ut på facebook vid några få tillfällen, det är inte lätt med avvänjning. Jag valde att prioritera mig själv samt mina närmaste. I fredags gjorde vi Guadalest som ligger några mil från mig, en vacker plats, vandrade runt, ändå upp på toppen till kyrkan, Kom hem sent, tog en sangria vid poolen. Sedan roade jag mig med att läsa en superintressant bok ;) (Uhrstafen).

Lugn lördag fm utomhus, vi har sommar nu för att sedan åka till Santa Pola, ta årets första dopp. I så många månader har mina enda äventyr varit ner till byn för att handla mat, jag slog på stort denna helg, fast det gjorde jag förra helgen med, Torrevieja och Alicante. Detta är helt klart bästa platsen i Spanien, alla sevärdheter verkar finnas här. Ibland har jag svårt att förstå att jag inte bor i Sverige längre, eller snarare att jag inte tänker på att jag har bott någon annanstans. Det känns som hemma, jag saknar mina vänner, har insett att det kommer att ta tid innan vi möts igen. Jag har vänner här med, nu med nya restriktioner anar jag att det blir som tidigare, vänner som bara droppar in.

Denna söndag har jag funderat massor på mina måsten, mina egna krav, vad som ger mig glädje, på att vara lyhörd, jag har inte startat igång arbetsdatorn utan sitter med den bärbara i pergolan, i skuggan då jag identifierar mig med en kräfta idag (efter en timme i havet). Ska pyssla lite, men jag ska göra mitt bästa att ta tiden som den kommer på helgerna. Jag har haft två perioder då jag varit helt under isen av ingen tid för andra saker än det som jag brinner för, finns en nackdel med att älska sin sysselsättning.

Detta blir en söndag utan webinar, istället en långpromenad om inte regnet dyker upp. I morgon måndag är det allvar igen, då har jag en härlig lista med saker som jag älskar att göra.

Just nu kör jag tre olika runkurser, en grund, en för bindrunor och en för att sia i runor, det är mycket runor nu kan det verka som, Tarot är fortfarande en viktig del, men jag är som in i en skrivande fas. Har påbörjat boken, fristående om nornorna fast kanske mest om deras far, dvärgen som smidde de första runorna. Jag är klar med den engelska kursen som nu startar inom kort. I det funderar jag på att baka in boken "Uhrstafen" i kursen, läsa om varje kapitel till runorna, för det finns budskap i dem. I Uhrstafen är varje kapitel efter hur runorna skapades, i "Dvalins döttrar" är de efter runhjulet. Känns coolt att det som bara faller på plats allt eftersom, kombinerad texter, berättelser med runorna.

Jag börjar snart för tredje gången en livekurs med Tony Robbins, en del tar tid på sig, sådana som jag, expert på att ha visioner men sedan inte ens få hälften förverkligat (anar att mina närmaste tänker tack och lov). Jag går en del distanskurser själv, bara på engelska, nu ska jag utmana mig att även ha en själv, komma över min begränsning, den att min engelska inte duger, det lustiga är att jag anar att de som har engelska som sitt modersmål har överseende, medan en del svenskar klart skulle göra narr av mina uttal. Men begränsningar är till för att övervinnas, dessutom när brydde jag mig egentligen om vad andra tycker?

Nu ska jag sätta ner fötterna i poolen en stund, under ett paraply, njuta av Max som är så lycklig att han nu varit i vattnet i tre timmar i ett streck. Tror att det går att mäta sommaren efter den hunden, för fyra dagar sedan klev han ner i poolen som han inte satt sina tassar i sedan i oktober för att nu hoppa i så fort han kommer ut, vara i tills vi går in, funderar om han kommer att få simhud mellan tårna.

Det är en konst att öva på att skapa en annan fritid än att bara göra det som är min drivkraft. Men idag har jag både Bjarka och Feh som support :) Och du, det är fortfarande nu. 

Posted in: default | 0 comments

Har ett datum betydelse?


By Ylva , 2021-05-03
Har ett datum betydelse?

Reflekterar du vissa datum över vad du har gjort samma datum något år innan? Jag gör det ofta då jag kollar in mina minnen på Facebook. Som idag då jag var valpmamma för tre år sedan, badade ute för 4 år sedan, var kaxig för 5 år sedan då jag stolt skrivit ännu en kanonbok om Tarot. För sex år sedan njöt jag av en härlig kväll i stallet samt åt palt. För nio år sedan var jag ledsen då två vänner avslutade sitt liv, för 11 år sedan var det en stressig dag. Detta skapar minnen, en del är roliga en del är tänkvärda, men viktigt är att de är minnen, de har skapat mig men de är inte den jag är. För i så fall skulle jag fortfarande vara raggarbrud, nu när jag kör opel! Idag, den 3 maj var det första gången jag satt i en raggarbil, hur många år sedan? 47 år sedan!!! Alltså hallå, jag känner mig inte ens så gammal, hur är det möjligt? Men jag tänker även vad fantastiskt att jag levt 47 år till, att jag har minnet kvar :)

Hur är det med dina minnen? För förutom att jag tänkte på minnen så tänkte jag att detta var en passande början på ett inlägg där jag vill påminna dig om dina möjligheter att göra deta, den 3 maj 2021 till en dag att minnas. Dagen då du startade din härliga, fantastiska, utvecklande, insiktsfulla, intressanta, djuptänkande resa genom kunskap förmedlat av mig.

I mitt förra inlägg peppade jag för mitt kurspaket, du kanske funderar varför i hela fridens namn du kan medverka alla distanskurserna jag har? Jag har ett svar... Jag har enorm kunskap om mycket inom nyandlighet, allt baserat på grunderna av elementen, numerologi, astrologi, kraftdjur, chakras, auran och färger, healing, kristaller, symboler, runor och allt detta finns i de fantastiska 78 Tarotkortens symbolik. Men det betyder inte att du behöver lära dig Tarot (men jisses vad du missar det mest fantastiska andliga redskapet). 

Jag har av erfarenhet lärt mig att de flesta som startat en kurs, det blir flera, de medverkar i en fortsättning eller så vill de veta mer om ett ämne som är kopplat till det ämne det startade i. Jag har inte all kunskap, jag har inte alla svar, men du, jag har en perfekt grund för dig som vill ha mer tillgång till din andliga kraft, utveckla mer av dessa nyandliga verktyg.

Jag bor inte längre i Sverige så Jantelagen gäller inte mig (det gjorde den inte innan heller), jag är så motiverad att få inspirera dig i något ämne, jag älskar att ha gemenskapen som skapas i Zoom möten. Jag blir helt salig när jag märker att "poletten trillar ner", ännu saligare när någon finner ut att det inte är så svårt, konstigt, vetskapen att de kan.

Tiderna har verkligen förändrats från den där majkvällen för 47 år sedan då jag satte mig i en raggarbil, jag har inte koll på allt jag gjort den 3:e maj, men jag ämnar komma ihåg denna år 2021, då jag erbjöd dig att ta del av min kunskap. Den är inte bara 47 år gammal, den är mer än så. För om du inte visste är jag typ född in i nyandligheten med en mamma som pratade med småfolk, en moster som tolkade kort, kunde det mesta om kristaller, en mormor som hade seanser. Mer om vem jag är med bilder finner du på denna länk >>>

Passa på nu att göra denna dag minnesvärd, för du kommer in på medlemssidorna på en gång, du kan börja ladda för Tarotkort, runor och färger som är de distanskurser som startar inom kort.

Men framför allt, kom ihåg att du har all kunskap inom dig, kanske du bara behöver en kick.

Jag har skapat tre olika varianter, för kanske du inte önskar hela konceptet nu?
Stora paketet (snacka om valuta för investering) 
Tarotpaketet
Runpaketet
Du finner dem alla på denna länk >>>

Priset är i euro, men det har ingen betydelse när du betalar med kort i min säkra shop. Men du kan som alternativ skicka en swish, oj då, glömde, du kan även delbetala för är du intresserad är jag supporting.

Men oavsett kurser, utveckling, gör denna måndag minnesvärd. <3

Nu ska jag ut och se på trollsländorna som dansar över poolen, för svårt att se min egen rygg. Mer om trollsländor och Dagazrunan är sådant som jag inspirerar i.

Posted in: default | 0 comments
 / 49