Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 437
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 118
PDF: 1
videos: 5
 

Blog

När tiden försvinner


By Ylva , 2022-07-22
När tiden försvinner

Det vill säga när jag har ett liv, när jag är helt uppslukad i något projekt att allt annat hamnar åt sidan, så har det varit sista dagarna. Det har varit lite av ett måste men allt är relativt, över det ligger skuggan över att inte räcka till privat men anar att det är en upplevelse som de flesta känner till. Ibland undrar jag om det är internet som är "boven" för jag minns tiden innan, då jag hade tid att prata i telefon, handarbeta, se tv, umgås medan jag haft telefon på flygläge, vägrat media, enda handarbetet har varit tangentbordet, tv har jag ingen men shit anåda vad jag har fått mycket gjort. Idag finslipas det sista på det som blir en ny fas i mitt liv.

Passar perfekt då solen går in i Lejonets tecken kl 22 ikväll, äntligen är denna period över. Juli, eller det vill säga Kräftans period från den 21 juni till nu är (trots tankar) min segaste, tråkigaste period varje år. Det är som att leva i slow motion i tankar, känslor samt agerande. Jag har aldrig gillat denna period, jag skyller på att jag har helt tomt i Kräftans tecken. Jag har som ingen känsla till de energier som är.

Men nu jädrar ;) I helgen ska jag göra bort alla dåliga samveten, samt unna mig att att läsa, vilket inte hör till min vanliga rutin, jag har min favoritförfattare Richard Bach, tyvärr lånade jag ut böckerna och till vem? Men nu har jag fått dem på engelska vilket passar mig bättre. Vill du ha en bra läsning som sätter igång funderingar om hur tankar skapar ting då bör du läsa "Illusioner".

På tal om att tankar blir ting, jag har reflekterat över att jag i stort sett tjatat om "Thougths become things" alltså Infinite Possibilities (Oändliga möjligheter). Jag ska sluta med det nu, bara för att det skapade lycka för mig, att livet blev wow, innebär inte att andra vill vara i den fasen. Jag är så innerligt tacksam för den utbildning jag fått, i det så önskade jag att gå om den i höst, vilket jag nu kommer att göra :D men nu som en i teamet. Känns stort, mäktigt, jag och 29 personer till ska medverka som crew (team) under utbildningen. I det får jag ansvar för egna grupper, alltså vilken ära, vilken fantastisk möjlighet.

Allt har en mening, som att vi pratar engelska hemma numera sedan en familjemedlem är amerikanska. I have improved, för min engelska brakade helt åt skogen när jag var i Indien, visst jag har klarat mig, läsa, skriva, höra no problemas men att tala flytande, finna alla ord. Jag har nu även fått ut flera böcker på engelska, kurserna är översatta, alltså jag kanske inte skulle skylla på internet innan, för tack vare internet finns det så många flera möjligheter. Zoom har blivit kanske den sidan som jag använder mest.

Jag ska zooma till veckan mer än vanligt, för nu är det slutet på månaden, det är då alla månadstolkningar ska göras. En vecka i månaden med tolkningar, passar mig perfekt, resten av tiden kan jag skapa. Känns lite knasigt att det är slutet på Juli, denna sommar då jag skulle skapa om min Tarotlek och inte ens hunnit börja, bara skissa i skallen. Men mina bästa månader är augusti och september, med bästa menar jag de månader då jag är lyckligast, får mest gjort, mår som allra bäst, och det börjar nu.

I september har jag bokat in en vecka i Spanien på Casa Sofia som är en underbar plats uppe i bergen men ändå nära civilisationen. Hösten ser ut att bli intensiv, planering håller jag på att lära mig är A och O, så vid intresse bör du maila mig snarast, för jag kommer att ta bort erbjudandet om några dagar om inte tillräckligt intresse finns, för flera vill besöka den platsen. September är en underbar månad i Spanien fast det är klar med vädret just nu (i Sverige) så kanske det är mättat? Men alltså du får tillbringa en vecka med mig, med Tarotkort samt att jag mixar som vanligt in lite av allt möjligt andligt.

Jag är lite lost in time and space, insåg i morse att det var idag som horoskopen skulle ut, inte söndag, samt att mina sommarerbjudanden gällde till då, så de är kvar till den 24:e. I morgon har jag förhoppningsvis koll på tillvaron.

Posted in: default | 0 comments

En bild av viktiga ting


By Ylva , 2022-07-13
En bild av viktiga ting

Tankar blir ting, d v s den svenska översättningen av "Thoughts become things".

På bilden finner du några av de ting som jag har i tankarna. Den fina kristallkulan som alltid finns bredvid mig som en förstärkare av mina tankar, min magiska lampa som finns på omslaget till "Tarot och attraktionens lag". mina tre runtärningar som idag visar på Assiz (intuition) Odalaz (familj) samt Solaz (glädje)., Kali som är med från min tid i Indien. Pyriten för att vara medveten om att allt som glimmar inte är guld. Min pokercharm från Vegas som jag fingrar på när någon är för seg online. Ugglan som är min musa för skrivande, rökelse samt mitt rökkvartskluster.

Medvetenhet borde vara en självklarhet, men så är det så många ting omkring som tar mer energi än vad de borde. Dessa ting är fokus för mig, att stärka min medvetenhet i vad jag agerar i. Därmed inte sagt att vare sig jag eller mitt liv är perfekt enligt mångas normer, för mig är det perfekt precis som det är just nu. Kanske för att det är lite kaos, en tankevurpa som jag är allt mer medveten om, att inte skapa kaos, då jag anser att vi alla skapar allt från våra tankar.

Jag har mer fokus för varje dag, mer och mer rensas bort, sista veckan har varit en prövning del lux om än fantastisk men att få tiden att räcka till i en tillvaro som är som att balansera på en lina det är om inte annat utvecklande. 

I så många år har jag varit beroende av kaos, som en bekräftelse av att jag lever, att jag lyckas reda upp i kaoset, för mig har det varit en del av vardagen, nästan som att när korten inte haft med sig någon utmaning har jag blivit orolig. Sista halvåret har varit enormt utvecklande, från insikter där gamla mönster behövt upp till ytan, till att kasta mig ut i helt andra energier än mina vanliga mönster.

Nu har jag en stund för mig själv, vid datorn där jag inte kan göra annat än att pyssla, i natt då väntar tolkningar, för varmt på dagen att ens orka tänka. Men vi har alltid valet att göra det bästa av allt som vi har, som vi skapar, vilket jag "jobbar" på nu med nya fräscha tankar. Att jag sedan tidigare varit helt medveten om att vi själv skapar vår tillvaro men inte fokuserat har väl en mening, jag tänker som så, kan jag kan alla.

Vilket då får mig in på att vilja peppa dig att medverka i nästa omgång av kursen "Oändliga möjligheter" D v s min svenska variant av Infinite Possibilities. En del vet inte ens vad det är, inte blir det bättre av att jag inte kan förklara så bra heller annat än att tankar blir ting. Det du tänker det skapar du, tyvärr ofta baserat på gamla mönster, begränsningar, programmeringar som du kan ändra på. Vi startar tisdagen den 19 juli. Vad startar? En tisdag med material som jag översatt till svenska (med tillåtelse naturligtvis). En "arbets"bok där du får jobba med frågeställningar för att bli medveten om dina tankar. I det skapa mer av allt det som du önskar i livet. Tyvärr eller så kanske det är min begränsning att det inte går över (tusen och) en natt, men varför inte? Det enda som hindrar är tanken att det inte går. Fast jag kan tycka att det är mänskligt att vara i upplevelsen tills dess den är så pass upplevd att den inte behövs längre. 

Du kanske ska klicka på denna länk, känna inom dig om du vågar ta ansvar för dina tankar?

Själv ska jag fortsätta strukturera upp ett och annat innan jag startar en Tarotkurs ikväll, troligen den sista med zoommöten, i alla fall för det priset (allt har ett pris från olika håll). 

Det enda som inte finns på bilden av mina viktiga symboler för att skapa från tankens kraft är min kortlek, men det har laddats i månskenet, och som vanligt har jag missat att skriva om fullmånen, men allt har sin tid. 

Posted in: default | 0 comments

48 år samt prisalternativ


By Ylva , 2022-07-09
48 år samt prisalternativ

Alltså fatta? 48 år sedan jag höll i min första Tarotlek, ibland tror jag att jag är tidsförnekare, förr var jag tidsoptimist, nu går tiden alldeles för fort, jag fick frågan hur länge jag tolkat Tarot, 48 år när jag räknade efter. Ännu längre med runor för det är 52 år sedan jag fick kunskapen om dem. 

Om du är intresserad av Tarot bör du boka in dig på kursen som startar på onsdag, det är den enda kurs där du även har Zoom möten, där du även kan för varje gång skicka in en fråga som du får svar på av de andra kursdeltagarna med support av mig.

En Tarotkurs med mig är inte "flummig", inget sitta och känna in korten, men jag kan flumma till det om du har behovet men Tarot är ett system, låter kanske inte så andligt, men allt i livet är ett system, en del kan vi tolka via numerologi, en del via astrologi eller så tar vi både de lärorna, kompletterar dem med Tarot.

Korten på bilden är de som jag hade förutfattade meningar om innan jag lärde mig förstå kortens budskap, symbolik samt livets alla utmaningar och fördelar.

Det är i alla fall en varm sommardag, jag pysslar med olika ting som dharmatolkningar, funderingar över livet och lite annat, så bara för att du inte ska missa kursen kan du läsa om den här. Och ja, jag vet, priset är löjligt, kursen är värd så mycket mer, vid en överslagsberäkning ca 3700:- så tycker du att kursen är billig så kan du alltid betala mera för det är som once in a lifetime (i alla fall år 2022).

Vad sägs om en Tarot grundkurs nu under sommaren, Tarot, kort för kort, men tolkningar till Elementstjärnan. Vi går igenom delarna men du skickar även in en fråga till omgång 2-6, alltså fem frågor som du får svar på som vi tolkar tillsammans.

Vi träffas över Zoom sju onsdagar kl 20:00
Du kan då fråga om den del som är aktuell, något kanske om korten eller frågorna eller annat samt att vi går igenom alla tolkningarna.

Onsdagar 20:00 (till ca 22)
13/7, 20/7, 27/7, 3/8, 10/8, 17/8, 24/8

I kursen ingår kursprofilen Tarot, kort för kort med texter, ljudfiler, filmer, frågor och svar. Onlineboken Tarot, kort för kort + Elementstjärnan (alla korten tolkade i alla positionerna).

Jag berättar om kursen i denna film >>>

Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång?

Vill du ha svar på dina frågor, funderar du på hur du ska få vägledning av korten?
Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Om du har längtat efter att förstå, tolka korten är detta det bästa alternativet jag har att erbjuda dig att starta med. Du får även tillgång till min allra bästa bok ”Tarot, korten på bordet” i både text och ljudfiler.

Du får under denna kurs lära dig det mesta om Tarot, alla korten även omvända. 

  • Del 1 Stora Arkanans 21 kort.
  • Del 2 Ess, 2,3,4 och 5 i Stavar
  • Del 3 Pager och Tvåor
  • Del 4 3 i Svärd, 3,4,5 i Bägare + Knektar
  • Del 5 4, 5 i Svärd, 3, 4,5 i Mynt + Damer
  • Del 6 Sexor och Kungar
  • Del 7 7-10 i Stavar, Bägare, Mynt och Svärd.

När du har betalt din anmälningsavgift kan du börja med att läsa eller lyssna igenom boken "Tarot, korten på bordet". Du får även tillgång till bokprofilen "Elementstjärnan"

Du kan även betala via Paypal, klicka på varukorgen, klicka på Paypalsymbolen, följ anvisningarna. 
Eller skicka över PayPal till email ylvatrollstierna@gmail.com

Pris 1200:- eller 3700:- om du väljer värdet av den.
Swish eller Revolut 073 063 1657

Önskar dig en insiktsfull lördag.

Posted in: default | 0 comments

Fira funderingar


By Ylva , 2022-06-28
Fira funderingar

Idag firar jag att min facebook fanpage är 7 år, jag hade en annan innan för det är många svängar i mitt liv, eller som det sägs - det enda som är konstant är förändringar.

Lite kul att det gått hela 7 år, glad över alla följare, jag är mer på den sidan än min privata facebook, den är som en del av mitt liv vilket är på gott och ont, kul med kontakten men jag är i inte direkt så förtjust i Facebook eller rättare sagt deras policy, men men, ibland får man ta det onda med det goda sägs det.

Jag funderade när jag skulle fira, vad ska jag erbjuda för att dela glädjen, men det var helt stopp, först så har jag helt fantastiska sommarerbjudanden, vad kan toppa det, hm, värdecheck, det är en vinst om något.

Ikväll har jag haft kurs, troligast den knasigaste i mitt livs historia, men de verkade roade och sa att de lärde sig en hel del, men vimsigare har jag nog aldrig varit! Oerhört tacksam för mina kursdeltagare, de är bara så himla goa samman. Vi är på del 10 nu i aurautbildningen, helt otroligt vad tiden går.

Idag började även en reklamkampanj på engelska, så många år som jag velat nu ut men inte tyckt att mitt språk räckt till, men nu pratar jag på oavsett, lite enklare eftersom en familjemedlem bara talar engelska (läs ball amerikanska) vilket gör att vi pratar engelska hela dagarna, vilket i sin tur gör att jag mest tänker på engelska, samt förvånar mig själv med vilket ordförråd  jag har, däremot så behöver jag lära mig mera ord om tillstånd, som glad, lycklig, harmonisk, välmående, ja, de kan jag men nyanserna. För framöver så har jag bokningar på mina månadstolkningar vilket kommer att bli en härlig utmaning.

Mina funderingar idag har varit om varför det heter jordnöt, när det är en baljväxt samt heter peanut på engelska, det är en djup fundering för mig i alla fall, fast jag funderar mest hela dagarna på de mest konstigaste saker. I går var jag helt försjunken i hur fascinerade naturen är, allt som växer som är i harmoni, förutom då de tvåbenta som mest krånglar till det.

Jag går också en kurs, i automatisk skrift (haha) något jag inte gillar, men bara därför behöver jag veta hur det fungerar, om det fungerar. Men jag skrev Uhrstafen i kontakt med Uhr, varje natt så berättade han via mitt tangentbord hela historien, så även nu när jag skriver på boken om Dvalin. Mitt ego vill så gärna att det är jag som skriver mina böcker, inte genom kanalisering. Jag har inte ens hunnit med övningarna än men hänger med, funderar flera varv, men det är väl det som kallas utveckling.

Mesta tiden med bokskrivande nu går åt att översätta mina böcker, sedan har jag den allra bästa korrekturläsare här hemma :) och sedan ska jag läsa igenom dem igen, men attan vad jag lär mig mycket ;) det är som med Tarot och attraktionens lag som jag skrev 2009, tänk om jag använt kunskapen men så funderar jag om inte allt ändå är precis som det ska, att allt har sin tid. 

I morgon ska jag också fira, dels att jag äntligen för mitt körkort igen, att jag får två av de allra trevligaste besöken, en som bor i närheten, samt en som är mig allra kärast. Coolt, ska nog fira det på torsdagen. För egentligen är min fundering att vi borde fira något varje dag. Vad tänker du fira denna onsdag som stundar?

Posted in: default | 0 comments

Ett år, sluten cirkel


By Ylva , 2022-06-23
Ett år, sluten cirkel

I förrgår var en speciell dag för mig, sommarsolståndet, en av de fyra dagarna under året som handlar om växlingar. Förra året satt jag ute på min runplats, skapade runset, både i terrakotta men även i den gröna färgen, för grönt hör sommaren till men även elementet vatten. Fem runor i flera olika set då med insikten att det skulle ta mig ett år att göra dem klart, alla 25, den 21 september skapade jag de gula runorna, de som hör jordelementet till. Jag fick vänta tre månader till för att den 21 december skapa de blå runorna som hör till elementet luft. Ytterligare tre månader till den 21 mars då det var dags för de fem runorna som hör till eldelementet. I förrgår var det dags för de sista fem, de för voiden, cirkeln är slutet, 25 runor skapade. Det var för mig en magisk upplevelse förutom att jag var imponerade på mitt tålamod, att ge det ett år av väntan. 

Jag har nu nio set av dessa färgade runor, skapade på min runplats, initierade i varje kvartal, de är magiska även om de är skapade i enkel lera, för det är ändå inte endast materialet utan skapande, processen som ger energi. Nu ska jag fundera ut om jag ska sälja dem eller låta dem ingå i kursen eller utbildningen, för dessa set är speciella.

Sommarsolståndet innebar även en bindruna, för om du missat har jag börjat poke tatuera, inte offentligt än, utan mig själv och de närmaste. Det är också en magisk upplevelse. Nu fick jag gå in tidigare än väntat då världens oväder drog förbi, 2 mil härifrån var det tornados som slet upp tak, vi fick bara storm och regn, vilket jag ser som en härlig symbolik, i alla fall regnet. Regnet renade samt förstärkte allt som nu ska växa.

Ett år kan kännas som lång tid när jag ser framåt men bakåt blir en helt annan känsla, men oj vad mycket som skett under ett år. För ett år sedan var jag fortfarande den som behövde kaos som mitt mönster, för en del mönster ger trygghet fast de inte kan upplevas som trygghet. Visst av det jag tänkt tidigare har jag fortfarande en del saker att fortsätta reda ut, men mer motiverad än tidigare.

Under året har jag startat utbildningar, en sådan fantastisk möjlighet att inte bara gå igenom saker i en kurs, speciellt eftersom jag har så mycket om kunskap om Tarot, runor och färger. Tacksamhet över förtroendet att få inspirera av det jag kan. Jag började även med månadstolkningar, de som bokar för ett år, de är jag mitt uppe i nu för juli månad. Dessa fantastiska möten över zoom, varje månad, att följa med, använda korten för att inte bara berätta vad som personen är i för skapad energi utan även ibland ge tips på förbättringar. En del är över distans, de ger också tacksamhet, för det är som att följa en serie på "tv" anar jag som inte har någon tv, eller följa en biografi månad för månad.

Jag började även med poke tatuering, nu saknas bara fem runor på min kropp som jag inte kan göra själv, tyvärr men har en av mina allra närmate vänner med fantastisk energi som fixar dem. Av det har jag fått idén att skapa en bok om symboler, 22 stycken, lika många som i Tarotlekens stora arkanan, men de 22 symbolerna har kopplingar till det mesta, Tarot, runor, astrologi, färger, urgamla symboler, reiki och så mycket mer. Blir lätt så när jag kopplar samman allt, kan som koden av helheten delat i allt som existerar.

Idag är det San Juan här i Spanien, vilket innebär att jag ska gå sju steg bakåt i poolen, släppa året bakom mig, skapa visioner om ett nytt, egentligen ska det göras i havet, men vatten som vatten ;)

I morgon är det midsommar, i Sverige, jag har ingen sill och ingen nubbe men jag har framtidsvisioner. Önskar dig en härlig, solig midsommarhelg. <3

Posted in: default | 0 comments

Månen och jag


By Ylva , 2022-06-15
Månen och jag

Än en gång har jag lyckats med att glömma bort när fullmånen är, (14/6), igår kväll var den vacker, lysande men inte ens det fick mig att tänka till, jag som lägger ut mina horoskop men missar det som många upplever som det viktigaste, den var till och med i mitt eget tecken, men föga hjälpte det.

Det är alltid något som är viktigt för någon men har mindre betydelse för andra, som grönsaker som jag åt i helgen, eller riktigt bra mat egentligen men min mage har inte jublat precis, att sedan vara i +35 har inte direkt skapat ett välmående. Fast fortfarande efter 3 1/2 år har jag inte varit i närheten av en förkylning, vilket då för andra kan vara viktigare nu för tiden grundat på rädsla.

I livet finns det som vi prioriterar, samt det som inte har någon betydelse alls, det är så härligt tycker jag att vi alla är olika i mångt och mycket, det skapar det där unika som vi alla har. 

Å andra sidan skapar vi själva vad som har betydelse för oss, ofta baserat på kultur och uppfostran, dessa värderingar som ofta styr vad vi skapar i våra liv. Jag jobbar för fullt med mina värderingar, det är en härlig utmaning. Så otroligt mycket som har hänt sedan jag började med oändliga möjligheter. Jag får tänka om, tänka till i meningar som jag uttrycker nu och då av gammal vana och slentrian, som när jag hör mig säga "jag är så stressad". Nu hinner jag uppmärksamma, reagera, känna efter och kommer till insikten att jag inte alls är stressad, jag hade säkert varit det innan av en värdering att det var det jag skulle känna vid vissa situationer. 

Det är fantastiskt att jobba med mig själv, med alla funderingar, analyseringar, känslor, tankar, inse vad jag tänker, vad jag känner. Något som jag pratat om sista tiden är att du inte kan ha en känsla utan en tanke, men inte heller en tanke utan känsla, de hör samman. Detta är mitt nya favoritämne likaså detta med två hjärnhalvor nu kombinerat med två hjärtrum = yin och yang. Hjärnan är min favoritdel, alla dessa tankar som endera är logiska eller intuitiva, men hjärtat är heller inte att förakta, rädsla eller kärlek.

Nästa vecka, den 21/6 startar nästa omgång av Oändliga möjligheter (Infinite Possibilities). Jag önskar så att många ville omvärdera så som jag gjort, skapa mer lycka i livet, mer medvetenhet, men än har jag som inte lyckats förklara vad det är, men läs mer på denna länk>>> 
Du har möjligheten att börja genom tankens kraft förverkliga mer av dig själv, skapa mera oändliga möjligheter redan nu under sommaren. Dessutom har jag lagt ut det idag som aktuellt erbjudande på shopen. Jag har till och med "garanti" om du medverkar och inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

Nu ska jag tillbaka i vardagen, där jag just nu håller femtielva bollar i luften men utan stress :)

Posted in: default | 0 comments

När jag var ung, haft en trevlig helg kunde jag känna mig lite off på måndagen, det känns nu som jag varit på tidernas fest hela helgen, jag är inte riktigt på plats i mig själv än, fast det är tisdag idag.

I torsdags spelade jag bilbingo, första gången sedan tre somrar tillbaka. Kanske inte låter så andligt men för mig är det som att meditera, jag hinner som inte sitta och tänka, analysera, utvärdera en massa tankar utan behöver hålla koll på alla nummer, mental avslappning fast fullt koncentrerad. Dessutom att träffa "gamla" vänner, njuta av lätt sommaregn på en fotbollsplan i en bil med en av dem som betyder mest för mig var wow. 

I fredags fick jag träffa min BFF, även det efter 3 års saknad, lärdomen i det är att kärlek har ingen tidsram, det var som att mötas igår, Känslan av alla restriktioner från "pandemin" kunde kyssa sig i a-t, för kärlek överlever begränsningar. Lärdomen är även att fysiska kramar toppar virtuella, lite dubbelt där, samt eftertankar på alla dem som fastnat i begränsningar, som haft en prövning i att hålla kärleken sann trots avstånd. (funderar du hur det gick med mat denna helg så toppades det av den godast arraksbollen).

Äntligen kurshelg på Englagård, mitt hem i Sverige, inte bara för mig, för alla dessa hundratals (tusentals) människor som funnit en av de mest harmoniska platser på jorden, atmosfären, gemenskapen. Det var år sedan jag hade en kurs live, nu dessutom i det som jag brinner mest för. Men en Tarotkurs med mig är som inte bara Tarot, det är det mesta i livet, precis som med Tarot, välmående, sysselsättning, trygghet, personliga insikter samt andliga. Vilken grupp, enormt tacksam.

Om du inte varit på Englagård, boka in dig på en superkurshelg, var spontan, lyssna till korten 3 i Stavar, redan till helgen den 17-19 juni är nästa superkurs >>>

Sommaren är här, även om det känns mer där jag är just nu, i Spanien (väntar ivrigt på mitt körkort). Vi har +30 kl 10 på morgonen, i helgen var det som mest +19, men sommarkänslan fanns, även i regnskurar, för min del är det mer känslan än värmen eller kylan som avgör upplevelsen. Fast nu är det sommar, det pratas om tuffare tider ekonomiskt, märktes inte på Landvetter i går kan jag konstatera, det var packat, planet var packat. Själv är jag förundrad hur någon kan resa från Sverige på sommaren, för den är vacker, behaglig, du vet så där alldeles lagom.

Jag har fixat en del sommarerbjudanden för dig som önskar utvecklas, få inspiration av mig, för vissa dagar kan vara grå och regniga eller vissa för mycket sol, andlig utveckling tar det semester? I min värld gör det inte det, snarare ger det möjlighet att mer stanna upp, finna mer inom.

Igår hade jag även vad jag kommer att ha någon gång nu och då ett dagserbjudande, inspirerat av helgen som var, lyckan över Tarot, alltså min allra bästa enkla grundkurs med filmer, texter, ljud, frågor och svar för endast 500:-. Jag har beslutat att den får vara kvar under denna dag också, medan jag landar i mig själv efter denna helt fantastiska helg.

Du kan skapa en kundprofil utan kostnad, utan att beställa något på min shop, då får du även veta när ett nytt horoskop för kommande period är ute, eller vissa dagar få något extra erbjudande eller kanske till och med tillgång till en bokprofil. Förutom att du kan klicka på ett kort för vägledning.

Jag är troligen inte uppe i 1000 ord, men om du medan du läste skapade bilder av min text, ta en titt på erbjudandet, då har du mer anlag till att förstå Tarot, för det är bilder som du läser om till meningar, alltså tvärtom mot för när du läser en text och skapar egna bilder.

Länk till min shop>>>
Följ mig på Instagram för att få som nu i dagarna attraktionens lags tolkning till ett kort, troligen den mest perfekta vägledningen för stunden.

Tag tillvara på dagen, på känslan, var i tacksamhet.

Posted in: default | 0 comments

När stjärnorna är på plats!


By Ylva , 2022-06-07
När stjärnorna är på plats!

För någon dag sedan vände Merkurius för att vandra åt "rätt håll", vet inte om det har betydelsen i att jag helt plötsligt fick energi till att ta tag i detta med böcker. Äntligen är Tarot och astrologi klar, i alla fall som bokprofil samt i Kindle. Och inte bara det, flertalet av mina böcker finns nu i Kindle. Något som jag inte tänkt på innan, men jag lär mig, det är förändringens tid vill jag lova.

Tarot och astrologi är säkert en udda bok men som vanligt tycker jag själv att den är fantastisk :)
Den kunde ha hetat Astrologi och Tarot då det är mer om planeter och stjärnor än om Tarot, men Tarot är mitt huvudämne så... Idén är supersmart bakom boken, en förklaring av alla stjärntecken, planeter till husen så att det går att läsa sin horoskopskarta (på svenska) genom den förutom att lära sig mer om ämnet. Den är enkel så som det bör vara i alla fall från början i det ämnet. Jag är ingen astrolog, skulle tycka att det vore ballt att ha koll på framtidsprognoser, alla kvadraturer och så vidare men jag har inte engagemanget. Jag har ju Tarot. Jag litar på att jag är bra på att pedagogiskt förklara grunderna samt kombinera det till Tarot. Astrologi är viktigt till Tarot, de är som handen i handsken till varandra.

Du kan redan nu boka in dig på kursen "Astromagi" som startar i augusti. Den kursen har boken "Tarot och astrologi" som grund men är så mycket mer. Först får du en tolkning av mig av din horoskopskarta utifrån kunskapen jag har som jag delar med mig, kombinerat med intuition, en mix av symbolism, logik och allt som är skrivet i stjärnorna. Sedan går vi igenom, bygger på kunskapen varje onsdag, sedan kan du grunderna samt göra en horoskopstolkning (alla älskar horoskop). Du kan redan nu förhandsboka din plats, få din tolkning samt tillgång till bokprofilen.

Jag har ingen Kindle själv (än) jag önskar mig en, för jag har insett hur smart det är att bara har med sig en "platta" med massa böcker i, för jag har börjat läsa, i alla fall Mike Dooley men har även någon bok med Herman Lindqvist, varvar historia med andligt tänk. Jag har Kindle appen på min mobil, det fungerar, himla smart system. Sedan är priserna helt ok, även mina, ca 9 dollar för en bok.

Mina tre senaste böcker, Tarot och astrologi, Tarot och attraktionens lag samt Tarot och tidigare liv finns både som bokprofiler (där ljud kommer) samt i Kindle. Tarot och astrologi är inte tryckt som bok än.

Jag har lust att skriva igen, håller på med fortsättningen av "Uhrstafen" (även den i bokprofil med ljudfiler eller som Kindle) boken om Davlin. Men även med en bok om 22 symboler. Det är typ min nattsyssla efter ett avsnitt av "Stranger Things".

Du finner alla bokprofiler samt Kindle på denna länk >>>
Sommar, vilket innebär att det är tid att läsa eller lyssna, koppla av.

Snart ska jag presentera det bästa svenska teamet, mina fantastiska vänner och assistenter som hela tiden finns för mig i praktiska ting. Sedan har jag det amerikanska teamet då mycket händer på engelska nu. Det händer mycket åt alla håll och kanter. Om några dagar är jag "hemma" på Englagård igen, denna helg för att ha en kurs i Tarot. Jag längtar, så enormt länge sedan jag hade en kurs live, IRL. Enormt tacksam för förmånen att få inspirera i det roligaste ämnet jag vet. Det är som win-win-win-win hela vägen (Englagård -Kurs - Vänner - Svensk sommar med bilbingo)

Posted in: default | 0 comments
 / 55