Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 392
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 91
PDF: 2
videos: 5

Har ett datum betydelse?

user image 2021-05-03
By: Ylva
Posted in: default
Har ett datum betydelse?

Reflekterar du vissa datum över vad du har gjort samma datum något år innan? Jag gör det ofta då jag kollar in mina minnen på Facebook. Som idag då jag var valpmamma för tre år sedan, badade ute för 4 år sedan, var kaxig för 5 år sedan då jag stolt skrivit ännu en kanonbok om Tarot. För sex år sedan njöt jag av en härlig kväll i stallet samt åt palt. För nio år sedan var jag ledsen då två vänner avslutade sitt liv, för 11 år sedan var det en stressig dag. Detta skapar minnen, en del är roliga en del är tänkvärda, men viktigt är att de är minnen, de har skapat mig men de är inte den jag är. För i så fall skulle jag fortfarande vara raggarbrud, nu när jag kör opel! Idag, den 3 maj var det första gången jag satt i en raggarbil, hur många år sedan? 47 år sedan!!! Alltså hallå, jag känner mig inte ens så gammal, hur är det möjligt? Men jag tänker även vad fantastiskt att jag levt 47 år till, att jag har minnet kvar :)

Hur är det med dina minnen? För förutom att jag tänkte på minnen så tänkte jag att detta var en passande början på ett inlägg där jag vill påminna dig om dina möjligheter att göra deta, den 3 maj 2021 till en dag att minnas. Dagen då du startade din härliga, fantastiska, utvecklande, insiktsfulla, intressanta, djuptänkande resa genom kunskap förmedlat av mig.

I mitt förra inlägg peppade jag för mitt kurspaket, du kanske funderar varför i hela fridens namn du kan medverka alla distanskurserna jag har? Jag har ett svar... Jag har enorm kunskap om mycket inom nyandlighet, allt baserat på grunderna av elementen, numerologi, astrologi, kraftdjur, chakras, auran och färger, healing, kristaller, symboler, runor och allt detta finns i de fantastiska 78 Tarotkortens symbolik. Men det betyder inte att du behöver lära dig Tarot (men jisses vad du missar det mest fantastiska andliga redskapet). 

Jag har av erfarenhet lärt mig att de flesta som startat en kurs, det blir flera, de medverkar i en fortsättning eller så vill de veta mer om ett ämne som är kopplat till det ämne det startade i. Jag har inte all kunskap, jag har inte alla svar, men du, jag har en perfekt grund för dig som vill ha mer tillgång till din andliga kraft, utveckla mer av dessa nyandliga verktyg.

Jag bor inte längre i Sverige så Jantelagen gäller inte mig (det gjorde den inte innan heller), jag är så motiverad att få inspirera dig i något ämne, jag älskar att ha gemenskapen som skapas i Zoom möten. Jag blir helt salig när jag märker att "poletten trillar ner", ännu saligare när någon finner ut att det inte är så svårt, konstigt, vetskapen att de kan.

Tiderna har verkligen förändrats från den där majkvällen för 47 år sedan då jag satte mig i en raggarbil, jag har inte koll på allt jag gjort den 3:e maj, men jag ämnar komma ihåg denna år 2021, då jag erbjöd dig att ta del av min kunskap. Den är inte bara 47 år gammal, den är mer än så. För om du inte visste är jag typ född in i nyandligheten med en mamma som pratade med småfolk, en moster som tolkade kort, kunde det mesta om kristaller, en mormor som hade seanser. Mer om vem jag är med bilder finner du på denna länk >>>

Passa på nu att göra denna dag minnesvärd, för du kommer in på medlemssidorna på en gång, du kan börja ladda för Tarotkort, runor och färger som är de distanskurser som startar inom kort.

Men framför allt, kom ihåg att du har all kunskap inom dig, kanske du bara behöver en kick.

Jag har skapat tre olika varianter, för kanske du inte önskar hela konceptet nu?
Stora paketet (snacka om valuta för investering) 
Tarotpaketet
Runpaketet
Du finner dem alla på denna länk >>>

Priset är i euro, men det har ingen betydelse när du betalar med kort i min säkra shop. Men du kan som alternativ skicka en swish, oj då, glömde, du kan även delbetala för är du intresserad är jag supporting.

Men oavsett kurser, utveckling, gör denna måndag minnesvärd. <3

Nu ska jag ut och se på trollsländorna som dansar över poolen, för svårt att se min egen rygg. Mer om trollsländor och Dagazrunan är sådant som jag inspirerar i.

Dislike 0