Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 392
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 91
PDF: 2
videos: 5

Processer

user image 2021-05-28
By: Ylva
Posted in: default
Processer

Fredag och jag har gråa kläder, kanske för att idag inte är en solig dag utan det är grått med några blå inslag, men jag har en grön kofta. Grönt är harmoni, jag kan behöva det även om jag känner mig harmonisk  har/är det en tid med mycket sorg omkring mig. Tyvärr så mycket att jag nu börjar bli lite avtrubbad.

Jag har inte skrivit på ett tag, inte för att jag varit ledsen utan mer för att jag utvecklas, svårt att hänga med själv.  Jag har alltid föredragit distanskurser (men även live) av amerikanska lärare, i en fas var det Neale Donald Walsch, just nu känns det som jag fått alla svar jag behöver från honom. De finns med mig som varje morgon då jag säger "Life is perfect exactly as it is right now". Inte bara att jag säger det, jag upplever det även när det är sorgset, för det är perfekt, precis så som det bör vara utifrån vad min själ har valt.

Men jag börjar alltid med att sträcka upp armarna i luften medan jag säger YES, YES; YES. Det har jag gjort sedan den första distanskursen för Tony Robbins. Säkert 15 år sedan om inte mer.

Nu har jag lite mer morgonrutiner, dels så stänger jag av min telefon till flygläge varje kväll, sedan får den vara så till en stund på morgonen. När jag sagt mina yes och att livet är perfekt, trycker jag on på datorn, men jag surfar inte direkt utan slår på en discolåt för att studsa runt på golvet i mitt kontor (mycket yta). Sedan går jag ut med hundar, gör frukost, pluggar spanska innan jag tar tag i dagen. 

Förr var jag mer stressad, alla måsten, alla mail, allt som skulle fixas, nu ger jag alla områden ca en timme, sedan byter jag, det jag hinner med det hinner jag med, resten får vänta. I höstas gick jag en kurs för Tony Robbins och Dean Graziosi, suverän, vilka planer jag hade, visioner som stannade i drömmar, även om jag upplever att jag hade mina aha-moments drogs de ner av oväntade utgifter (skatter) samman med allt annat, det förblev drömmar men samtidigt var jag inne i en process. Sedan gick jag en kurs till, lite mer pepp, men livet drog i mig. Nu gick jag en till, denna gång satsade jag allt. Där är jag nu, i en utvecklande process som driver mig att göra mina kurser de allra bästa. För hur jag än vänder och vrider på det är min ambition att motivera. Varför? Den frågan ställde jag inte innan. Frihet är svaret, frihet att ta tillvara på alla de (andliga) verktyg som finns. De som vi kan lära själva utan kostnad eller investera i för att få dem. Lite som att endera skapa ett verktyg för att trimma ett träd, eller köpa verktyget och manualen för att komma fortare fram.

Jag tycker alltid att jag gått min egen väg, inte brytt mig om vad andra har tyckt eller tänkt, men anar att det varit på ytan, nu är jag i processen att jag kunde inte bry mig mindre. Dagarna går för fort, det är enormt mycket som jag vill uppleva, jag vill främst uppleva mig själv, i det även inspirera andra att uppleva sig själv.

Som metafor, jag är överförtjust i att skapa verktyg, manualer till dem, men troligen dålig på att förmedla hur de kan användas vidare, jag har blivit bättre, det fick jag bevis på igår kväll. Då var det sista gången på första omgången av "Sia i runor". Enormt imponerad så där att jag saknar ord över deltagarnas kunskaper. Det är sällan jag vänder mig till någon annan för vägledning, jag skulle investera i konsultationer med dem allihopa utan att blinka. Deras kunskap är enorm. Jag tänker till och med ta åt mig lite av att det är jag som kickat igång dem. För det är så att vi alla har kunskapen inom oss, ibland behövs bara en spark i baken, eller att återleva kunskapen för att den ska aktiveras.

Jag aktiverar mig i mina processer, jag ger aktivering till andra i deras processer, precis så som det bör vara, för att vi alla är en. Sedan är det för många detta med om det är värt det, pengar har allt för stor betydelse i våra liv, oftast bristen på dem. Men det handlar även om värde, vad är kunskapen värd, oftast mer än vad vi ger den för pris. Priser på mina kurser har varit ett aber för mig senaste tiden, min kunskap är värd mer än priset jag har på dem, men samtidigt vill jag att de som vill ska ha möjlighet, för tiderna har förändrats. I min process med det så får priserna vara som de är nu, jag är i alla fall medveten om att det är valuta för pengarna.

Jag är tacksam att jag hela tiden är i processer, att jag vågar förändras, vara den jag är, inga filter. I mina förändringar söker jag hela tiden att kompelettera. Tarotkursen som startar på söndag är jag helt övertygad om blir mer än bra för deltagarna. Kursen i aura och färger som startar till veckan ger troligen den kick som deltagare behöver, däremot behöver jag nog bli mer tydlig om att det handlar inte bara om chakras med färger utan en kurs i självkännedom, att bli mer medveten om de energier vi består av och hur vi kan använda dem för att skapa mera möjligheter, jag kanske inte hinner få ihop en sådan presentation men då är det också meningen, jag kommer hur som att eller istället att lägga fokus på att göra den kursen så mycket mer än innan. Det är som dags att processa in en ny nivå på allt. Det vore mer märkligt om kursen var kvar i det som var innan, om jag inte utvecklades för att höja nivån.

Idag ska jag ta en timme för att gå igenom mina yiangkort, för de har en djupare innebörd än vad jag troligen har presenterat, men om du missat, det finns text under varje kort, så varför inte klicka på ett?

Nu ska jag processa vidare, förväntansfullt. :)

Dislike 0