Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Recently Rated:

Stats

Blogs: 392
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 91
PDF: 2
videos: 5

Vilken Ylva?

user image 2021-06-21
By: Ylva
Posted in: default
Vilken Ylva?

Jag brukar "tjata" om vissa saker i konsultationer och kurser. Om elementen, om Yin och Yang, om motpoler men även om vilken varg som vi matar. För du har säkert hört historien om den lille indianpojken som frågar sin farfar " Det finns en ond varg och en god varg, vilken är det som överlever?" Farfarn svarar "den vi matar". 

Visste du att Ylva betyder varginna på latin?  Det är den feminina aspekten av Ulf, som då även betyder ledare (inspiratör). Jag har alltid tyckt om mitt namn, men är inte direkt någon vargfantast, visst de är vackra, men jag har inget behov av att möta dem. Dock gillar jag deras "medicin" (lärdom). Detta med att stå upp för sig själv, vara i flock, vara en ledare. De är även en symbol för lärare, att visa vägen.

Jag anar att jag har en sen ålderskris, den kom inte varje sig vid 30, 40, 50 eller 60, antagligen har jag slagit ihop dem, eller så nosat på dem men inte gått all-in. Det gör jag nu. Det har varit en tung period av sorg och bedrövelse, begränsningar där jag slagit knut på mig själv. 

Så vilken Ylva, den begränsade eller den inspirerande? Jag väljer nu den sistnämnda.

För några veckor sedan började jag själv en kurs, jag har gått liknande tidigare, men jag behövde repetera för att få det att falla på plats, nu var det även mer i synk med min egen process. Sedan dess har det hänt en hel del inom mig, jag har synat rädsla i sömmarna, mina egna lärdomar, du vet skomakarns barn.

Redan för 11 år sedan började jag ta steget, då via en kurs med Neale Donald Walsch men i efterhand inser jag att min begränsning lät mig falla tillbaka i gamla hjulspår, de är lite svåra att komma ur de där spåren vi skapar, allt för lätt att bara åka med. Men nu har jag styrt om, det innebär inte att jag någon gång säkert besöker de gamla spåren, men jag ska göra mitt allra bästa att skapa nya.

Idag är det sommarsolståndet, jag har väntat, väntat, låtit en del falla på plats för att göra denna dagen till dagen då jag börjar på nya spår. En perfekt dag, lika lång dag som natt (perfekta motpoler), vatten elementet (känslan). 

Jag pratar, skriver, inspirera jämt om att följa sitt innersta, agera i det som själen vill, men jag har inte varit där, istället har jag låtit rädsla ta vid. För jag är mitt jobb, att "spå" har varit mitt levebröd, men jag resonerar som så med tidernas skattesmäll (skatt både i Sverige och Spanien) mixad med en (helt galen) pandemi kan det inte bli värre. Jag har inte varit lycklig i det jag krälat på botten, så ska jag kräla där då ska det vara i sanslös lycka, fast motivationen är att inte kräla, men som alla finns det en osäkerhet i att släppa en falsk trygghet för att kasta sig in i nya äventyr, vilket jag i o f s har en tendens att göra.

Vad vill jag? Svaret är som alltid, inspirera. Skriva. Men vill är ett farligt ord, det har med sig energin av något som finns framöver.

Vad gör jag? Satsar all-in på distanskurser (blir inga här, då jag inte vill riskera att få hit någon som är vaccinerad, jepp, som vanligt kärringen mot strömmen, men de flesta som är mediala är på samma linje). Bara att skriva det är lite is i magen, för världen är som uppdelad i två läger, för och emot. 

Från och med idag, kan du bara boka årspecial för typ "vanliga" tolkningar, men de kommer inte att vara som förr, utan lite mer inriktat på pepp, din utveckling. Alltså inga tre, sex månaders tolkningar, du kommer istället att få tips på vem du kan boka det av, jag har två helt fantastiska "assistenter" i Sverige, utbildade av mig, superduktiga. Sedan kommer en lista på Tarotakademin med certifierade Tarottydare. 

Jag lägger ner min energi på dig som vill utvecklas, som tar ansvar för din utveckling, inte bara drömma om miljonvinsten eller tvillingsjälen utan som har en inre fundering på varför din själ har valt dig som person. I det kommer jag även att starta en utbildning till Tarot terapeuter, vilket är min nya titel, den har jag skapat själv, för det är det som jag önskar vara. Eller spirituell coach då jag gör så mycket mer än Tarot, det är som bara grunden i allt det jag gör, eftersom allt går att få ihop med Tarot.

Jag har slitits i all oro och sorger av att inte räcka till, mest har mail blivit ett aber, min akilleshäl, tråkigt nog. Nu prioriterar jag djupare samtal, samt mina distanskurser som utvecklas (för att tiden finns) samt att fortsätta skriva på böcker, det ska ut minst fyra till i serien från Uhrstafen (tråkigt om du missat den ;) )

Jag fortsätter denna vecka att reda upp allt det som stressat mig, blandat med härligt besök från Sverige med diverse äventyr, igår var vi på ett coolt ställe, där synkroniseringen var total, visade sig att vi kom i tid för en mässa, du kanske inte vet att jag är katolik (jag har verkligen en mixad tro med Gud som grunden). MIn första mässa i Spanien, min första kommunion (nattvard) här, jag kunde till och med hänga med lite i vad "prästen" sa. Enorm upplevelse, som ett avslut för en ny början var hela upplevelsen (motpoler). I morgon väntar grottor, sedan en katedral, sedan San Juan som är dagen före den svenska midsommarafton i år, Det är Johannes döparens dag som firas stort, allt är stängt, en ritual är att vara vid stranden, tända eld, sedan gå baklänges ut i vattnet för att släppa det gamla bakom sig för att börja på nytt. Så det blir grill vid poolen. Här firas inte midsommar, men vi firar livet, i alla fall jag, för nu jädrar finns ingen återvändo, nu ska jag inspirera mig själv att leva i harmoni med min själ.

Tips är att ta en titt på årsspecialen, för det är inte många platser, dessutom höjer jag priset inom kort, nu får det vara som jag la ut den innan jag tog detta beslut. Eller att boka ett kurspaket, mest fördelaktigt är det stora, det som innehåller allt. Jag hoppas så på att jag ska få inspiera dig i din andliga och personliga utveckling, att våga, inte vänta lika länge som jag har gjort. Klicka här för allt om kurser >>>
Nästa kurs som startar är Runmagi, det är en helt fantastisk kurs. 

Idag är horoskopet ute för den 22/6-22/7.
I det önskar jag dig härliga energier i denna sommarperiod av Kräftans stjärntecken som handlar om familj, kärlek, gemenskap samt god mat. 

Dislike 0