Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 428
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 116
PDF: 1
videos: 5

Sprakande start på året

user image 2022-01-12
By: Ylva
Posted in: default
Sprakande start på året

Året har börjat som planerat vilket känns härligt, jag har några tolkningar kvar för 2022 som blir klara i veckan. Sedan är det bara Zoomtid som jag erbjuder. Men några dagar till har jag även erbjudandet om Runhjulet uppe, Runor har blivit en allt större del av mitt offentliga liv mot för förr då det bara var mitt eget.

När jag inte gör tolkningar sorterar jag på datorn, lägger alla filer i dubbla mappar, skriver lite och eftersom jag startar en utbildning i Aura och färger är det kanske mitt främsta pyssel just nu. Jag brukar skryta med att jag har över 6000 A4 sidor om Tarot, nu funderar jag på hur många tusen jag har om färger, chakras och auran, verkar även det vara en hel del, plus då nya texter som jag sätter samman.

En fascinerande detalj med kurser och utbildningar är att jag själv påminns om det jag har kunskap om. Färger har alltid varit en stor del av mitt liv, jag kan som bara inte förstå varför inte fler engagerar sig i sina färger som är energier, de energier som vi består av. För det är inte bara att intresset är minimalt bland mina besökare, det är inte heller något som syns bland annat på Fb, som brukar vara snabba på att göra reklam för saker som pratas om. Men ibland finns det vägledning :) En kursdeltagare som verkar gilla mina Yiangkort frågade om höger och vänster när det gäller färgerna, något som jag hade missat, jag kände på mig att det var något, universum är ballt när det vägleder genom andra.

Korterna ska i tryck under våren, men de är klara online, nu jobbar jag med texterna för det blev en hel del, hela 105 extra kort, gigantisk lek, men jösses vilken vägledning de korten kommer att ge. Idag har jag lagt ut den första texten till kortet röd >>> 

Tanken är att nästan varje dag lägga ut ett nytt kort, det är ca 184 kort, räcker några månader, är du smart så passar du på att bokmärka min färgsida för att läsa om färgerna, för skicka ut mail varje dag om den det känner jag på mig att det orkar jag bara inte, men troligen lägger jag ut det på Fb samt min j"obb"sida på WakeUp. Du kanske skulle se om du får någon aha-upplevelsen av mina texter om färger?

Är du mer intresserad tipsar jag om självstudiekursen i chakra och färger>>>
Den 8 februari börjar utbildning inom aura och färger med mina Yiangkort, troligast den mest intressanta utbildningen för den som vill utveckla sig själv, fast vi väljer olika verktyg, jag skulle inte vilka vara utan Tarot, inte heller runor men sedan vet jag att de går att kombinera vilket ger en ännu större andlig verktygslåda.
Sprakande start ja, färgsprakande rent ut sagt :D
Mer om utbildningen här >>>

Det är lite märkligt att inte ha webmöten för kurs flera kvällar i veckan, men några dagar till kör vi "Energistarten", det var ett erbjudande som jag och Marie hade i början på året. 21 dagar med Reiki på distans. Vi laddar även med Reiki då vi skriver på en ny version, en del från min tidigare bok men så mycket mer. Idag har jag varit utan socker i 12 dagar, var några år sedan jag körde den versionen, men jag äter inte så mycket sött sedan jag flyttade hit, jag som tidigare gärna frossade i bakelser är inte ett dugg intresserad längre fast bakverk är något de kan här.

Men nu ska jag inte uppehålla dig längre, anar att du vill läsa om det röda Yiangkortet ;)

Dislike 0