Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 434
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 118
PDF: 1
videos: 5

Omväxlande

user image 2022-05-12
By: Ylva
Posted in: default
Omväxlande

Jag är nu tillbaka i Spanien i väntan på mitt körkort som hade gått ut som jag missat. Fem dagar i Sverige, landa på Englagård som alltid känts som mitt andra hem, som för många andra för jag anar om du någon gång varit där då vill du tillbaka. Om du missat en av de finaste platser på jorden, klicka här för att boka in dig på en superkurs(helg) >>>

Det känns som jag varit på en turne i mat, nu är mat en av mina passioner, så mycket som jag saknat, meningen var inte att jag skulle fastna i Spanien, 2 1/2 år tog det att komma tillbaka, det innebar - räkmacka och bakelse på Nordpolen (cafe), Pizza från pizzerian från där jag bodde sist, ostburgare på McDonalds, mat på Englagård, Hotdog med fransk senapsdressing, mjukglass, grillat vildsvin, Lyxshake med hallon/lakrits. Mycket mat, men det var så mycket mer, frånsett få möten annat än vid Englagård, en vän jag inte träffat på ca 25 år, en familjemedlem, för tiden räckte inte till (det berodde inte på all mat) men även en workshop i Tarot på Englagård som var hur skoj som helst att uppleva igen, kurspass med insikter, Satyam är och förblir min inspirationskälla. Många mil, från Landvetter till Vara, till Åsbro, till Öland och tillbaka till Landvetter. Jag hann även med att sova i husvagn, äta grillat ute i svensk försommar, bli förtjust i all grönska från Björkar som jag saknat.

Nu är jag "hemma" men ändå inte, märklig känsla det där med att ha en vision om framtiden, förr inte fokuserad nu helt skapande. Bilden är vad som är viktigt för mig, att livet ska blomma, frodas, att rött är basfärgen. Ödlor som jag samlar på, alltså inte levande samt den fina med trollsländor som jag fick av en kursdeltagare för över 10 år sedan. Det symboliserar omväxling samt skapande av den fria viljan.

Livet har haft sina svängar för att jag inte lyssnat fullt ut på mig själv, att nu stå i "ingenting" med förmågan att skapa det som jag önskar när jag lyssnar på min inre passion är magiskt. Alla svängar som lett fram till där jag är idag, med en inre längtan men mer kristallklar över att min drivkraft är att inspirera.

Jag ser nu fram emot starten av Tarotutbildningen som börjar på söndag. För mig är det en spirituell upplevelse att få dela med mig av min kunskap om Tarot, för jag är stöddig och tänker att få har lika mycket kunskap, målet är att mina deltagare ska bli bättre än mig. Att de ska få en kick, förstå mer av allt i livet, alla möjligheter som finns, att vi är unika, själv skapar vår tillvaro, att korten är vägledning från vårt högre jag, att vi har den fria viljan, med kortens vägledning är det lättare att skapa mer av livet.

Om du önskar att lära mer om Tarot tycker jag att du ska boka in dig på denna utbildning, prova om inte annat om det är något för dig. För en månadsbetalning får du förutom två webinar, ett personligt samtal även grund distanskursen "Tarot kort för kort", detta är tillfället. Viktigast är inte webmötena för dem kan du se i efterhand, viktigt är att du tar tag i varje del samt bokar personligt möte, där jag kan hjälpa dig att finna mer av din potential men även inspirera dig i din personliga andliga utveckling. För det är inte bara en utbildning där du lär dig korten utan där du lär dig mer om dig själv. 

Jag brukar jämföra det metaforiskt att det är som att baka, en del vill baka själva, utveckla sina talanger medan en del vill välja vad de vill njuta av utan att behöva lära sig grunden i allt. Denna månad har jag några tider för dig som vill boka året ut med tolkning för varje månad, ett möte eller en distanstolkning för varje månad resten av året (juni, juli, augusti, september, oktober, november och december), sju möten eller tolkningar på din profil. Eftersom du får inspelningen samt bilden på dina kort för varje månad kan det även ge dig mer insikt om Tarot.

Jag har några dagar nu att landa i min tillvaro, organisera, komma i kapp mig samtidigt som jag fortsätter att utbilda mig, nu i Matrix, att skapa framtiden. Livet är så himla inspirerande, gäller bara att vara närvarande.

För dig som undrar om vad som hände med mitt pass? Jag fick mirakel, en tid, nytt pass men då även veta att mitt körkort gått ut. Men jag har nytt pass, väntar på körkort, får skjuts hit och dit (evigt tacksam), allt har en mening även om vi inte kan se det i ögonblicket.

Dislike 0