Ylva

Location:

Location: Sidans ägare
Zipcode:
Country:

Latest Followers:

Marie Eriksson

Stats

Blogs: 437
Texter: 2
Memos: 1
events: 43
audio tracks: 10
images: 118
PDF: 1
videos: 5

Fira funderingar

user image 2022-06-28
By: Ylva
Posted in: default
Fira funderingar

Idag firar jag att min facebook fanpage är 7 år, jag hade en annan innan för det är många svängar i mitt liv, eller som det sägs - det enda som är konstant är förändringar.

Lite kul att det gått hela 7 år, glad över alla följare, jag är mer på den sidan än min privata facebook, den är som en del av mitt liv vilket är på gott och ont, kul med kontakten men jag är i inte direkt så förtjust i Facebook eller rättare sagt deras policy, men men, ibland får man ta det onda med det goda sägs det.

Jag funderade när jag skulle fira, vad ska jag erbjuda för att dela glädjen, men det var helt stopp, först så har jag helt fantastiska sommarerbjudanden, vad kan toppa det, hm, värdecheck, det är en vinst om något.

Ikväll har jag haft kurs, troligast den knasigaste i mitt livs historia, men de verkade roade och sa att de lärde sig en hel del, men vimsigare har jag nog aldrig varit! Oerhört tacksam för mina kursdeltagare, de är bara så himla goa samman. Vi är på del 10 nu i aurautbildningen, helt otroligt vad tiden går.

Idag började även en reklamkampanj på engelska, så många år som jag velat nu ut men inte tyckt att mitt språk räckt till, men nu pratar jag på oavsett, lite enklare eftersom en familjemedlem bara talar engelska (läs ball amerikanska) vilket gör att vi pratar engelska hela dagarna, vilket i sin tur gör att jag mest tänker på engelska, samt förvånar mig själv med vilket ordförråd  jag har, däremot så behöver jag lära mig mera ord om tillstånd, som glad, lycklig, harmonisk, välmående, ja, de kan jag men nyanserna. För framöver så har jag bokningar på mina månadstolkningar vilket kommer att bli en härlig utmaning.

Mina funderingar idag har varit om varför det heter jordnöt, när det är en baljväxt samt heter peanut på engelska, det är en djup fundering för mig i alla fall, fast jag funderar mest hela dagarna på de mest konstigaste saker. I går var jag helt försjunken i hur fascinerade naturen är, allt som växer som är i harmoni, förutom då de tvåbenta som mest krånglar till det.

Jag går också en kurs, i automatisk skrift (haha) något jag inte gillar, men bara därför behöver jag veta hur det fungerar, om det fungerar. Men jag skrev Uhrstafen i kontakt med Uhr, varje natt så berättade han via mitt tangentbord hela historien, så även nu när jag skriver på boken om Dvalin. Mitt ego vill så gärna att det är jag som skriver mina böcker, inte genom kanalisering. Jag har inte ens hunnit med övningarna än men hänger med, funderar flera varv, men det är väl det som kallas utveckling.

Mesta tiden med bokskrivande nu går åt att översätta mina böcker, sedan har jag den allra bästa korrekturläsare här hemma :) och sedan ska jag läsa igenom dem igen, men attan vad jag lär mig mycket ;) det är som med Tarot och attraktionens lag som jag skrev 2009, tänk om jag använt kunskapen men så funderar jag om inte allt ändå är precis som det ska, att allt har sin tid. 

I morgon ska jag också fira, dels att jag äntligen för mitt körkort igen, att jag får två av de allra trevligaste besöken, en som bor i närheten, samt en som är mig allra kärast. Coolt, ska nog fira det på torsdagen. För egentligen är min fundering att vi borde fira något varje dag. Vad tänker du fira denna onsdag som stundar?

Dislike 0