Feb 24 / Ylva Trollstierna

2 i Svärd

Visst är det en underbar lättnad, befrielse när en tanke som du haft helt plötsligt finner en balans, en vidareutveckling, kanske tanke befäst i en känsla vilket skapar en inre upplevelse som i sin tur skapar en gensvar, som en perfekt tennismatch i hjärnan där bollarna viner genom luften, landar perfekt.

Jag vidhåller att 2 i Svärd är det coolaste kortet i hela leken, från en tanke, en idé till att tänka sig möjligheten till en fortsättning men att det inte är någon brådska, känslan av att vilja stanna i denna tankematch ett tag till, för varje slag något som stärker, skapar mer trygghet, känslan av att klara av att hantera sig själv, sitt inre, sina funderingar.
Kortet handlar om att se sin egen mentala kraft, att skapa en balans i det som är, bara vara i en inte tankeupplevelse av välbefinnande samt maktkänslan av att själv skapa denna balans.
Kortet handlar även om att skydda dina tanker, den idé som du hade, analysera den några varv till för att veta om det är rätt, men utan brådska, allt har sin tid så även balansen mellan tanke och känsla. För även om kortet är mentalt kommer det att ge en känsla (Bägare) som i sin tur skickar tillbaka en känsla från upplevelsen som förstärker den första tanken.

Ur Tarot och attraktionens lag

Jag är tacksam över min förmåga att skapa balans i min längtan i enighet med min själ.”

Äntligen, precis har du total balans i dina tankar, en inre frid och ro som gör att allt bara är, inklusive dig själv. Det finns bara harmoni, ett tillstånd av inre ro som får dig att njuta av ögonblicket. Du vet din inre kraft, du vet vad du bör fokusera på, du vet vem du är men även vad du önskar, vad du kan, vad som kan bli, vad som är det viktigaste för dig, du lever efter lyckokänslan helt i tillit att det är bra som det är och kommer att fortsätta att vara.

Du är cool, tar livet med en klackspark, skapar av alla möjligheter, allt det som du tidigare känt varit i obalans det kontrollerar du nu. Det finns inget som kan få dig ur balans eller få fram någon sorts rädsla hos dig. Du har redan mött det värsta, vet att du är du, oavsett vad som händer kan ingen ta av dig vetskapen om vem du innerst inne är, din själ, ditt medvetande. Även det yttre har du full koll på, du bara stannar upp, lyssnar till dina tankar. lyssnar till din fokusering, till det som känns allra bäst för dig, agerar därefter.

Var i detta tillstånd, njut av att ha kontroll utan att kräva det eller av rädsla utan därför att du helt enkelt har kommit till insikt. Du vet innerst inne precis vad som är viktigast för dig, det är även det som du möter i speglingar, grundat av trygghet, tillit, en inre harmoni som du är i.
Du har inga funderingar på något längre, utan allt har som bara fallit på plats. Det är som du bör vara medveten om dig själv, vara i detta sinnestillstånd där ingenting kan påverka dig, du vet precis vad som gäller och skapar distans om det behövs för att få vara i din ro.

Du har balans med ditt sinne till allt det inre samt det yttre, det är en förmåga som du besitter, i det kan du skapa mer av allt det som du redan har eller om det skulle vara att du vet att det är något mer som du önskar komplettera in i ditt liv. Du kan i detta avslappnade coola tillstånd, inre lugn skapa allt mer av allt det som finns i nuet men även förbättra inför nästa stund.
Created with