Feb 24 / Ylva Trollstierna

4 i Svärd

Svärdkorten är tyvärr något som de flesta har en negativ bild av, så negativ att det är svårt att se Svärdkorten som även har en positiv utveckling. Är det programmering att Svärd betyder våld, försvar, ångest och makt?

Nu är 4 av svärd inte ett kort att glädjas över; istället stanna upp, fundera på varför du skapat en begränsning, vad i tankens makt har varit så negativt att du skapat oro, maktlöshet, en känsla av att ge upp.

Det är alltid lättare sagt än gjort, men du bör ge dig själv en spark i baken eller skaka på huvudet att de negativa energierna, tankarna får stryk.

Det kan vara viktigare att fråga dig själv varför du har skapat en begränsning med tankens kraft. Denna oro gör dig helt matt, utan energi, och förmodligen maktlös och förtvivlad. I det, fråga dig själv vad du vinner på att begränsa dig själv. Ja, det var som sagt lättare sagt än gjort, men kortet ska ge dig en insikt om att du begränsar dig själv, släppa alla tankar, fokusera på det du innerst inne längtar efter, motverka tanken med en känsla, som t.ex. Ace of Cups, fråga dig själv vad som gör dig lycklig.

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam att jag är värd all kraft, all kärlek. Jag tar emot allt som livet erbjuder mig i enighet med min själ.”

Är du i ett negativt tillstånd? Känner du dig inte i kontakt med dina tankar eller kanske inte ens med din fysiska kropp? Kanske det är för att du har gjort ditt bästa för att inte göra någonting än att fokuserat på vad du inte har, alla de negativa känslorna som har blivit mer för ditt sinne och din kropp att bära.

Det är tid att du tar dig själv samman. Det spelar ingen roll om du är sjuk eller bara ”out of order”, du kan inte stanna kvar i detta tillstånd. Alla dina problem, din oro har gjort att du tappat all energi. Det är tid att du fokuserar, kommer tillbaka på fötterna. Att du förlåter dig själv och har insikten av ”what goes around, comes around”, du får helt enkelt det som du tänker.

Detta visar att du inte har haft de mest positiva tankar om dig själv, denna energi har ätit sig in i din fysiska kropp för att visa dig att du är på fel väg. Denna känsla av att inte må bra, är det en bra sak? Det borde göra att du stannar upp, tänker efter och tänker positivare. Jag vet att det inte är lätt när du antagligen känner dig som du gör nu, men jag lovar det är bättre än att fortsätta må här.

Du behöver göra en förändring, förändra det tillstånd som du har skapat av dina tankar som inte har lett till ett positivt läge i ditt liv. Känn dig helt underbar, var tacksam för den energi som du har kvar, om det var dåligt hade du inte ens kunnat läsa detta, helt rätt, orsaken till att du läser detta är för att du har energi. Samt att du har tagit ett beslut att finna en lösning, det betyder att du egentligen redan har tagit första steget, nu behöver du bara tänka ytterligare en positiv tanke om dig själv då har du kommit igång.
Created with