Mar 3 / Ylva Trollstierna

5 i Mynt

Är du begränsad, har du fastnat i något där du inte ser en väg ut annat än att backa, skapa struktur igen från 4:an. Vad är det som begränsar dig, vad är det som du tillåter för att förneka dig själv att komma vidare. Orkar du inte, känner du inte för det, kan du inte, vill du inte?

Femmorna är bland de bästa korten i leken 😊 Fast jag förstår om du inte håller med mig, om du önskar att livet ska vara lyckligt och harmoniskt utan att du behöver anstränga dig, men varför kommer ett kort? För att begränsa dig, djävlas eller för att ge dig insikten om att du själv skapar en begränsning i det som är nuet.
Mynt är sviten med elementet jord, det stabila, trygga, det som vi kan stå eller ta på, det som är vår grund som nu är lite skakig med detta kort. Kanske din själ utmanar dig att ta tag i något Ess, släppa och börja om, utan att begränsa dig själv.

Gult handlar om vilja men med 5 i Mynt mer om Ovilja, att inte vilja se läget som det är, blundat för det under en period, skapat ursäkter, fått "tilt" av en situation men det betyder inte att det alltid måste vara så eller fortsätta. Du kanske ska fundera över vad som du har eller kan skapa obegränsat av, kortet kanske bara är en sprätt på näsan för att du inte förverkligar dig själv?

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam att mina tidigare begränsningar är mina mest utvecklande tillgångar i enighet med min själ.”

Denna energi kan ge dig en känsla av maktlöshet, begränsningar, en upplevelse av vara utan det som du behöver. Kanske det är för att du inte har värderat dig efter vad du är värd utan att du istället väljer att fokusera i allt det som du inte är nöjd med? Troligen lyssnar du, tar in allt av negativa influenser. De begränsningar som du hittills låtit hindra dig från att vara dig själv och agera för ditt eget bästa behöver du vända till positiv erfarenhet. Du har klarat av att dra ner dig själv, hindra dig själv, anklaga dig själv, helt förringa din existens, nu är den fasen avklarad. Dags att du lär dig av erfarenheten, ser till att du har all kunskap att du inte behöver vara i den energin något mer.

Dessa begränsningar har påverkat det mesta i ditt liv, inte bara din ekonomi, utan synen på dig själv. Dina agerande som troligen varit begränsade och inte visat på vem du egentligen är. Det har även påverkat dina relationer med att du dragit dig undan, inte gett av dig själv, skapat mer avstånd än att skapa intimitet. Du kan ha haft svårt att ta fram det bästa av dig själv, vara i allt det som du längtat efter. Allt för negativt tänkande har hindrat dig från att både ge och dela av både dig själv samt det som du har, för något har du, i övrigt hade du inte haft varken en Tarotlek, möjligheten att läsa detta och du bör skaka om dig själv. Sluta med självömkan, du skapar själv både dina begränsningar och dina möjligheter, du kan du skapa motstånd kan du skapa fördelar.

Det är du bör vända upp och ner på all din programmering, alla begränsningar som du låtit styra dig. Se över din uppfostran, de värderingar som påverkat dig, och tänk efter om de stärker dig, ger dig fördelar eller om det är dags att släppa dem nu. Tid att skapa andra, mer positiva värderingar som stödjer dig i den utveckling du är i. Du har precis som alla andra alla möjligheter att skapa det bästa av ditt liv. Eftersom du troligen har fått nog av att skapa motstånd kanske det är dags att börja tänka om, gå in i en positiv känsla, börja agera istället för att bara sitta och vänta.

Du bör även se din roll i helheten, vem du är, vad andra har för betydelse i ditt liv, i det tänka lite längre. Inte se andras fördelar som du inte upplever att du har utan se och finna inspiration. Låta dig peppas av vad andra förverkligar, för det är upp till dig om du också önskar skapa möjligheter. Se på vad du har, gör en lista, glöm det du inte har utan var tacksam för det som är en del av ditt liv. När du funnit allt det som faktiskt är bara möjligheter, rikedom i ditt liv. Då kan du höja nivån, skapa i tanken det som du kan vara en del av.
Created with