Feb 24 / Ylva Trollstierna

6 i Mynt

Vilka möjligheter som väntar med denna energi, du har tagit dig förbi begränsningarna i femman, börjat förstå att du har potential, utveckla mer av din nyfikenhet, utveckla mer av dig själv. Finna mer inspiration, våga utvecklas, våga dela med dig, våga förverkliga den du är istället för att fastna i alla om och måsten.

I denna energi ser du möjligheter, du vågar mer, du drivs av en inre längtan att förverkliga mer av dig själv, förstå mer av dig samt din omvärld. Du uppmärksammar att andra har erfarenhet som du saknar som du kan ta till dig men även att du har erfarenhet som du kan dela med dig av.
Du har med dig erfarenhet av att bygga upp allt från grunden, kanske blivit för bekväm, tagit saker för givet, nu väntar ett helt annat perspektiv på allt det som du kan få till dig men även i det vidareutveckla för dig själv men även för andra. Våga gå lite mer på djupet av den kunskap samt erfarenhet som du har med dig, för nu är tiden är att fördjupa dig.

Ur Tarot och attraktionens lag

” Jag lever tacksamt i överflöd av tillgångar och upplever uppskattning och respons i enighet med min själ.”

Denna energi visar att du tagit lärdom av händelser i ditt liv. Du har utvecklats med dina upplevelser, i det funnit en glädje, en längtan efter att fortsätta utveckla det som är viktigt för att du ska må bra och vara i din bästa harmoni. Du har skapat en inre längtan efter att förstå samband, utvecklingen i det du både lär in och lär ut allt eftersom.

Du kan bara vara stolt över dina kunskaper, känna dig trygg med din vetskap, i det fortsätta utvecklas men då i harmoni med den trygghet, vetskap som du har. Livet är en ständig utveckling, att du själv skapar dina egna begränsningar eller möjligheter. Det är möjligheterna som du söker, allt som kan få dig att finna nya svar, nya vinklar av det som redan är. Du delar till alla som önskar ha en del, för du vet att ensam åstadkommer ingen något utan bara genom en gemensam utveckling.

Du kan konsten att uppskatta det som sker vilket skapar ännu mer positiva händelser i ditt liv. Du ger av dig själv, får mer än dubbelt tillbaka, allt det som du har är viktigt för dig att andra också ska få ta del av, du tar det som självklart att du får din del av andra. Med den positiva förväntningen skapar du ett överflöd av allt det som är viktigt för dig. Det som du bör är att alltid tänka framåt, för du kan bli lite för självklar, fastna i att njuta av det du har att du inte orkar ta dig framåt. Du kan vara i en känsla av att du tror att allt kommer att serveras dig hela tiden men i det kan finnas en viss rädsla att missa saker, då har du genast hamnat i en rädsla som skapar begränsningar. Våga vara i utvecklingen, hela tiden sträva efter att få mer och framför allt att ge mer.
Created with