Feb 23

7 i Svärd

7 i Svärd är ett av mina favoritkort. Det visar förändringar, och det är något jag gillar. Inte för att fastna, utan istället villig att testa något nytt, som ett nytt jobb eller flytta till en ny plats, och varför inte båda samtidigt.

Med denna energi behöver du lyssna på din inre röst och bestämma vad som får dig att känna att du är ansvarig för ditt liv.

7 är siffran för oberoende.
7 är också siffran för Saturnus, planeten för din skugga, din rädsla för att bli den du är.
7 i Svärd astrologiska är Saturnus i Vattumannen, stjärntecknet med ett öppet sinne som vill utforska för att skapa mer av det som är.
I "Runhäxans Tarot" har han ett svärd i varje hand. Han är kombinationens mästare och kommer att gå vidare, lämna de 5 svärden var de än faller, vilket tvingar en förändring att lämna allt som tidigare orsakade stress. Höken kommer att vägleda honom att lägga märke till förändringarna, varje liten sak kommer hans väg. Med vänster fot framför kommer han att ta stegen från sina känslor, ett steg, känna och sedan agera med sin högra fot.
Med ett svärd har han redan tvingat 3 svärd (konflikt) bakom sig, men han har inte gjort processen ännu; svärdet i hans vänstra hand behöver samarbeta med hans handlingar.

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam över att jag är, i det lever jag i total frihet och kärlek till alla mina handlingar i enighet med min själ.”


Nu har du alla möjligheterna, du har gjort ett val, skapat förändringar, lämnat alla de negativa tankarna och känslor bakom dig, tänkt dig mot det mål du tänker dig, det är nu som du har tid för dina egna tankar, dina beslut. Du vet precis hur du bör agera för att ta hänsyn till dig själv i första hand samt hur du kan fokusera i att göra det bästa för helheten för att bara vara i din egen harmoni. Du är klartänkt, känner ingen stress varken i tanke eller agerande utan du tror på dig själv. Det som du har satt som mål, dina beslut, din fokusering skapar du utifrån dina bästa förutsättningar i nuet.

Du är klar i sinnet, fokuserade tankar till vad du önskar ha, vad du önskar göra. Du känner dig i balans själv, vet att allt är efter dina egna tankar, du har inga tvivel alls. Du känner dig trygg, säker med din nya inriktning, den som har mer frihet, mer själslig anda i sig än vad du tidigare har lagt ner men du kan även känna att du har kontroll över ditt agerande. Dina tankar är klara, medvetna, fokuserade, i det är du medveten om vad som är, du har bara positiva förväntningar.

Det är tid att du lever din dröm, förverkligar dina mål, tar ansvar för dig själv även om det innebär att du kommer att få vara helt ensam i din motivation. Du har en längtan efter att själv får förändra, ta tag i saker, du är villig att låta allt annat vänta tills du har nått ditt mål. Du behöver inte tänka på annat, du har redan tänkt ut det mesta. Nu är det viktigare att bara vara i agerandet för att fullfölja dina mål, antagligen känner du redan all den nya energin som ger dig kraft, respons ifrån din omgivning.

Det är tid att agera vidare, förstärka dina tankar, göra dem klarare mer fokuserad eftersom du är i det stadiet då allt bara faller på plats. Du skulle nog inte ens märka om du mötte på motstånd eftersom det är som är helt rätt, alla dina tankar är inställda att allt blir som du tänkt. Njut av din egen kraft i att gå din egen väg, att du kan ta balanserat ansvar för de nya händelserna i ditt liv. Förvänta det allra bästa, följ flödet som du redan skapat, du kommer snart vara framme vid ditt mål. Du är medveten om dig själv, vad som är viktigt, hur du själv bör agera för att få ut det bästa. Du ser som inget annat än den lycka som finns i din personliga frihet.
Created with