Feb 24 / Ylva Trollstierna

8 i Mynt

Jag kallar detta kort för hobbykortet, för när du har utvecklats genom att komma förbi din egen begränsning i femman, utvecklat mer i sexan, blivit beslutsam i sjuan men dessutom börjat planera, organisera för att förverkliga dig själv. Här står du upp för vem du är, vad du vill göra, vad du gör, hur du kan bidraga med dina resurser.

Du har skapat en grund, funnit dina värderingar, tagit fram fina förmågor som du nu vill uppleva samt dela med dig av. Du skapar något av din erfarenhet, något som andra även kan ha nytta av. Du är i behov av att förverkliga dig själv, det som ger dig ett inre välbefinnande. 
Det är nu som du vet att din planering håller, att det finns en grund, du är stabil, säker, vågar stå upp för det som du önskar förverkliga mer av. Du vet att det som du har byggt upp kommer även att gynna andra. Du kan förverkliga en inre längtan oavsett om det är att sälja Tupperware eller jobba extra med det som ger dig glädje. Du investerar din tid i att lära mer, att vidareutveckla dina kunskaper genom praktiska övningar.

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam för all min erfarenhet, att jag uppskattas för den jag är i enighet med min själ.”

Med denna energi har du funnit en balans med din livs vision. Du vet precis vilka dina erfarenheter och fördelar är, vad som är ditt intresse inifrån din själs längtan. Du är mer uppmärksammad i vad som får dig att må bra, vara i din harmoni, det som ger dig glädje ända in i själen. Du vet även hur du bör uttrycka dig, vad din kreativitet kommer igång av, vad som skapar en vidare utveckling för dig i en helhet.

Att förverkliga dina ambitioner är viktigt för dig, att komma ihåg vad dina mål, visioner är, att lita till din egen kraft att förverkliga utifrån den du är. All den erfarenhet som du har ger du av. Du har lätt för dig att du bör vara alert i din motivation istället för att kanske ta allt för givet utan att stanna upp och reflektera. Du kan bli allt för bekväm, bara vara i det som är utan att låta energierna vidareutvecklas. Du är öppen för att vidareutveckla, se till att allt får den mening som det har i det stora hela, vilket skapar en utveckling som du trivs i.
Created with