Mar 3 / Ylva Trollstierna

Ess i Stavar

Känner du dig som en noshörning? Då menar jag inte i din form utan mer som din kapacitet. Ett av de farligaste djuren för att de bara går på, de ser gulliga ut men har en enorm kraft. Ibland kan utseendet lura oss, vi tror att någon är timid sedan visar det sig att de har hur mycket temperament som helst.

Jag har låtit Noshörningen ta upp nästan hela kortet, kanske det borde ha passat med en tjur här med tanke på den röda energin. Detta med att bara pusha på utan stopp. Men på stavarnas kort är det vilda djur medan jag mer ser en tjur som en del av ”vanliga” boskapsdjur.
Röd är färgen för kraft, den färgen här även hemma i vårt baschakra som är det kraftfullaste chakrat vi har, det som handlar om vår överlevnad. Nu handlar inte Ess i Stavar om att bara överleva även om det är drivet bakom, det handlar om att se sin potential, skapa, vara kreativ, allt för att forcera fram det som finns som en inre längtan.
Kortet som visar att vi startar upp i något nytt, det behöver inte vara ett nytt jobb, det kan vara ett enkelt projekt, som att skriva en text om Ess i Stavar, motivationen bakom är att skapa något som ger en fortsättning.

Ur Tarot och attraktionens lag

”Jag är tacksam för min motivation, beslutsamhet till att fortsätta förverkliga mina idéer i min skapande process i enighet med min själ.”

Det är som du nu börjar agera, förverkliga det som är viktigt för dig, för tanken är stark, känslan får dig att uppleva, agerande skapar. Skapa är vad du bör göra, allt det som du har i tanken, i känslan som är en positiv utveckling, det som för dig framåt som du behöver göra för att det känns viktigt att förverkliga.

Du är laddad med en stark energi, stark vilja till att förverkliga det som tilltalar dig men även det som du under en tid har känt in hur det skulle vara att utveckla och få vara en del av. Du agerar utan hinder med stark övertygelse om allt det som du önskar förverkliga, i det har du mer kraft.

Denna energi är kraftfull, helt hämningslös, styrd av en inre kraft som hela tiden driver dig framåt att vara i det som du önskar uppleva. Du nöjer dig inte med mindre utan agerar självsäkert med en sann övertygelse.

Du kan agera med all din kraft, förverkliga dina ambitioner och drömmar, du har tillgång till alla dina resurser. Du är driven av din inre övertygelse, känsla i vad som är viktigt i din upplevelse. Du kan gå genom eld för att skapa det, du väntar inre, du agerar.

Du kan möta motstånd av dem som anser att du är för stark, för fokuserad på ditt, de kan ha en rädsla att bli lämnad åt sidan av dig. Du kan ha en ego-kris som gör allt för att sätta dig tillbaka på din plats, men med denna energi är du allt för fokuserad, se bara upp du inte låter dig dras ner till en nivå där din energi, din starka vilja ger vika för dem som inte klarar av att förverkliga sina drömmar. Se det som en prövning i hur motiverad du är att förverkliga det som du brinner för.
Created with