Tarot och Keltiska Korset (3)

Den mest populäraste utläggningen i Tarot är Keltiska Korset, 10 kort som beskriver vem du är, din personlighet, vad som är nyckel (för perioden eller frågan) vad som sker i fyra perioden, vad som finns i omgivningen, karma och speglingar, dina möjligheter samt ödet.

I denna del får du grunden till Keltiska Korset, tips, du kan du lyssna till filmer, tolkningsexempel, förstå mer av hur mycket du kan få ut av denna tolkningar.

Vi går även igenom vardagskort, rättvända som omvända.
Texter, ljudfiler samt filmer.  Uppgiften är en tolkning, efter den får du certifikat.

Varje del innehåller en film om ämnet samt texter, ljudfiler, frågeställningar samt ett personligt samtal.

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. Efter det får du certifikat för den delen.

Du kan även betala via swish till 073 063 1657
Skirv Tarot 3 i meddelandet.
Write your awesome label here.

Läs. Se. Lyssna. Lär. Utvecklas.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with