SPirituell INspiration del 4

Symboler och drömmar

Online kurs i höst.
4 webmöten, onsdagar: 6/9, 13/9, 4/10, 11/10
Vi går igenom symboler, ritar symbolbilder för att förstå symboliken av vad som är viktigt för dig i livet nu. Du finner vägledning av det undermedvetna.
Vi pratar även om drömmar.
I kursen ingår "symbolmappen" A-Ö med symboler.

Denna del handlar om symboler och drömmar.
230831= 118 symboler

Du finner material i texter, ljudfiler även filmer samt övningar. Detta material, del för del kan ge dig en grund i det mesta inom nyandlighet. Se under för innehållsförteckning för denna del.

Du kan boka direkt här, betala med kort.
Du kan även swisha till 073 063 1657 eller skicka via Revolut.
Paypal till ylvatrollstierna@gmail.com
Write your awesome label here.

SPirituell INspiration delar:

Spin 1 Tidigare liv
Spin 2 Astrologi
Spin 3 - Siffermagi
Spin 4 Symboler och drömmar
Spin 5 Insikter, andlig personlig utv.
Spin 6 Färgmagi med kristaller
Spin 7 Spådomstekniker

Tolkning blomma

En blomma, en symbol för skönhet och tillväxt, bär på djupa symboliska betydelser i både andlig vägledning och drömtolkning. Det representerar transformation, förnyelse och själens blomstring.

En blomma symboliserar resan för själens evolution. Precis som en blomma börjar som ett frö, spirar och gradvis utvecklas till sin fulla storhet, upplever vi också stadier av tillväxt och självförverkligande. Blommans koppling till jordens kretslopp av årstiderna återspeglar den cykliska karaktären av vår andliga resa, och påminner oss om den kontinuerliga förnyelsen och omvandlingen av vårt väsen.
Blommor förknippas ofta med gudomliga egenskaper och andliga dygder. Deras livfulla färger och känsliga kronblad påminner oss om skönheten och unikheten hos varje individ. Blommor symboliserar också sammanlänkningen av allt liv, och uppmuntrar oss att känna igen den enhet som finns inom skapelsens mångfald.
En blomma visar på utvecklingen av vår sanna natur, skönheten i vår individualitet och kopplingen till det gudomliga. Det uppmuntrar oss att omfamna förändring, erkänna vår inre potential och hedra cyklerna av tillväxt och transformation. Symboliken hos en blomma inbjuder oss att vara närvarande i nuet, att uppskatta skönheten omkring oss och att odla de egenskaper som låter våra själar blomma ut. En blomma visar på Glädje, tillit, växande.
Att ge blommor är att visa kärlek.
Att få blommor är att vara älskad.
Röd blomma= Djupa starka känslor.
Orange= Impulsivitet.
Gul= Självständig, vänskap.
Grön= Omtanke.
Blå= Söker nya vägar.
Lila= Vill utveckla mer närhet.
Rosa= Förälskelse.
Vit= Oskuldens färg ger tillit, tro.
Svart= Sorg, nedstämdhet.

Drömtydning
När en blomma dyker upp i drömmar, bär den symboliska budskap som speglar drömmarens känslor, önskningar och undermedvetna tankar.

Blommande blommor
Att drömma om blommande blommor kan symbolisera personlig tillväxt, positiva förändringar och frukten av dina ansträngningar. Denna dröm kan indikera att du går in i en period av skönhet och överflöd.

Visnande blommor
Att drömma om vissnande eller döende blommor kan symbolisera förfall, försummelse eller en känsla av stagnation i ditt vakna liv. Denna
 dröm kan uppmuntra dig att ta itu med områden som behöver omvårdnad och uppmärksamhet.

Att ta emot blommor
Att drömma om att ta emot blommor kan symbolisera erkännande, uppskattning och de positiva inflytanden du har på andra. Den här drömmen kan antyda att du är uppskattad och älskad.

Fält av blommor
Om du drömmer om stora fält av blommor, kan det symbolisera en känsla av vördnad, potential och överflöd av möjligheter i ditt liv. Den här drömmen kan indikera att du är i en fas av utforskning och upptäckt.

Att arrangera blommor
Att drömma om att arrangera blommor kan symbolisera ditt kreativa uttryck, din organisation och behovet av att hitta harmoni i ditt liv. Denna dröm kan uppmuntra dig att tillföra skönhet och balans till din omgivning.

Om du får blommor är det någon som vill visa dig kärlek.

Tar någon av dig blommor förlorar du någon.

Sår du blommor= Glädje på väg in i ditt liv.

Vattnar du blommor= Du tar hand om en vänskap/relation.

Blommor i bukett= Stor glädje.

Blommor på grav= Rädsla att förlora något eller någon, vet att du behöver släppa.

Blommor i vas= Visar andra omtanke.

Blomma som vissnar= Kärlek som dör.

Blomma som blommar ut= Något blir avklarat.

Torkad blomma= Försöker att hålla kvar något.

Blommor som flyter i vatten= Förälskelse.

Blomarter, exempelvis Ros, Sök under deras namn.
Created with