Här får  jag veta att jag blir jag bästa mediumet.
Write your awesome label here.
Testen med Juliett Binoche
Write your awesome label here.
Extra Sensia - Battle of psychic - International Psychic Challenge (säsong 12)

Jag, Ylva är 2013 en av Top 12 medium internationellt. Och slutade (stolt) på 11 plats, vilket gör mig till den 11 bästa medium internationellt.

Till säsong 12 av "Extra Sensia" International Psychic Challenge sökte 40.000 personer. Jag fick ett mail i mars månad med frågan om jag ville vara med i uttagningen. 276 personer möttes en het dag i Juli för att börja utmaningarna till att bli en av de 12 bästa medium internationellt.

Efter första utmaningen var vi 30 personer kvar. Efter andra utmaningen var vi 18 personer kvar. Efter tredje utmaningen var jag en av de 12 bästa medium som var kvar.
I 1:a avsnittet blir jag en av de 12 bästa "psychic"

I 2:a avsnittet blev jag veckans bästa medium.
3:e avsnittet av "Extra Sensia" sändes 20/10
4:e avsnittet elimineras jag och slutar på 11:e plats. WOW! Jag är elfte bästa i internationellt. Det du ;)

Här under kan du följa mitt äventyr i Ukraina 2013 där jag bodde Juli- Oktober 2013.
Jag är med fram till avsnitt 4, men de andra är väl värda att se på, tyvärr så finns ingen översättning, din ryska/ukrainska bör vara i form, men du kan höra i bakgrunden när de engelsktalande pratar. Och oavsett så är det så mycket drama att det är värt att se bara för det.

Avsnitt 1 (6/10 2013)
40.000 sökte, jag blev tillfrågad, 276 utvaldes till första momentet (lådan) 30 till andra momentet (grodan i mjölken) och 18 till tredje momentet (Juliette Binoche) och vi är 12 kvar. Jag fick äran att möta Juliette B. in private i några timmar :) Och hon var den första jag spådde i min nya lek - Prisma Tarot. Du ser glimtar av mig på följande tider: 9:50, 12:17, 25:24, 25:52, 37:46 och framåt...)

Avsnitt 2 13/10 2013
Jag blir introducerad som en av de 12 finalisterna. 23 minuter in i programmet kan du se mig läsa energin av ett foto på ett barn, jag är fullständigt förvirrad, jag har svårt att se att barnet existerar, och blir ombedd att beskriva föräldrarna. Jag har svårt att se pappan, annat än att han är lång och mycket mörk. Men jag pratar desto mer om mamman. Jag berättar att hon är intensiv, hennes arbete betyder mycket, jag har svårt att se sonen i hennes liv, hon är en arbetsnarkoman och så bara inser jag och säger - She is psychic, thats it, she is really psychic (hon är synsk, så är det, hon är verkligen synsk). Och vem är då mamman?
Precis det är jag! De har satt ihop en datakonstruktion baserad på DNA av mig och en av de manliga deltagarna, Ingvar Le Raven. När vi kommer ner till Pascha (programledaren) för att se vilka föräldrarna är och jag ser Ingvar så utbrister jag att han är pappan. Och då kan du se mig börja skratta när jag finner ut att mamman är jag.
Sedan i programmet så får man se när vi besöker en kvinna som har skrivit till programmet, hon hör sin döda dotter ropa mamma och fler än hon i familjen har också gjort det. 5 minuter in i programmet ser du mig.
Min reflektion och det jag sa var att det inte var dottern som det handlade om, utan kvinnans far som jag såg hade utnyttjat och slå mamman till barnet och sedan hade han hängt sig i huset och kvinnans dotter var hennes ängel som vakade över henne.
Även Dilaram sa samma, hon som vann programmet och så var det, pappan hade hängt sig i huset. Även Benedikt pratade också om pappan men Salavat och Elina pratade om onda andar och svart magi och att det rann blod efter väggarna i huset. Jag var inne huset, min mediala förmåga uppfattade inget blod däremot en stor sorg.
30 minuter in i programmet... När juryn ska utvärdera oss så hör man Pascha säga att jag var extraordinär :)
Det är verkligen en kick för jag känner mig helt vilse i det mesta.
Juryn och programledaren gör sitt bästa för att konstant knäcka oss för att se hur mycket vi fixar, hur mycket vi tål och om vi i olika situationer fortfarande är centrerade i våra andliga förmågor.
Klart var att jag var den enda som var misstänksam mot barnbilden, att det inte var ett äkta barn, för jag sa hela tiden att jag inte fick kontakt med barnet, att det kändes som det inte fanns, däremot så kände jag tydligt av mamman hela tiden.
Några av bilderna visar när vi står vid elimineringen. Kvinnorna på en sida och männen på en, denna säsong hette män mot kvinnor.
Några av deltagarna fick tillsägelser, men ingen åkte ut och sedan vänder sig Pascha till mig och säger att jag är veckans bästa medium. Och då blir jag så här glad :)

Avsnitt 3 20/10 2013
Ca 3:43 in i programmet
Här kan du se mig tala om mina tankar före ballongerna, krattorna och de elektriska trådarna och att jag redan är halvblind (jag ser inte på mitt vänstra öga) och när jag har ögonbindel så ser jag inte på någon av dem (big surprise!)
Ca 31:23
Här kan du se mig gå i en ballongdress, det var 24 ballonger, jag kom ut med 8 kvar och 1 var minimum för att gå vidare. Efter ballongerna så fick jag gå över krattor, vilket jag gjorde fort och utan att ta en enda. Sedan på de elektriska trådarna, så gick första bra, när jag sedan skulle lyfta upp min klänning för att ta mig över tråd två så fick jag inte upp den tillräckligt. Allt detta gjordes med ögonbindel.
Ca 64 min
Här kan du se mig använda min kortlek - Prisma Tarot - och göra en läsning för Hector, en känd tv-stjärna (kock) i Ukraina och det utan att se bild på honom eller ens ha en aning om vem eller hur känd han var. Han var missnöjd med min läsning :( Och jag ser att endast dem som gav smicker lyckades.
Ca 90 min
Elimeneringen, Arra, Valentina, Elina, jag, Dilaram och Veronica på kvinnornas sida. Jag blev inte bästa medium men åkte inte ut heller... Vilket jag gör i avsnitt 4 som Top 11 2013 Internationellt bästa medium.

Avsnitt 4 (27/10 2013)
Jag elimineras på 11 plats. Jag är alltså TOP 11
Här får jag läsa ett kort på en ung kvinna som mördats. Här får jag välja melon, av alla dessa så var en melon utan gift och de andra fyllda så de var lila, jag valde fel efter dispyter med programledningen som mer eller mindre tvingade mig att välja andra till höger på översta raden :(
Jag fick också lägga kort för denna franska skådespelare som var nöjd :)
Och så kommer jag i bild när det visas bilder ifrån utvärderingen.
Och så åker jag ut... På elfte plats, märkligt nog väldigt nöjd, eller som jag svarade när de frågade, "mixed emotions" för så var det, jag var överlycklig att få åka hem samtidigt som jag hade velat stanna. Men jag får en varm kram av alla.
Presentation av mig
Ravens och min baby
När vi får veta om babyn
Hos kvinnan som förlorat sitt barn
Annan vinkel
Första utvärderingen
Jag blir veckans bästa medium
Ballongtesten
Utvärderingen - elimineringen
Del 1 avsnitt 1
9:50, 12:17, 25:24, 25:52, 37:46 och framåt
Write your awesome label here.
Del 1 avsnitt 3

Write your awesome label here.
Del 1 avsnitt 3 med Juliette
3:43, 31:23, 64:00,90:00
Write your awesome label here.
Created with