Kraftdjurens budskap

Alla djur bär på en speciell egenskap, några av dem har du säkert hört i dagligt tal? Som att ha en räv bakom örat, det vill säga vara listig som en räv. Någon kanske är vis som en uggla eller stjäl som en skata, det kan till och med vara så att denna bok kan vara givande utan en kaffegök!

Kraftdjur eller totems kanske du känner till via någon indianfilm, där du sett en totempåle, den som visar på de kraftdjur som ger energi till stammen men även du har möjlighet att ta del av kunskapen av kraftdjur via denna bok.

När du möter eller ser ett djur som fångar din uppmärksamhet, slå upp djuret i denna bok, där finner du egenskaper, samt en talande enkel vägledning om varför just det djuret kommer din väg.
Du behöver inte samla på djurdelar för att skapa vägledning. Djur du möter i naturen eller bilder, som exempelvis Tarotkort kan ge dig vägledning i vilka kraftdjur som finns för dig. Du finner i boken en respons från varje djur till ett Tarotkort. Men även hur du skapar din egen bild av din totempåle, lär dig att använda kraften från kraftdjuren.

Köp via Amazon

Pocket >>>
979-8450642222
Inbunden >>>
979-8364304551
296 sidor
Created with