Lördagsgodis?

God förmiddag denna fantastiska lördag :)Det vill säga om du väljer att göra den fantastisk, för vi har alltid val i livet.Är du tacksam för livet, för alla möjligheter som du kan skapa?

Du har säkert hört mig berätta en av mina favorithistorier:Den lilla indianpojken frågar sin farfar Det finns en ond och en god varg, vilken av dem överlever?* Farfarn svarar *Den vi matar*

Alltså vi väljer själva om glaset är halvtomt eller halvfullt!

Tankar och känslor styr oss i en kombination om vi inte bestämmer oss för att själva ta kontroll över dem. En negativ tanke skapar en negativ känsla som då aktiverar oro, stress viket skapar en ännu mer negativ tanke. Du kan alltså välja att "flippa" ändra din tanke.

Om du exempelvis slår i tån när du kliver upp är det så enkelt att svära och tänka (efter alla års programmeringar av rädsla och mönster) h-vete, vad mer elände ska nu ske? Du kan flippa tanken till "wow, så härligt att allt elände för idag är över, undrar vad min positiva upplevelse av detta kan bli".

Det är även ofta att vi inte ser vad som kommer av något som vi upplever som negativt, i ovanstående exempel kan det vara så att du stukar eller bryter tån och far till sjukhuset. Vilket i sin tur gör att du kanske åker taxi eller ambulans, vilket då innebär att du bidrar tills någons lön. På sjukhuset kan du möta någon som kommer att ha stor betydelse i ditt liv som du annars hade missat. Eller att du kommer att ha en stor betydelse för någon annan.

Ofta så tänker vi bara kortsiktigt och utifrån en besvikelse istället för skapa en förväntan att varför skedde detta.

Idag är det 8 veckor sedan mitt hjärta stannade, något som jag inte hade i min tanke, däremot en del oro för min hälsa, alltså negativa tankar. Men idag fattar jag varför det skedde, ja, inte allt, men det som jag tror har betydelse i mitt liv. Jag behövde en rejäl wake-up call. Jag har stressat, trots all min kunskap har jag inte tagit tillvara på livet. Igår var jag på läkarbesök, koll och planering för det är meningen att jag ska träna mig tillbaka i livet och då menar jag inte sportlig träning även om det är en del, utan lära mig att leva för att mitt hjärta ska fortsätta sin rytm. Jag fick veta att jag var ett mirakel, att det är i stort sett omöjligt att överleva det som skedde. Jag grät inte när jag hörde detta, vilket jag säkert gjort för två veckor sedan, för jag har släppt traumat. Jag har samtalat med mig själv om livet, tacksam för all kunskap som jag har, den som jag vill dela med mig, inspirera från. Ofta är vi som skomakarens barn men jag har nu valt att ta på mig steppskor :)Lödagsgodis? Är det något som du ser fram emot eller äter du godis varje dag, och är godis alltid något som innebär att vi behöver äta något? Godis är något som varit starkt i min programmering, jag växte upp från 3 års ålder med en kiosk tre trappsteg ner från köket. När jag började skolan vid sex års ålder var min frukost en kexchoklad och en lift (juice). När jag kom hem från skolan blev det några serietidningar och lite lösgodis, min programmering har varit att godis är bra, det var gott och gav pengar. Sedan köpte jag min egen kiosk när jag var 19 år, gick upp 10 kg på en månad, noll karaktär. Detta har varit en tuff programmering i mitt liv, allt detta socker. I år har jag ätit 3 godisbitar, den 10 januari, tre gelemeloner men kände avsmak då jag valde att programmera om mig på min födelsedag i slutet av december. Jag har nu heller inte druckit alkohol från den dagen. Ingenting som jag vet har innehållit socker har slunkit ner, jag är djupt imponerad att jag undvikit diabetes från tidigare leverne. Det jag älskar mer än godis är ost, också det ett minne blott. För vi har val i livet, val att prioritera det som skapar glädje eller det som skapar ett negativt mönster.

I morgon är nästa möte för "Ylvas all-in utbildning" (Ylvas magiska arv). Kursen där allt mitt material ingår samt coaching av mig. Jag säger det själv, en fantastisk kurs och möjlighet för dem, kanske du, som önskar utvecklas andligt och personligt. Min reflektion är att allt jag skapat har lett fram till detta, för när jag har kurs i ett ämne dyker alla andra upp, nu kan jag mixa det som passar var och en allra bäst. Vet inte om du reagerat på priset, för den är oförskämt billig, 17000:- vilket ger tillgång till allt. Men du kan även delbetala om du inte tycker att det är billigt just nu. Jag önskar så att jag får coacha kanske just dig, ge dig alla genvägar förutom massvis av kunskap men det är ditt val, jag är här, mer fokuserad, mer alert än tidigare, mer närvarande i att skapa Oändliga Möjligheter (den kursen ingår oxå). Kanske ditt lördagsgodis blir att du investerar i din utveckling? Kanske jag nu är en inspirerande "godistant" av något som ger en helt annan sötma i ditt liv.

Njut av helgen/Ylva

Ps.

Fram till den 10/6 kan du boka "Tarot 4 månader" för resten av året, juni till december. Kolla in länken, jag har skapat vissa justeringar, du får din tolkning på film men även på ljudfil (som du kan även ladda ner). 

Pps. vilken dag som helst kommer "dummyn" av min The Rune Witch Tarot hem, då blir det filmer och live. 

1+2 (2+1)

Created with