Tarot och tidigare liv (8)

Vidareutveckla dina kunskaper om Tarotkorten genom att se vad som var tidigare. Vad fanns i tidigare liv, vad visar korten på?

Personligheter, ageranden, upplevelser, gemenskap, död och elände?
Men även kvalitéer samt egenskaper som du bär med dig som resurser.

Vi går igenom först de viktigaste korten, de 16 som visar på Page (barn) Knekt (tonåring) Dam (kvinna) Kung (man) som visar på grunden vem du var.

Fortsätter med stora Arkanans kort som handlar mer om de stora händelserna i det livet för att sedan gå igenom resten av korten i lilla Arkanan.

Du får tillgång till texter, ljudfiler samt filmer, uppgifter.

Du kan även betala via swish till 073 063 1657
Skriv Tarot 8 i meddelandet

När du är klar med allt material bokar du ett personlig webmöte (över zoom) där vi går igenom aktuell del. Om du delbetalar kan du boka det personliga webmötet efter sista betalningen. 

Läs. Se. Lyssna. Lär. Utvecklas.

Utvecklas tillsammans med mig, Ylva genom olika delar av Tarot.
Varje del har film om ämnet, texter, pdf, ljudfiler. När du gått igenom delen bokar du en tid med mig för ett personligt samtal. Varje del har även en "stjärna", en utläggning, där du lägger den för dig själv, sedan går vi igenom din tolkning tillsammans med support. Du har även uppgifter i varje del. Varje del är lagd för att du ska skapa en grund som du kan bygga vidare på.
Du betalar per del, du har en egen privat profil där allt material för varje del finns, du har tillgång till sidan så länge du önskar.

Med snart 50 år med Tarotkort, 6000 A4 sidor, flertalet kurser vill jag inspirera dig till att utveckla mer av din potential med dina kort (oavsett vilken lek du använder). Tarot är Akashakrönikan, den innehåller allt, dåtid, nutid, framtid med alla aspekter av livet.
Write your awesome label here.
Created with