Kostnadsfri Tarotkurs

Detta är ord från Tarot som jag lever efter - agera nu!
Inget i livet är en slump utan en perfekt synkronisering.

Att tolka Tarot är inte bara att spå utan att växa genom personlig utveckling. Få inspiration i ditt vardagliga liv kombinerat med din andliga utveckling genom att tolka korten. Oftast utan kunskap kan det bli att du bläddrar lite i dem, lägger något kort ibland men inte tar dig tid till att se både varje liten symbol samt detalj eller helheten av det.
 
Varför borde du lära dig Tarot?
Varför läser du denna text? ;) Visar att du har något intresse, ta tag i det nu, se det som att du vill lära dig ett nytt språk, det blir några ord först, sedan någon mening till slut ett helt samtal.

Tarotkort har funnits med mig sedan 1974, innan dess var det spelkort. Min första lek var en Rider Waite, men mina texter är uppbyggda till de Tarotlekar som har 78 kort. Jag har jobbat heltid med Tarot sedan 1989. Fram till idag har jag skapat 16 böcker i ämnet samt tre lekar och håller på med den fjärde.
Write your awesome label here.

Läs. Se. Lyssna. Utvecklas.

Min första Tarotkurs på distans var år 2000. Det gick då ut ett mail till alla deltagarna varje dag. Sedan har det utvecklats till att jag hade så mycket material att deltagare tyckte att det var för mycket. År 2024 firar jag 50 år med Tarot.
Jag skapade då Tarot, kort för kort som en enkel bok, detta är kursversionen som har mer text, mall, frågor, svar samt filmer till alla korten.
Som kursdeltagare har du tillgång till Zoom mötena som är ca 1 gång i månaden.

Ylva Trollstierna /Runhäxan

Write your awesome label here.
Skapad med