Tarot kort för kort

Är du nyfiken på Tarot, kanske har en lek liggandes hemma, du kanske spår dig någon gång? 

Vill du ha svar på dina frågor, funderar du på hur du ska få vägledning av korten? Oavsett om du aldrig hållit i en lek, tolkat i många år, funderar på om du kan lära dig eller tror att det är jättesvårt, nu har du möjligheten att lägga korten på bordet.

Om du har längtat efter att förstå, tolka korten är detta det bästa alternativet jag har att erbjuda dig att starta med. Du får även tillgång till min allra bästa bok ”Tarot, korten på bordet”. Du får under denna kurs lära dig det mesta om Tarot, alla korten även omvända.
 • Tarot och numerologi samt elementen.
 • Del 1 Stora Arkanans 21 kort.
 • Del 2 Ess, 2,3,4 och 5 i Stavar
 • Del 3 Pager och Tvåor
 • Del 4 3 i Svärd, 3,4,5 i Bägare + Knektar
 • Del 5 4, 5 i Svärd, 3, 4,5 i Mynt + Damer
 • Del 6 Sexor och Kungar
 • Del 7 7-10 i Stavar, Bägare, Mynt och Svärd.

  Extra bonus

  4 filmer där jag går igenom alla korten 2019

Du kan se filmerna i mobil, surfplatta eller dator.

Du kan betala till swish 073 063 1657 (skriv tarotkurs)
Paypal (separat eller när du checkar ut (ylvatrollstierna@gmail.com).
Möt kursledaren

Ylva Trollstierna

 • Email:

 • ylvatrollstierna@gmail.com
Min första Tarotkurs på distans var år 2000. Det gick då ut ett mail till alla deltagarna varje dag. Sedan har det utvecklats till att jag hade så mycket material att deltagare tyckte att det var för mycket.
Jag skapade då Tarot, kort för kort som en enkel bok, detta är kursversionen som har mer text, mall, frågor, svar samt filmer till alla korten.
Som kursdeltagare har du tillgång till Zoom mötena som är ca 1 gång i månaden.

Kursdeltagare tycker

Maria

"Jag tycker att kursen var superbra. För under dom här veckorna så lärde jag mig några grunder i tarot och jag har börjat att lägga en stjärna varje dag och någon gång för en vecka.
Jag känner en tillit till korten efter din kurs.
Det var så här att jag för första g skulle köra hästtransporten till tävling med min dotter (och då ska du veta att jag är urkass på att backa. Jag ställde frågan om hur det blir om jag kör dit och om hur det blir om jag inte kör dit med tre kort på varje fråga. Helt solklart visade korten att jag skulle åka och jag backa två gånger själv under den resan.
Så nu frågar jag korten och går på de svaren jag får. Tack för en inspirerande kurs".

Gina

"Tycker att jag lärt känna korten på ett bättre sätt än jag trodde jag skulle hinna på 9 ggr. Jag har pluggat på egen hand ca 6 månader genom att läsa din bok korten på bordet en gång i ett svep och flera ggr till i kapitlen om sviter etc.
Jag har skrivit ner alla kort i form av minnesanteckningar för mig själv. Lagt kort på mig själv och för mina närmaste. Din kurs och ditt upplägg och din personlighet hr hjälpt mig att våga, tolka mellan raderna, runt omkring, sammanfatta budskap, utföra de rätta frågeställningarna, lärt mig om moral och hur viktig min roll som tarotläsare är- att jag visar respekt mot mig själv och andra människor.
Har tystnadsplikt som jag använder med tillit och vördnad. Att välja mina ord men ej för den skull kringgå sanningen, allt för att hjälpa den som vill ha vägledning och stöd. Jag vill tacka dig av hela mitt hjärta"

Karin

Tack Ylva! Jag har haft din bok 78 svar i många år, den är perfekt att slå i när jag tolkar kort men först nu har jag förstått  helheten. Gillar mest filmerna som förklarat korten, i det finns sammanhanget, tidigare var det lite rörigt. Jag lägger din stjärna varje morgon och förstår korten mycket bättre.

Elisabeth

Vilken kurs, så tacksam att jag fann den. Jag hade ingen aning om dig och dina böcker innan men blev nyfiken när jag såg filmen, bättre än förväntat. Jag har koll på nästan alla korten nu, förstår att det finns ett sammanhang mellan dem. Ska boka in någon av de andra kurserna framöver när jag känner mig säkrare. 

Created with