21/6-22/7

En bra tid för dig att uppleva saker, följa med för att se vad som händer, det kan nog bli många roliga upplevelser, sådana som tilltalar dig. Du är mer öppen för nya saker, upplevelser samt möten, de kan det bli många av nu. Passa på att njut av gemenskap och god mat, att bara vara tillsammans med gamla vänner och nya vänner.

Du har nog lätt för att charma din omgivning med din glädje och livslust, i det är det en period med många nya upplevelser, där du själv kan välja vad som tilltalar dig, vad du vill göra, vad du vill uppleva, men våga lite mer, det som du längtar efter men kanske inte provat på tidigare.

Du är mer bestämd, ska se till att saker blir avklarade, men kan ha lite svårt med fokuseringen. Du kan få se över ditt temperament som kanske inte är som vanligt, du verkar ha mer humör och vilja även om du även kan bara ta ”semester” ifrån allting omkring dig. Ställ krav på andra och se över vad du kan investera i, annars så kan du väl bara försöka att ha tillit till livet.


21 april-21 maj

Njutningsfull, trygg och saktmodig

Element: Jord
Metall: Koppar
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Halsen, nacken
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa
Kristall: Smaragd
Växt: Ros, Prästkrage, Viol, murgröna.
Tarotkort:  XXI Världen.
Yrkesliv Bank, försäkringsbolag, kontor, museum, konsthall… Inom new ageområdet som: Kroppsbalanserare, exempelvis Body Harmony, massage.

Nycklar
Tålmodig, praktisk, pålitlig. Kärleksfull och omhändertagande, njutningslysten. Envis och beslutsam.

Lärdom
Att stanna upp och njuta av livet, att ta dagen som den kommer och inte ta för mycket ansvar.

Oxen är den saktmodiga, som tar allt som det kommer och som gillar att njuta av livet och allt det goda som erbjuds. Det är en riktig livsnjutare. Gillar god mat och dryck. Älskar att ligga i sängen och gärna tillsammans med någon annan, men är mycket kräsen. Trivs med att mingla, vara kultiverad och ha makt. Reser helst till Aten, New York eller Paris för att studera kultur. Pengar samlar man på hög eller investerar.

Är inte den som tror på New age i första taget, men när, då kan ingen övertyga en Oxe om att det inte finns ett sjätte sinne!

Personlighet
Du kan upplevas som välmående och trygg men även avvaktande. Du har lätt för att njuta så länge det passar dina etiska behov. Snäll och saktmodig och i behov av trygghet som du ser både i gemenskap men även i det yttre. Du är jordad, grundad, tar det lugnt och passar bäst i att få pyssla med vardagliga saker som du sätter lite extra guldkant på. Det är viktigt att det finns flärd och lyx, du värderar det materiella och allt efter det.

Du har stort tålamod. Du värderar livet och allt det som du tycker är värd att levas för som allt det som tilltalar dig både i det som du tar in och upplever. Du har behov av trygghet och kan värdera allt efter ett värde. I behov av materiella ting. Du har det stabila och sävliga i dig, du vet att allt har sin tid och det gäller att njuta av det som är.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with