Kursinformation

Jag har nu ändrat alla kurser och utbildningar, en del kurser kan endast du som bokat dem tidigare ha tillgång till.
Alla Tarotdelarna är nu samlade under en Tarotutbildning,inklusive grundkursen samt Tarotakademin. Lika med runor och chakras.
Sedan har jag samlat allt material under "Ylvas magiska utbildning för andlig personlig utveckling", alla kurser med bas av Spirituell Inspiration.
Du kan uppgradera, fått förfrågan av dem som redan har en kurs men vill gå en utbildning, du drar av aktuellt kurspris för ubildningarna.
Jga har skapat dessa kurser/utbildningar så att det är "automatiska", du loggar in, tillgång till filmer, texter, ljud, uppgifter, men Ylvas magiska utbildning kommer att kompletteras med webmöten. Se nedan.
Tarot
Om du redan går Tarot grundkurs drar du 1500:- för Tarotutbildningen= 7400:-

Runor
Om du redan går Runmagi drar du av kurspriset 1800:- för utbildningen= 4100:-
Aura och färger
Om du redan går chakra distans drar du av 1500:-  för utbildningen= 4400:-
Astrologi och mixat
Om du redan har alla kurserna drar du av 4800:- Priset för utbildningen blir då 12200:-
Om du redan går en kurs kan du uppgradera till utbildningarna.
Om du ska swisha kan du göra det direkt, räkna bort kursens summa (se nedan) skriv uppgradering (du drar då av priset för kursen på utbildningspriset) 
Om du betalar med kort eller via Klarna mailar du mig vilken kurs du vill uppdatera till så får du en rabattkod att skriva in.
Om du vill uppgradera till Ylvas magiska utbildning (allt material) plussar du ihop kurspriset för de kurser du har, samma här, när du har summan av de kurser du betalt minus utbildningens pris kan du maila för kod eller swisha direkt uppgradering.
Vill du betala via Klarna ge om rabattkod.
Tyvärr kan delbetalningarna inte göras med rabattkoder. Har du enskilda kurser som längre inte är aktuella separat drar du av 500:- för varje kurs, Skicka ett mail med vilka kurser du har. Om du har både runmagi  samt bindrunor drar du av 3000:- = utbildningspris 2900:-
Min mail är ylvatrollstierna@gmail.com. Swish är 073 063 1657.

Aktuella Webmöten

Created with