Skytten

21/3-20/4

Nu är det dags att du kommer igång, börjar agera med alla din kraft, visa vad du går för, säg vad du tycker, lita till dig själv. Du har viljan, kraften samt erfarenhet men kan känna dig osäker på dig själv. Nu är det dags att visa vad du kan, göra det du vill.

Du kommer att möta mer människor är innan, skapa nya möjligheter, ge dig in på nya områden. Du är öppen i din attityd, väldigt medveten om vad du vill göra, hur du ska få andra till att samarbete, agera med dig i det som är viktigt.

Du ser mer till tidigare erfarenhet vilket kan skapa möjligheter men i vissa fall även konflikter inom dig. Genom att stanna upp i dig själv ger dig möjlighet att agera. Fokusera på dina projekt som är en del av ditt liv oavsett det gäller jobbet, ditt hem eller ditt privatliv, agera nu, ta för dig, visa vem du är samt vad du kan.

Du kan vara otålig även om allt verkar vara i ordning, en inre press på mer kontroll, att säkert veta vad som är värt att lägga energin på kan få dig splittrad men när du väl bestämt dig får du mer gjort än innan. Använd din strukturerande kraft nu för det är ju som inte alltid den hinner med i alla dina åtaganden.

Allt är en utveckling för dig nu, du befinner dig mer i klartänkande än i sökande, det ger dig tid att reflektera över vad som är nästa steg i din egen utveckling.

Du säger vad du tycker, kanske ibland lite mer för att se vad som händer, du är mer nyfiken på andra saker än de som du normalt engagerar dig i, du kan vara lite djup samt eftertänksam.

Du är fokuserad på det som är viktigt för dig, tar dig an dina uppgifter på fullaste allvar med en stark känsla, övertygelse. Du kan nu skapa bättre resurser, support, förändra det som är viktigt för att du ska känna trygghet i din vidareutveckling.

Zodiaktolkning i Tarot

23 November - 21 December

Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teaterfantast
Element: Eld
Metall: Tenn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Höfterna, levern.
Härskarplanet: Jupiter
Färg: Violett
Kristall: Topas
Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel
Tarotkort: XI Rättvisan
Yrkesliv
Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new age området: Spådomskonst, shamanism.'
Nycklar
Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.
Lärdom
Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.
Personlighet
Som person är du filosofisk och allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with