Skytten

24/9-23/10

Du kan nu vara mer eftertänksam än vanligt, stanna upp och göra utvärderingar och göra helt andra saker än vad som är förväntat av dig.

Du omvärderar dina värderingar, ser saker ur ett annat perspektiv och vågar så mycket mer. Du är även mer allvarlig och vill verkligen förstå helheten och vara en del av den. Planer och idéer som du burit på en tid lyfts nu fram och du börjar förstå sammanhanget och vågar både visa var du står och vad du förväntar dig och kan få bättre respons än vad du har tänkt dig.

Du kan emellanåt kanske känna dig trängd och ifrågasatt men det kanske är så att du skapar det själv för att du måste analysera och plocka ner allt i bitar för att vara på den säkra sidan.

Bra med eftertanke men inte med begränsningar som du lätt kan skapa av osäkerhet. Du trivs med en viss ytlighet och när det är full fart omkring dig bara du slipper engagera dig, du har lätt för att uttrycka dig och få folk omkring dig, du kan verka så öppen och intresserad och själv känna dig så begränsad och uttråkad.

Du kan vinna mycket nu på att skapa en bild av ditt andliga jag, vad som är ditt själsliga mål och inte bara det som lockar dig för stunden eller skapar en magisk spänning, ta fram mer av den kunskap och de funderingar som du bär på.

23 November - 21 December

Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teaterfantast
Element: Eld
Metall: Tenn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Höfterna, levern.
Härskarplanet: Jupiter
Färg: Violett
Kristall: Topas
Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel
Tarotkort: XI Rättvisan
Yrkesliv
Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new age området: Spådomskonst, shamanism.'
Nycklar
Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.
Lärdom
Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.
Personlighet
Som person är du filosofisk och allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with