Skytten

21/5-20/6

Du kan vara mer djupare och filosofisk, ha många funderingar om dig själv, vad du vill med ditt liv, i det ta fram en inre längtan efter mer utveckling av din egen personlighet men även på ett djupare plan. Du kan ifrågasätta ditt sätt att leva och agera, i det förändra och prova dig fram vad som tilltalar dig inom olika områden i livet.

Du kan söka värderingar, påverkan ifrån din barndom men även tidigare liv. Du kan ha svårt att acceptera vanliga rutiner bara för att de är och ifrågasätter mer än tidigare, både dig själv och dina närmaste. Du utvärderar om det är detta som du önskar i livet men du har även en mer ytligare sida där du irrar fram utan mål bara för att se vad som händer.

Du kan söka mer gränser och värderingar för att finna ett fotfäste. Du tar inte längre något för givet utan saker måste bevisas för att det ska ge dig inspirationen att fortsätta utveckla det som finns i ditt liv. Du kan finna ut ett antal olika lösningar för att skapa det bästa inför framtiden men det kan finnas oväntat motstånd som du får ta som en prövning.

Du verkar ha svårt att veta vad du vill när det gäller dina känslomässiga upplevelser, du både skapar avstånd samtidigt som du tror att du vet vad du vill, Men så tänker du efter, inser att du längtar efter något mer, något djupare, något mer intensivare, något som kan skaka om din värld utan att du själv ska behöva agera.

23 November - 21 December

Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teaterfantast
Element: Eld
Metall: Tenn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Höfterna, levern.
Härskarplanet: Jupiter
Färg: Violett
Kristall: Topas
Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel
Tarotkort: XI Rättvisan
Yrkesliv
Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new age området: Spådomskonst, shamanism.'
Nycklar
Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.
Lärdom
Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.
Personlighet
Som person är du filosofisk och allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with