Skytten

20/2-20/3

Du kan ta fram lite mer insikter och våga bjuda mer på dig själv. Du kan bli mer kreativ, mer skapande och även mer dramatisk. Det kan vara så mycket som du längtat efter att förverkliga som nu får mer utrymme i ditt liv. Det är en bra tid för nya kontakter och att vidga dina vyer, resor är fördelaktigt och du ser dig om efter olika händelser som kan berika din vardag.

Du har säkert mer energi och kan nu passa på att splittra upp dig på många olika saker. Tålamod är inte det som är starkast i ditt liv nu utan längtan att de ska ske saker. Du önskar uppleva en förändring och du lär inte stanna upp förrän du märker att det börjar hända fler saker.

Du har mer tillit till dina känslor och ger mer av dig själv. Du kan känna en oro, en rastlöshet som du inte kan kontrollera, mycket kan falla på plats och du ser nya möjligheter samtidigt som du kan vara rädd att tappa kontrollen över alla nya insikter och snurra till det mer än nödvändigt, tillit är ett nyckelord.

Tillit till dina visioner, dina möjligheter och till dig själv. Du har allt mer dig, lita till den erfarenhet som du har med dig och varva den med dina idéer så kommer allt att allt bättre möjligheter som du kan förverkliga. Men ha tålamod med dig själv för du kan vara otålig värre och ställa krav både på dig själv och till din omgivning som ingen klarar av att leva upp till.

23 November - 21 December

Filosofisk, rättvis, djur (häst) o teaterfantast
Element: Eld
Metall: Tenn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Höfterna, levern.
Härskarplanet: Jupiter
Färg: Violett
Kristall: Topas
Växt: Nejlikor, kastanj, ek, tistel
Tarotkort: XI Rättvisan
Yrkesliv
Juridik, skådespelare, dramatiker, författare, politiker. Inom new age området: Spådomskonst, shamanism.'
Nycklar
Ärlig och rättvis, optimistisk, glad, rättfram, intellektuell.
Lärdom
Att ta ställning, utvärdera, ompröva och släppa. Skytten är filosofen, skådespelaren, den som sätter igång stora scener och en utmärkt politiker. Är ständigt på jakt efter nya äventyr och upplevelser, men har alltid en fot i det som varit för att jämföra erfarenheten. Lite vild och galen, pratar för spontant och är otålig, måste ha förändringar. Resor går till främmande länder och spännande kulturer. Pengar är något som ska använda. I kärleken så kan Skytten ha lite svårt att stanna upp, den kan ju missa något.
Personlighet
Som person är du filosofisk och allvarlig, du söker sanning och rättvisa i allt. Och ger dig inte förrän du har funnit en balans i det. Du kan också vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt och kan i din rastlöshet resa en del, du sker svar överallt. Du är laddad med energi, ser dit mål och går efter det. Mycket utåtriktad, pratar med alla och om allt, och språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne och skapar en fascination för det mesta. Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar så det kan binda fast dig och att bli låst vid något eller någon det är en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken och skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar och kan bli lätt fanatisk bara för att få uppleva.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with