Tvillingen

24/9-24/10

Du kan ha lite svårt med fokusering, med att veta vad du vill, ena sidan av dig vill ha kontroll, den andra vill bara följa med flödet. Du tycker att det är viktigt att bli tagen på allvar, att andra förstår vad du vill uttrycka, vad du vill förverkliga.

Du kan vara väldigt mycket inne i dig själv nu, vad du vill, vad du ska, vad du kan samt vad du vill göra, i det inte se vad andra har för betydelse i ditt liv. Du tar dig själv på lite stort allvar, men det finns även osäkerhet då du inte tycker om att känna krav eller att andra ifrågasätter dig.

Du överväger en hel del och avvaktar gärna tills du vet att det är rätt. Du kan glömma bort att lyssna på andra i din iver att finna din sanning, du kan missa vägledning det gör att i arbetet kan du vela fram och tillbaka.

Du kan ta för mycket ansvar för att i nästa stund vilja släppa helt och hållet, du kanske inte känner dig bekräftad eller trygg i det du gör? Viktigt är att avdramatisera din egen roll.

Kärleken är utan några större förändringar, men lika här, när du ger dig hän blomstrar kärleken, när du backar känner du dig ensam och missförstådd.

Spirituellt bör du undvika att dra dig inåt istället lyssna till vad andra gör och se vad som finns för dig i det, du vet, är nära din egen sanning men vill säkert inte lyssna.

Du verkar ha svårt att bestämma dig för vad som är viktigast, kan känna av krav som du inte vet om du vill leva upp till. Nya uppgifter kan komma din väg, du kan nog behöva andra, nya människor som ger dig nya insikter och kanske får dig att tänka till eller tänka om.

Du känner krav, men är det inte så att du skapar dem själv. Allt handlar i grunden om att du skapar mer trygghet, försöker finna din plats.

22 maj-21 juni

Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

Element: Luft
Metall: Kvicksilver
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem Härskarplanet: Merkurius
Färg: Gult
Kristall: Agat Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.
Tarotkort: Dåren Yrkesliv Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

Nycklar
Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

Lärdom
Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar.

Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag.

Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd.

I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

Personlighet
Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl "pushig" och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför.

Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper.

Du är föränderlig som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with