Tvillingen

Grattis till dig som är född i Tvillingens tecken.

21/5-20/6

Du tar för dig, visar mer av dig själv, du blommar ut och engagerar dig i det mesta som intresserar dig, mer flexibel och mer öppen även för nya upplevelser. Du kan ha svårt att koncentrera dig på måsten utan vill helst bara att allt ska flyta på precis som du önskar. Men du är rätt föränderlig och kan lätt hamna i situationer som du inte riktigt räknat med.

Du söker upplevelser bara för att det ska hända något, i det kan vad som helst hända. En bra möjlighet för dig att vidga dina vyer, våga mer eftersom du ändå inte hinner tänka efter och analysera din situation. En period att bara hänga på och se vad resultatet blir utan några förutfattade meningar.

Ena stunden vill du en sak och i nästa någonting helt annat vilket kanske inte är ovanligt men du agerar mer tydligt och rensar även ut saker och personer som inte längre ger dig den glädje eller gemenskap som du förväntar dig. Det är fullt ös i allt det som du gör och du lyckas med att få stöd ifrån din omgivning som säkert är imponerad av alla de talanger du visar upp.

Du har mycket på gång nu, bra på att planera, ta tag i det som ska göras, många bollar i luften men det fixar du lekande enkelt, du kan vara lite rastlös men det snarare stimulerar dig än begränsar allt det som du vill göra. Du kan vara på väg in i nya projekt, skapa förändringar som du tänkt på men tidigare inte tagit tag i.

I kärleken verkar det mesta flyta på, du är verkligen känslan, i din upplevelse, får den bekräftelse som du önskar, kärleken fördjupas, du känner dig tryggare, mer älskad samt säkrare på dina egna känslor. Det är en månad med romantiska äventyr även om du hela tiden har mycket annat på gång.

22 maj-21 juni

Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig och närvarande

Element: Luft
Metall: Kvicksilver
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem Härskarplanet: Merkurius
Färg: Gult
Kristall: Agat Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.
Tarotkort: Dåren Yrkesliv Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

Nycklar
Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

Lärdom
Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar.

Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag.

Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd.

I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

Personlighet
Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl "pushig" och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför.

Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper.

Du är föränderlig som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with