Tvillingen

21/3-20/4

Du kan vara lite tveksam till det mesta, du kanske förväntar dig lite mer än vad som sker, i det kan du ha problem med tålamodet just nu. Du känner in, funderar, känner in igen, men i slutet på månaden verkar du få förnyad kraft, mer motivation, då vet du vad du själv kan ta tag i och åstadkomma.

Du får fler insikter, klarare tankar vilket ger en helt annan fokusering än vad du kan ha haft under ett tag.

Du kan gå dig själv på nerverna när det gäller arbete, svårt att koncentrera dig, göra det som ska göras. Du behöver mer struktur, mer utveckling, försök att se grunden i det hela, vad som kan stärkas då känner du dig säkrare och får mer gjort.

Du är i känslan, din intuition är på högvarv, stanna upp mellan varven, lyssna till vad du vet innerst inne, våga uttrycka, visa vad du känner. Lyssna på dina känslor, din intuition för du har alla svaren med dig nu.

Du kan testa dina egna gränser men likväl känna en rädsla för det som du inte kan kontrollera. Värst är det när det gäller allt som har med känslor att göra, många funderingar, stark längtan och förvirring men om du bara stannar upp i dig själv vet du vad som gäller.

Du kan få mer energi till att planera din framtid, många vändningar som ger dig inspiration samt nya möjligheter, bra tid att hålla både ögon och öron öppna för det som du i vanliga fall kanske missar eller undviker.

Du kan ha svårt att bestämma var du ska lägga ner energin, det kanske är dags för förändringar? Du har säkert en längtan efter något annat, något som både stimulerar dig samt ger dig glädje, men antagligen svårt nu att ta första steget.

Många funderingar, mycket känslor, försök att lyssna på den kunskap som du redan har, du saknar inte erfarenhet utan snarare mod att ta första steget.

Zodiaktolkning i Tarot

22 maj-21 juni

Dubbeltydig, kommunikativ, flyktig o närvarande

Element: Luft
Metall: Kvicksilver
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Axlar, armar, nervsystem Härskarplanet: Merkurius
Färg: Gult
Kristall: Agat Växt: Liljekonvalj, lavendel, ormbunke. Anis.
Tarotkort: Dåren Yrkesliv Försäljare, reklam, media, journalist, författare. Inom new ageområdet som: Voice Dialouge, Psykoterapeut, frigörande andningspedagog.

Nycklar
Mångsidig, flexibel, intensiv, intellektuell och intelligent, livlig, rastlös.

Lärdom
Att se saker från två håll, medla, kommunicera, stå för sina värderingar.

Tvillingen är den som spelar dubbelroll, lite vaksam, avvaktande och så direkt på, undersöker vad som ligger bakom. Att hälsa på en Tvilling kan ha sin tjusning, ena gången blir du inbjuden på tårta och nästa får du dörren i ansiktet, allt efter Tvillingens behag.

Tvillingen är mental och kontrollerad. Och är nyfiken på det mesta och måste bara veta. Resor går helst till aktuella platser där eventuellt scoop kan finnas. Pengar kan man lika gärna vara utan som man kan ha i överflöd.

I kärleken är Tvillingen kräsen och behöver någon som kan stimulera och provocera, någon som är stark.

Personlighet
Du är vetgirig, drivs av en inre kraft av att veta mer, att söka mer utveckling. Du har en stor portion framåtanda som kan göra dig väl "pushig" och nyfiken emellanåt.  Du kan inte vara stilla utan söker hela tiden en utveckling av allt. Du är vetgirig och tror även att du är allvetande, du finner alltid ett svar eller vet var du ska finna det.  Du vill ha utveckling i allt det som du gör, det ska finnas ett mål med allt som händer, även om du inte är den som tar tag i det, bara du vet varför.

Du är aktiv, kanske det sportigaste stjärntecknet av dem alla, troligen genom din rastlöshet att hela tiden söka efter nya upplevelser. Och det gör dig också till en globetrotter, om du inte packar resväskan så ligger du med näsan in i broschyr, böcker, internet och genom olika grupper.

Du är föränderlig som person, visar ofta två sidor, en lugn och social och en ivrig och ensamvarg. Två ytterligheter, två sidor av allt. Du har lätt för att föra fram dina budskap och verkar tro ena stunden att allt ska levas nu, vilket gör dig väldigt intensiv. Men när du väl fått ut det som du tagit in så tar du en paus igen. De som är osäkra missförstår dig lätt men å andra sidan har du tid med folk som tar energi när du har så mycket på gång?

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with