Väduren

24/9-23/10

Du är nu i en lite avvaktande period, laddad med energi men svårt att ta tag i det, det är en bra tid för dig för samarbeta, kläck dina idéer, sprid dem, sök respons så kommer du att finna en större utveckling. Undvik att tveka och fundera, samla hellre allt du ska göra på en lista och ta en sak i taget, fokusera!

Du kan nu ha ännu lättare för att påbörja saker och lämna dem därhän åt sitt öde då du inte riktigt har med dig energin att stanna upp, du kan utmana dig själv och försöka finna mer ro i dig själv eller varför inte göra flera saker på samma gång! Släpp all självkritik en stund för risken är att du söker mer och mer av de små detaljerna för att få fram det perfekta och det tar mer energi än vad du får ut av det.

Du kan fundera en hel del men är ändå rätt så social även om det nu inte är din tid att mingla runt. Du vinner mer på att utveckla den gemenskap du redan har, tillför mer av dina känslomässiga upplevelser, förverkliga någon dröm du har rent privat och koppla av.

Du kan nu känna dig lite kluven över vad du tror på, en del nya insikter som kanske skakar om dina förutfattade meningar om hur saker och ting ska vara, en bra tid att utveckla dig själv, söka inom olika områden utan att gå djupare i det.

21 mars-20 april

 Impulsiv, ansvarstagande och direkt

Element: Eld
Metall: Järn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Huvudet
Härskarplanet: Mars
Färg: Röd
Kristall: Diamant
Växt: Kaprifol & Tistel
Tarotkort: XVI Tornet.
Yrkesliv: Pionjäryrken. I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new age området som: NLP analytiker.

Nycklar
Impulsiv, pionjäranda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.
Lärdom
Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition.

Väduren är det första tecknet, det mest impulsiva, det som är otåligast, behöver alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapier som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart. Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas.

Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden. Personlighet Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta i gång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade.

Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det.

Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with