Väduren

24/9-23/10

Du kan känna dig pressad och lite stressad, så mycket som du vill ha gjort men inte orkar ta tag i. Du är stark i din vilja men otåligheten stör ditt agerande, om du inte kan genomföra det tänkta då ger du nog upp. Du har svårt att koncentrera dig på vad du egentligen känner och vill, du kan känna dig vilse fast att allt är som vanligt.

Du är motiverad men behöver feedback, bekräftelse för att komma igång, du har egentligen allt med dig men har svårt att fokusera då du är rädd för kritik, rädd att inte lyckas, du håller dig hellre tillbaka än agerar. Arbetet kan vara lite tungt, du vill så mycket men kommer inte fram.

Du kan ha svårt för samarbete, tycker att andra tar upp för mycket plats, att du och dina tjänster inte kommer fram som du önskar, du kan ändå hamna i många olika situationer tillsammans med andra. Du får verkligen pröva ditt sätt att umgås samt att ibland stå tillbaka och vänta in. Men du kan stanna upp mer när det gäller känslor, de tar du på största allvar, fördjupar en relation eller går in i en med större allvar, visar vad du känner. Du har en stark längtan som du gör ditt bästa i att förverkliga.

Spirituellt kan du känna dig irriterad över att saker inte är som du känner att det är bakom alla fasader. Du kan vara överkänslig, känna in allt och alla, känna en tomhet när du inte får bekräftelse på att det är som du känner. Ta fram din kreativ sida och skapa, måla och uttryck.

Du kan känna det som om andra pressar dig lite för mycket, ställer krav som för dig kan verka självklara eller långt ifrån nödvändiga. Du försöker att ta hänsyn men kan tappa tålamodet, gå i taket av bara farten, du bör nog jobba mer ensam, få klart dina egna projekt innan du tar tag i något annat.


21 mars-20 april

 Impulsiv, ansvarstagande och direkt

Element: Eld
Metall: Järn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Huvudet
Härskarplanet: Mars
Färg: Röd
Kristall: Diamant
Växt: Kaprifol & Tistel
Tarotkort: XVI Tornet.
Yrkesliv: Pionjäryrken. I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new age området som: NLP analytiker.

Nycklar
Impulsiv, pionjäranda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.
Lärdom
Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition.

Väduren är det första tecknet, det mest impulsiva, det som är otåligast, behöver alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapier som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart. Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas.

Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden. Personlighet Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta i gång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade.

Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det.

Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with