22/6-22/7

Du kan nu tycka att det är en seg period, inte så mycket som händer som tilltalar dig utan du kan känna dig smått frustrerad över allt som verkar stå stilla. Det bästa du kan göra nu är att varva ner och försöka ta semester ifrån allt som du vill göra, i stället finna inspiration tills du känner att energin och lusten är i harmoni med det som sker omkring dig.

Du kan ha en trevlig romantisk period om du bara väljer att uppleva allt det som faktiskt finns omkring dig. Tids nog har du fart och fläkt i ditt liv igen. En bra period att ta det lite lugnare, bara följa med, kanske du kan finna inspiration i att planera fester under sommaren, lite annorlunda med olika motiv och händelser, du har trots allt charmen med dig nu, många kan fascineras av din rastlöshet.

Du är mer direkt och otålig under denna period, söker bekräftelse att något ska ske, du kan känna dig pressad och disträ i väntan på att något ska ske. Du kan känna dig ifrågasatt, du har svårt att finna lugn och tålamod, det är något som stressar dig! Håll i pengarna att du inte slösar i ren tristess. Du vill mer än vad det finns energi till, varför inte samla krafterna och ge dig hän i kärleken.

21 mars-20 april

 Impulsiv, ansvarstagande och direkt

Element: Eld
Metall: Järn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Huvudet
Härskarplanet: Mars
Färg: Röd
Kristall: Diamant
Växt: Kaprifol & Tistel
Tarotkort: XVI Tornet.
Yrkesliv: Pionjäryrken. I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new age området som: NLP analytiker.

Nycklar
Impulsiv, pionjäranda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.
Lärdom
Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition.

Väduren är det första tecknet, det mest impulsiva, det som är otåligast, behöver alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapier som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart. Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas.

Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden. Personlighet Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta i gång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade.

Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det.

Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är.

Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.


Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.


Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with