Väduren

21/3 - 20/4

Du kan känna dig lite mer laddad än vanligt men samtidigt kanske du håller dig själv tillbaka för att du kan känna en viss känslomässig osäkerhet, i mitten på månaden börjar du se möjligheterna med att ta för dig.

Du kan känna dig lite disträ med vad du vill, svårt att veta vad du själv känner samt önskar. Du har inte riktigt all motivation helt fokuserad utan kan känna dig lite trängd eller helt enkelt begränsad. Känslomässigt kan du vara väldigt osäker just nu, svårt att ta beslut, att veta vad du känner till och med kanske ännu värre, inte ha en aning om vad andra känner. Du har svårt att få igång saker även om du har kraften med dig.

Du kan ifrågasätta en hel del rent provokativt men frågan är om det leder till något. Du kan uppleva en del press arbetsmässigt samtidigt som du kan uppleva att det inte händer något, att du själv inte har någon inspiration. Varför inte bara ta dagarna som de kommer och ställa ner kraven på dig själv?

Du kan känna dig smått irriterad på allt som du inte har kontroll över men samtidigt är du smart nog att finna nya vägar ut ur allt, att få andra att agera i det som nu inte tilltalar dig. Du kan känna att det finns ingen ordning, inget mål utan allt du planerat verkar rivas upp och förändras men du kanske skulle se nya möjligheter i det istället för att ta det som personlig kritik.

Du vet hur du ska agera men kan känna att du sitter fast, att du inte får saker att fungera som de borde. Du blir för lätt påverkad av vad andra tycker, håll fast vid dina egna insikter, tror på det som du redan har men ge det kanske lite tid.

Du kan känna ett behov av att organisera, skapa nya rutiner, att få din ordning samt översikt av dina möjligheter. Däremot kan du ha svårt i det att hålla ut utan det kan bli mer något du påbörjar med sedan är det något av det som tar upp mer av din tid än det som du tänkte ifrån början. Du verkar inte längta efter ledighet utan mer kontroll.

Zodiaktolkning i Tarot

21 mars-20 april

 Impulsiv, ansvarstagande och direkt

Element: Eld
Metall: Järn
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Huvudet
Härskarplanet: Mars
Färg: Röd
Kristall: Diamant
Växt: Kaprifol & Tistel
Tarotkort: XVI Tornet.
Yrkesliv: Pionjäryrken. I livliga yrken med stor rörelsefrihet och förverkligande av idéer. Ingenjör, militär, psykiater. Inom new age området som: NLP analytiker.

Nycklar
Impulsiv, pionjäranda, innovatör, dynamisk, intensiv, snabb i vändningarna, bristande tålamod.
Lärdom
Att förverkliga sina drömmar, satsa på sig själv, lyssna till sin intuition.

Väduren är det första tecknet, det mest impulsiva, det som är otåligast, behöver alltid vara i rörelse. Aktiv och briljant. Vädurar intresserar sig för alla terapier som går snabbt, exempelvis psykoanalys, NLP och gärna Tarot eller numerologi så att alla hjärnceller sätter fart. Det är en organisatör i dess största bemärkelse. Gillar äventyr, kan klättra upp för Mount Everest men har svårt för att vila ut på Mallorca. Pengar är till för att omsättas.

Vädurar blir snabbt förälskade och ger allt för stunden. Personlighet Vädurens tecken handlar om din yttre identitet. Impulsivitet är en stark egenskap, att få en idé, sätta i gång men det finns sällan ork till att slutföra det påbörjade.

Detta är innovatörens signum. Du är medveten om vem du är och är det med stolthet och har inte med dig tankar på något annat än att det är bra som det.

Med Vädurens aspekter så är du troligen vetgirig, laddad, intensiv och utåtriktad. Du vill ha fart och fläkt. Du tror å dig själv, kan verka ha ett bra självförtroende och det har du. Du kan ha svårt att vara stilla och tålamod är inte din dygd. du agerar direkt efter tanken, efter impulsen och ser sällan resultatet av det. Det visar på engagemang, ett starkt intresse för något och i det nya idéer, det sitter aldrig fast utan det finns om inte alltid någon ny vinkling på det som är. Du ger dig sällan tid att stanna upp, rädd för att det ska bli stagnation och tråkigt, avskyr att vara understimulerad. Du är ivrig och alltid på gång, alltid den som startar upp något men kanske inte alltid avslutar det eftersom du redan är på väg att starta upp nästa impuls. Det du kan få jobba med är tålamod och att inte vara rastlös.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with