Vågen

24/9-23/10

Du ser saker och ting på ett litet annat sätt, blir mer varse vad som gäller, ändrar en del planer att du kan känna mer frihet men även mer struktur. Du vill ta kontroll över din situation, du vill utvecklas, kan därför lägga ner hur mycket energi som helst. Du längtar efter en helhet, att saker och ting ska falla på plats att du kan gå vidare. Kanske helt enkelt för att du skapar mer struktur istället för att förändra.

Du får det lättare med dina kontakter, du finner nya vänner som kan komma att betyda mer för dig speciellt när det gäller en arbetssituation som utvecklas framöver. Du skapar en bättre inre balans, blir mer medveten om vad du känner, vad som är viktigt för dig i din egen utveckling.

Du kan känna dig mer organiserad, att du äntligen får den kontroll som du önskar för att utveckla dig vidare. Du söker kunskap, en självklar struktur för att finna balans inom dig själv, i det så kan du bli säkrare, tydligare, får bättre respons än vad du förväntat dig.

Arbetsmässigt kan du ha svårt att säga ifrån, du går hellre undan och väntar på bättre tider. Du vill att det som påbörjats ska ge utdelning, du vill se en fortsättning på det som du hoppas ska vara ditt fotfäste. Du kan tycka att det är för mycket krav på dig och vill helst dra dig undan, lämna över ansvaret på andra.

I kärleken kan du vara känna dig lite splittrad, du vill nog helst slippa engagera dig, inte på grund av brist på känslor snarare av rädsla att det ska bli allvarligare än vad du klarar av. Medan en del av dig verkligen är mogen att gå vidare med kärleken och bygga en tryggare relation.

Spirituellt bör du bara finna ro med dig själv, vara i lugn och ro, kanske med en bok, sätt dig ner och gå in i fantasins värld, läs och dröm dig bort, släpp tankarna och låt fantasin svepa iväg med dig. Du behöver lyssna mer på din intuition.

Du verkar sugen på äventyr men ändå lite reserverad, är det så att du inte vet vad du ska välja? Du är öppen för nya förslag, trivs bland folk, bör se till att du verkligen håller dig i vimlet då det kan ge dig en del nya kontakter som är bra för dig.

23 september-21 oktober

Tvetydig, balanserade och speglande.
Element: Luft
Metall: Koppar
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Njurarna
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa, blått, grönt
Kristall: Safir
Växt: Hortensia, ask, äppelträd
Tarotkort: Måttligheten
Yrkesliv
Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new age området som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

Nycklar
Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist.

Lärdom
Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord.

Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något.

Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen.

Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

Personlighet
Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör.

Skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha.

Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag.

Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt.

Du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with