Vågen

21/3-20/4

Du kan uppleva en stressad, pressad situation, ha svårt att få in känslan, att få allt på plats eller få det att fungera som du hade tänkt dig. Det kanske är en tid för utmaningar, att våga tänka om och se vad du kan göra istället.

Förändringar är det runt omkring dig men inte värre än att du kan ta tag i dem, göra det som du ändå hade tänkt göra. Du ät sansad, överväger istället för att rusa iväg, detta gör att du blir mindre irriterad, att du får en helt annan respons ifrån din omgivning med mer respekt till dig som person.

Du kan helt plötsligt bli mer känslig, känna efter, även utveckla ett en öppenhet där du tar in och upplever starkare. Du trivs med folk omkring dig och vill att det ska ske saker med jämna mellanrum som du inte själv måste sätta igång.Du kan ha svårt för rutiner, kan lätt känna en tristess om du inte får som du vill.

Du känner efter, utvärderar, sedan agerar du, i det får du en hel del gjort, du bra på att ta ansvar, allt eftersom få mer bekräftelse på dina handlingar. I kärleken slappnar du av, är mer i känslan, i trygghet, bjuder mer på dig själv.

Du ser dina egna möjligheter, säkert andras med. Du tar tag i det som du vill göra, förverkligar det som är viktigt för dig, litar till din kunskap, agerar efter både sunt förnuft samt känsla. Det är mer som du nu kan utveckla i ditt liv, med din sysselsättning, du litar till dig själv, din kunskap, tar ansvar för dina handlingar.

Du har antagligen en större uppfattningsförmåga just nu, ser även till att saker sker snabbt men ordentligt. Du trivs med lagom utmaningar, är flexibel att ordna med flera saker samtidigt. Trots det tar du det rätt lugnt, eller snarare är rätt lugn själv. Ingen stress, inget jäkt utan sköter saker i din takt men med kanske lite större engagemang då du verkar vara öppen för utveckling.

Zodiaktolkning i Tarot

23 september-21 oktober

Tvetydig, balanserade och speglande.
Element: Luft
Metall: Koppar
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Njurarna
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa, blått, grönt
Kristall: Safir
Växt: Hortensia, ask, äppelträd
Tarotkort: Måttligheten
Yrkesliv
Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new age området som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

Nycklar
Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist.

Lärdom
Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord.

Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något.

Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen.

Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

Personlighet
Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör.

Skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha.

Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag.

Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt.

Du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with