Vågen

24/9-23/10

Du kan uppleva att det mesta flyter på allra bäst just nu, full fart i det mesta som du vill göra samtidigt som du kan verka ha tid över till även bara stanna upp och vara i harmoni.

Du kan ha många funderingar men orkar inte riktigt gå på djupet med dem nu utan låter dem bara vara som små tanketrippar. Du verkar ändå ha läget under kontroll och har en positiv utveckling med dig själv under denna period där du kan uppleva att mycket faller på plats och kanske till och med blir bättre än av du väntat dig.

Du känner nog mer krav än vad som egentligen är, försök att inte ta allt så på allvar utan gör din grej och låt det vara bra med det, undvik ansvar och ta hand om det som du anser vara det viktigaste för att du ska må bra och få det viktigaste gjort istället för att stressa upp dig mer.

Du kan nog flyta med i de flesta sällskap just nu, få saker att fungera utan att du behöver anstränga dig och det är en bra tid att bara umgås, lev livet, ta för dig, njut av umgänge, ha kul, ut och svira och släpp på vardagens slit lite för att unna dig mer glädje då din koncentration ändå inte är på topp.

Du kan nu utveckla dina andliga sinnen mer, allt som har med symboler och växande av andliga insikter stärker dig, läs böcker, ge dig in i andliga diskussioner för att finna vad du egentligen har för värderingar.

23 september-21 oktober

Tvetydig, balanserade och speglande.
Element: Luft
Metall: Koppar
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Njurarna
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa, blått, grönt
Kristall: Safir
Växt: Hortensia, ask, äppelträd
Tarotkort: Måttligheten
Yrkesliv
Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new age området som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

Nycklar
Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist.

Lärdom
Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord.

Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något.

Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen.

Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

Personlighet
Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör.

Skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha.

Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag.

Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt.

Du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with