Vågen

20/2-20/3

Troligen känner du att du behöver få mer tid över till dig själv. Du är säkert mer klarare och fokuserad i din tanke, vet vad du känner, vad du vill uppleva och skapar förutsättningar för att utveckla dig själv. En bra tid för studier och vidareutbildning, du kommer att vara på hugget, engagerad och villig att lära mer.

Tänk bara efter så du inte ställer högre krav på dig själv än vad du kan leva upp till, det verkar som att du kan lätta låta dig sväva iväg när något går bra och glömmer bort att ta tillvara på det som du redan är i. Du kan känna dig lite ifrågasättande, vill ha fler svar, ställer fler frågor och finner mer alternativ än du gjort tidigare.

En härlig period där det sker saker i ditt liv. Detta är en bra tid för dig att uppmärksamma dig själv och dina egna behov, stanna upp och väga för och nackdelar. För att edan lyssna på känslan vilket som ger dig mest även om det kan verka ologiskt.

Just nu verkar det inte finnas någon logik alls i din utveckling utan en ny sprudlande energi som får dig att vilja förverkliga många idéer och främst dig själv. Ibland så kanske du inte förstår dig på dig själv och allt det som du längtar efter men det är en sådan bra period för dig att gå djupare in i dig själv och förstå fler aspekter av dig själv.

23 september-21 oktober

Tvetydig, balanserade och speglande.
Element: Luft
Metall: Koppar
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Njurarna
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa, blått, grönt
Kristall: Safir
Växt: Hortensia, ask, äppelträd
Tarotkort: Måttligheten
Yrkesliv
Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new age området som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

Nycklar
Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist.

Lärdom
Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord.

Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något.

Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen.

Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

Personlighet
Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör.

Skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha.

Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag.

Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt.

Du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with