21/6/22/7

En skön period, du kan nu vila ut men samtidigt ändå ha koll på läget, finns mycket som du kan skapa nytt men även få klart av allt det som nu är på gång. Det är en bra tid för ledighet, att lägga ner energin på det som är mer viktigt privat. Hem och relationer är det som bör få sin tid nu, var lite ledig, satsa på dig själv och nöjen i stället för att vara så seriös.

Du har tid framöver att fortsätta med allt det som fungerar så bra, lite avkoppling gör dig säkert gott. Öva på att ta dagen som den kommer och att vara närvarande i den, perfekt tid för små dagliga utflykter och i det att fördjupa dig, kultivera dig lite i allt det som finns omkring dig. Ett bra sätt att finna mer inspiration och skapa mer kontakter. Du kan nu ta in mycket nytt, utveckla dig själv mentalt och även finna en djupare kärlek.

Du är i ett eget flöde och kanske lite reserverad, inte den mest sociala men det går ingen nöd på dig, du har en del att fundera på, ta ställning till även om inga viktiga beslut ska tas nu. Du glider med men är ändå väldigt uppmärksammad på dina egna känslor, ser djupare på ditt sätt att vara och utvecklar dig själv genom dina upplevelser, allt för att förstå dig själv tydligare än vad du brukar.

23 september-21 oktober

Tvetydig, balanserade och speglande.
Element: Luft
Metall: Koppar
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Kardinal
Kroppsdel: Njurarna
Härskarplanet: Venus
Färg: Rosa, blått, grönt
Kristall: Safir
Växt: Hortensia, ask, äppelträd
Tarotkort: Måttligheten
Yrkesliv
Egen företagare, mode, skönhet. Politiker, militär… Inom new age området som: Kroppsvård, tatuering, piercing.

Nycklar
Diplomatisk och ständigt i valet och kvalet! Romantisk, sällskaplig, idealist.

Lärdom
Att våga ta för sig, välja allt istället för något, tro på sitt eget ord.

Vågen är diplomaten som ser till att den nästan aldrig hamnar i någon konflikt eller valsituation. Väljer båda eller väljer bort allt, men har svårt att göra ett val, ofta grundat på sin filosofiska läggning och minnen ifrån tidigare liv, rädslan att missa något.

Men Vågen är en trevlig prick att umgås med, gör sitt bästa för att underhålla och peppa. Resor går till historiska minnesplatser eller bussturer runt världen.

Pengar kan vara ett problem eller snarare om man ska ha kvar dem eller använda dem! I kärleken så väntar vågen in i det längsta innan den stadgar sig och har stora krav på sin partner.

Personlighet
Du kan av många upplevas som distanserad, men det är bara det at du behöver känna in och tänka efter först. Du söker balans och harmoni, och det kan vara ett himla övervägande. Trots det så har du humor, mån om utrymme och ditt eget spejs. Du vill ha trygghet genom att gardera dig med antingen eller i allt det som du gör.

Skrönan att du inte vet vad du vill är galet, så står du och väljer mellan två tidningar så är det enbart för att du vill ha båda och har lärt dig att andras tålamod inte är lika starkt som ditt så förr eller senare ger någon upp och ger dig allt det som du vill ha.

Du strävar efter rätt och ordning, den perfekta balansen och kan inte låta bli att lägga dig i konflikter av alla de slag.

Du styrs av ditt behov av att allt har två sidor och båda måste få höras. Så är det även med din kommunikation för du gillar att kommunicera men det ska vara i balans, alla åsikter ska fram och vädras och det är inte alltid alla har samma ork som dig men det löser du, för du har alltid en lösning på allt.

Du kämpar stenhårt för att skapa harmoni. Du har dina egna värderingar som grund och du om någon vet vad som är rätt och fel.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with