Vattumannen

24/9-23/10

Du tar det mesta med ro, vet att allt ordnar sig bara du ger dig tid att vara i det som sker, du är i en bra utvecklingsfas med dig själv, väl medveten om vad du vill, att det får ta den tid det behöver.

Du säger vad du tycker, litar till ditt eget omdöme, låter andra få sitt utrymme. Du kan börja ifrågasätta, ställa krav på att få saker att fungera på dina villkor. Du kan även göra lite revolt, börja med något helt annat än det som var planerat.

Du söker vidareutveckling, du kan börja läsa eller studera, söka något som ger dig svar på det du vill ha, som du vet utvecklar dig. Du kan ta upp saker som du tidigare har släppt för att slutföra det. Din största del att få ordning på är vad du vill göra av ditt liv, du söker ny stimulans, något som kan bekräfta att du är på rätt väg i det du gör oavsett område.

Du kan söka lite mer ensamhet emellanåt, sätta dig ner och fundera över ditt liv, vad du söker.

I arbetet är du seriös men också lite undanglidande, du vill göra mer, du vill utvecklas, du kräver stimulering för att inte gå i taket, en bra tid för studier och grupparbeten men du kan vara lite slarvig eller bortse ifrån vad som är viktigt att prioritera.

I kärleken kan du vara mycket romantisk, så romantisk att du glömmer bort verkligheten, drömmer dig bort. Du skapar en perfekt bild av hur kärleken kan vara, om den inte motsvarar det svävar du iväg i din egen fantasivärld istället för att ta ansvar eller ställa krav.

Spirituellt är du sökande och orolig i själen, du kan känna dig pressad att utvecklas men vet bara inte hur. Försök att ha tillit till livet, att allt kommer att falla på plats, ge dig hän istället för att tänka ut lösningar.

Du kanske förvånar en del med att du skapar en bättre struktur för dig själv, men även när det gäller kärleken ger du mer än innan, du vågar gå djupare i dina känslor, ställa mer krav, njuta av gemenskapen utan några större funderingar.

20 januari - 19 februari

Nytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

Element: Luft
Metall: Aluminium
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Blodcirkulationen.
Härskarplanet: Uranus
Färg: Turkos
Kristall: Akvamarin
Växt: Orkidé, peppar
Tarotkort: XVII Stjärnan
Yrkesliv
Internet, data, flyg, forskning. Inom new age området: det mesta som skapas av visioner.

Nycklar
Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

Lärdom
Att tro på sina visioner.

Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg.

Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

Personlighet
Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer. Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det.

Du är öppen, gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar.

Du är ärlig, säger som det ärm förväntar dig att andra gör likadant, att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering samt teorier det är verkligen din grej.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with