Vattumannen

21/3-20/4

Du kan ha funderingar om hur du ska förändra allt du upplever, hur du ska vidareutveckla dig att det är i balans med allt du känner, innerst inne längtar efter. Du blir allt mer medveten om dina förmågor, vad du vill skapa i ditt liv, men du kan ha svårt att finna rätt sätt att agera på, rätt plats även om du har idéer.

Det är en tid att förverkliga dina drömmar, vara i dina upplevelser, det enda du egentligen kan göra är att ha tålamod, lyssna till ditt inre vad det är som du vill göra, inget annat. Du bör nog tänka igenom vad som inspirerar dig, vad som ger dig glädje i din sysselsättning samt hur du vill agera.

Du blir mer fokuserad, koncentrerar dig på upplevelsen, tar fram en inre säkerhet, du kan uppleva att alla frågetecken börjar få svar. Du kan fundera mycket på vad som är ditt nästa mål att du inte har fötterna i verkligheten för den är faktiskt här nu. Försök att vara mer närvarande även om du kan tycka att aktuella uppgifter inte är stimulerande just nu, i längden kan de ju faktiskt ge en hel del.

Du vet vad du kan men kanske har lite svårt att acceptera allt du vet, en bra tid att läsa, diskutera samt utvecklas genom andra.

Du analyserar samt agerar, mer säker på vad du vill uppleva, hur du själv ska få ut det mesta av allt. Du vågar söka nya utmaningar, kastar dig säkert in i saker som du länge funderat på men inte riktigt vågat.

Du har mer attityd, mer självsäkerhet, agerar med en självklar attityd som du vinner en hel del på även om du någon gång kan känna osäkerhet kan du dölja det. I arbete kan du sätta igång med förändringar som passar dig, som du har en klar uppfattning passar även alla andra.

Du är seriös, allvarlig, tar dig tid att slutföra det du åtagit dig vilket kan ge dig problem med att få tiden att vara på din sida. Viktigt för dig är att du känner dig nöjd, att allt blir som du tänkt dig som du känner känns bra. Du kan nu även utveckla en del nya idéer som bara uppstår så där av en känslomässig impuls.

Zodiaktolkning i Tarot

20 januari - 19 februari

Nytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

Element: Luft
Metall: Aluminium
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Blodcirkulationen.
Härskarplanet: Uranus
Färg: Turkos
Kristall: Akvamarin
Växt: Orkidé, peppar
Tarotkort: XVII Stjärnan
Yrkesliv
Internet, data, flyg, forskning. Inom new age området: det mesta som skapas av visioner.

Nycklar
Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

Lärdom
Att tro på sina visioner.

Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg.

Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

Personlighet
Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer. Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det.

Du är öppen, gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar.

Du är ärlig, säger som det ärm förväntar dig att andra gör likadant, att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering samt teorier det är verkligen din grej.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with