Vattumannen

21/3-20/4

Det är nu som du kan varva ner, ta det lite lugnare, bara vara i det som sker istället för att känna krav på allt som du måste göra för att du ska känna dig tillfreds. Att umgås är bra nu, för att få nya idéer, tänka om, för att skapa lite andra energier i ditt liv, inte bara fortsätta i dina gamla hjulspår även om du förnyar dem, det kan vara dags att finna nya vägar inom sinom tid, nu kanske du bara ska ta det lugnt. Du kan ha lite svårt att koncentrera dig, fokusera på det som är viktigt.

Du gör dina sysslor men mycket mer är det inte. Däremot kan du vara med på allt som är kul, nya nöjen, intressen, nya möten som ger dig stimulans och lite break från vardagen. Du trivs i händelsernas centrum, söker nya kontakter, kan ha svårt att vara ensam, söker nya områden som kan ge dig det där lilla extra som du söker för att finna en extra kick i vardagen.

Du kan vara otålig på ett positivt sätt, det vill säga du sätter igång en hel del, agerar utifrån din känsla, inlevelse men har svårt att vänta in, du vill ha upplevelserna nu. Kärleken kan vara upp och ner, du kan känna dig lite rädd, eller avvaktande, behöva en stund för dig själv, men samtidigt har du ingen lust att vara själv. Se upp så du inte kräver för mycket av andra, glömmer bort att ge ifrån dig själv.

20 januari - 19 februari

Nytänkande, uppfinnande o ifrågasättande.

Element: Luft
Metall: Aluminium
Pos/neg: Positiv
Kön: Maskulin
Kvalitet: Fast
Kroppsdel: Blodcirkulationen.
Härskarplanet: Uranus
Färg: Turkos
Kristall: Akvamarin
Växt: Orkidé, peppar
Tarotkort: XVII Stjärnan
Yrkesliv
Internet, data, flyg, forskning. Inom new age området: det mesta som skapas av visioner.

Nycklar
Hederlig och lojal, intensiv, efterforskande, djup, uppfinningsrik och intellektuell.

Lärdom
Att tro på sina visioner.

Vattumannen är optimisten, framtidsvisionären som skapar i sina tankar och drömmar den perfekta tillvaron. Är positiv till nytänkande och kan skapa det ingen tidigare har tänkt på. Lite rastlös med ändå medvetande om det som sker i nuet. Resor går till spännande utvecklande platser, gärna via flyg.

Pengar har man till att förverkliga sina drömmar så de är en viktig ingrediens i livet. I kärleken så vill Vattumannen känna frihet men också ett byggande av gemensamma mål och värderingar.

Personlighet
Du är den sanna pionjären, du vill uppleva, se och känna mer av allt som är, för du om någon vet att det finns mer. Du är tänkaren, du filosoferar på om allt möjligt, för du vet att det måste finnas något mer, eller ett annat sätt av det. Du har lätt för att lära, för att finna intressen och gå in fullt för att förstå. Helheten av allt är viktigt för dig och inget är omöjligt, det kanske bara tar lite längre tid att fixa det.

Du är öppen, gladlynt men också lite reserverad, kall prat och skvaller är inget för dig, du är sanningsenlig, du vill ha frihet och öppna gränser. Du vill ha utveckling, ja, det är mycket som du vill ha och du tänker efter hur du ska lösa det. Men du kastar dig inte in i vad som helst, det måste redan finns en grund och du tar det mesta väldigt seriöst och andra kan ha svårt att följa dina svängningar.

Du är ärlig, säger som det ärm förväntar dig att andra gör likadant, att det går att skapa en grund att bygga vidare på. Logik och fakta, planering samt teorier det är verkligen din grej.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with