Runhäxans Tarotlek

Har du önskat dig en Tarotlek som innehåller mer symbolik än den typ vanliga? Nu har jag skapat den - "The Rune Witch Tarot" =Runhäxans Tarot, detta är sidan för den svenska versionen.
 Storlek är 57x89 mm. 

Här inne finns  text till korten men även en PDF som du kan ladda ner. betydelsen till färg, numerologi, astrologi, runor samt när du lägger Runhäxans elementhjul tolkning till alla fem positioner till alla korten.

Du kan även swisha till 073 063 1657
Skriv TRW i meddelande.
Paypal: ylvatrollstierna@gmail.com
Revolut 073 063 1657
300:- för lek med tillgång till texterna här inne.

Du mailar din adress till ylvatrollstierna@gmail.com

Write your awesome label here.
Write your awesome label here.
Jag har tolkat Tarot sedan 1973. Skrivit 16 böcker i ämnet. Har distanskurser samt utbildning i Tarot, Runor, aura och färger.
Jag har tidigare skapat tre Tarotlekar:
Crystal Wolf
Erotica Tarot
Prisma Tarot.
Denna är skapad i AI och photoshop för att innehålla det som jag har kunskap om samt lär ut som Runor, färger, astrologi.
Du finner mig även på Instagram samt TikTok
Yiang: Blå
Med blå energin finns mental styrka, intelligens och förstånd, den klartänkta, medvetna energin som är ansvarsfull i ageranden. Ett sökande efter uttryckandet. Med blå finns det energi till olika rollspel och egen identitet.
Blå handlar om uttryck och kommunikation, att stå i din sanning, att vara ärlig, rättvis, eftertänksam, klok men även distanserad samt ha översikt. Med attityd som ord syftas identitet som är självklar, som att jobba på din personlighet, stärka dig själv. Stå upp för dig själv, vara närvarande, då främst med dig själv.
Varför Blå?
Börja med att ställa dig frågan, är du i sådan bra balans, i perfekt energi med dig själv att du kan stå upp för dig själv? Antagligen om denna energi visar sig. Det är nu du kan ta hela din fokusering, sätta i gång med det som du vill förverkliga, om det bara är en tanke, är det inte bara om, det är din starkaste kraft just nu, tankens kraft är dessutom den starkaste energin vi har så nu kan du förverkliga vad du än helst önskar.

Astrologi: Merkurius i Tvillingen
Visar på att du är talför, du har talets gåva, inte bara talets, du har lätt för att uttrycka dig när du vill. Du kan gestikulera med hela kroppen, visar tydligt när du är glad eller ledsen. Du kan även vara överkommunikativ, ständigt söka nya idéer för att utvecklas.
Du har lätt för att ifrågasätta den första tanken för att se om det kan bli något annat. Du kan upplevas som utåtriktad av andra men samtidigt kan du sortera ut folk, en del känner att de inte kommer dig nära oavsett hur trevlig du kan vara i mötet.

Bindruna: Naudiz-Tyraz
Dessa är likvärdiga oavsett vilken runa du ristar först. Naudiz stärker Tyraz med konsekvenstänkande av agerande, Tyraz stärker Naudiz med mer kraft för beslut. Använd denna bindruna när du behöver vara kraftfull i agerande där du vet konsekvenserna men tänk på att Naudiz kommer först i runkedjan. Du har nu alla möjlighetern med dig att vara i din sanning, förändra, omskapa till det allra bästa för dig.

Kraftdjur: Mås
Visar på att frihet är det som betyder mest för dig, att få vara din egen utan krav, få gå din egen väg. Du har lätt att överleva vilken situation som helst, är van att bli lite missförstådd men bryr dig inte bara du får sväva på fritt i ditt eget spejs. Visar att du vill gärna vara din egen, du trivs utan ansvar, att bara få följa med i de spår som dyker upp. Du är en frihetsälskare, i det en romantiker som tar allt som det kommer men som inte gillar krav och ansvar. Livet ska levas här och nu. Ta chansen, ge dig ut på vift, förverkliga dina ambitioner.

Text till Elementhjulet 
Ess i Svärd

I Öster (Arbete)
Du har en iver efter att förverkliga nya saker, du kan vara positivt rastlös eftersom du vill åstadkomma så mycket mer. Idéerna sprutar ur dig, kreativ som du är, du vill helst göra allt på en gång. Du är kanske framfusig men på ett charmerande sätt, övertygande, impulsiv i allt det du gör.
I Söder (Kärlek)
Du är laddad till tänderna, vet precis vad du vill, hur du bör agera för att få det. Du kan ha svårt att stanna upp, yrar på med alla dina känslor. Du vill mycket, ger allt för att få det. Du är stark i dina känslor samt i din övertygelse. Du vet vad du vill samt hur du kan fixa det. Impulsiv, följer känslan i nuet vilket kan bli hur som helst bara du är i upplevelsen.
I Väster (Ekonomi)
Du följer dina impulser, vågar satsa, får tillbaka det du önskar. Du är fokuserad med en stark tanke på vad du vill ha, fixar det. Du litar till din egen kraft men har även ”turen” på din sida, det du önskar lär du få. Du har nya idéer om hur du kan förbättra din ekonomi, det ger dig många fördelar, en bättre balans framöver. Det är nu du bör förverkliga det som du vill ha, våga tänk mera.
I Norr (Jaget)
Du är nu snabbtänkt, stark i din tanke samt i din fokusering, vet vad du vill samt hur du kan få det. Du är otroligt motiverad, det är nog inte mycket som kan stoppa det som du har bestämt dig för. Du har fokuseringen att förverkliga dina planer, du har funnit din inre balans samt styrka.
I Voiden (spirituellt)
Du vågar utmana dig själv, tänka vidare, söka vidare, känner en medvetenhet om saker som du inte gjort tidigare. Du förändrar ditt tankesätt, blir mer öppensinnad, vågar släppa på gamla tankebanor, genom det upplever du mer än tidigare, du ser även din egen förmåga.

Runhäxans mix >>>

Denna bok på 180 sidor är ett bra komplement till The Rune Witch Tarot.
I denna bok får du grundtexter till:
Runor (en kort text till varje runa med bild)
Kraftdjur (med en kort text till varje djur).
Astrologi (alla 12 stjärntecken).
Siffermagi (numerologi).
Spå i tärningar
Tarot (grundtext till varje kort, för själ och personlighet samt årsläxa men även om kärlek).
Aura, chakras och färger
Kristaller (med en kort text till kristallerna)
Spå i spelkort
Spå i kaffesump
Yiang: Magenta-Turkos
Magenta har mystiken av att veta vad som skett medan turkos har med sig kunskapen om vad som ska ske. Magenta visar på erfarenhet, minnen, upplevelser samt kunskap om livets alla aspekter. Den turkosa färgen visar på sökande, ifrågasättande, utveckling som inte går att stoppa.
Tillsammans stärker de sökande efter balans, fortsättning på det som varit positivt, att ta ställning till vad som man ska lämna bakom sig.
Varför Magenta-Turkos?
När denna energi kommer visar det på att du har kommit över en personlig fas, är nu beredd att utveckla dig själv utifrån dina värderingar. Det är det är dags att du tar ställning, att du överväger vad som är rätt och fel för dig, ser över dina egna värderingar, inte låter andras styra dig samtidigt som du ska ta hänsyn till de regler som gäller.

Astrologi: Skytten
Som person är du filosofisk, allvarlig, du söker sanning samt rättvisa i allt. Du ger dig inte förrän du har funnit en balans. Du kan även vara politiskt intresserad eller av kulturer. Du vill veta så mycket som möjligt, kan i din rastlöshet resa en del, du söker svar överallt. Du är laddad med energi, ser ditt mål, går efter det.
Du är utåtriktad, pratar med alla om allt, språk är inget hinder för kommunikation, du finner alltid en lösning för att förstå mer. Du kämpar för att skapa ramar som är hållbara samtidigt som du kämpar för att gå utanför ramarna. Svårt att vara stilla, djupsinnig oavsett ämne, skapar fascination för det mesta.
Du är bra på att styra upp men sämre på att ta ansvar, det kan binda fast dig att bli låst vid något eller någon som blir en utmaning för dig. Du är ständigt nyfiken, skapar nya händelser hela tiden, du älskar förändringar, kan bli lätt fantastisk bara för att få uppleva.

Runa: Naudiz
Om du dras till Naudiz söker du förståelse för allt som är, varför det är. Du har en mall över hur du vill att allt ska fungera, försöker att få formen att passa, vetgirig och undersökande. Din inre drivkraft är att utvärdera.
Kraftdjur: Korp
Korpen visar att du är intelligent, vaksam, har kontroll, är beredd att offra det mesta för att få det du vill ha. Du bär en mystisk aura med dig. Visar att du har en magisk förmåga, du kan se det okända, du kan ta kontakt med det du behöver, ofta kan du få kontakt utan att söka det först. Starkt seende, modet att även våga se det som är fördolt, det som andra undviker. Modig, påträngande, ihärdig med målet att rensa ut, ta fram det rena, kraften, magin, i det sätta igång en helande process för att nå målet i balans. Du är stadig med dig själv, vet vem du är, var du är har ingen betydelse för du följer till livs äventyr, din egen karma, i det finns de möten som ger dig det du behöver.
Skapad med