Tarot  4 månader (+ aktuell)

Jag tolkar via den stjärna som kallas Keltiska Korset, som vanligt ser jag på de viktigaste områdena: hälsa, andlig utveckling, arbete, ekonomi samt kärlek. Men så mycket mer, det som kommer upp som du behöver veta.

Genom att bli medveten om vilka mönster du skapat, vilka blockeringar men även positiva egenskaper som du är i nu, kan du förbättra din situation, förstå vissa händelser eller upplevelser. Eftersom inget är en slump utan en perfekt synkronisering kommer du att få vägledning i det som är nu.

OBS! att jag ändrat tolkningen, du får nu tolkningen på din egen privat kursprofil som film men även ljudfil som du kan ta ner til mobil, surfplatta eller dator eller lyssna online. Filmen och ljudfilen finns kvar under aktuell period. Jag går igenom korten och berätta om dem, vad de betyder där de är samt en sammanfattning.

Har du sedan frågor när du lyssnat, skickar du ett mail, jag vill veta så lite som möjligt, skriv bara vad du vill ha svar på (ingen berättelse).

Du bokar tolkningen via denna sida om du betalar med kort, paypal eller via Klarna, att du har tillgång till denna sida får du när din betalning gått igenom. Men det är inte på denna sida du finner din tolkningen sedan, utan du får en egen liknande "kursprofil" där du finner din tolkning (tolkningar eller svar på kurser om du medverkar i en). Betalar du via swish kommer du då att få din egen "kursprofil" men inte tillgång till denna sida, som bara fungerar för bokning. 
Eventuella funderingar, maila mig: ylvatrollstierna@gmail.com

Write your awesome label here.

Skrolla nedåt för att läsa mer om mig och tolkningar.

50 år med Tarot år 2024

Jag har tolkat Tarot sedan 1974, heltid sedan slutet på 90-talet.
Jag använder främst Tarotkort som är min passion, men är runfantast, ser även auran, tidigare liv, kan förmedla kontakter med andar, andliga guider, är medial. Ta gärna en titt på sidorna från det jag blev 11 bästa mediet internationellt i Ukraina 2013. 
 
Att tolka på distans, fungerar verkligen det? För mig har det fungerat i över 40 år, jag är rätt övertygad. Och nej, jag vill inget veta om dig, så lite som möjligt. Inga foton, frågor, inget som berättar eller antyder vem du är eller vad du gör, jag vill berätta.

Min uppfattning är att livet är som ett dataspel, vi kan välja höger eller vänster, i varje val finns en upplevelse, valen styrs av dina referensramar, invanda vanor, begränsningar men även möjligheter. 

För dig som vill utvecklas, som önskar ett bollplank med mediala insikter blandat med enorm livserfarenhet finns jag här.

Du når mig för funderingar på ylvatrollstierna@gmail.com
När jag ska göra din tolkning, är det din stund. Jag har ett speciellt program på en mobil som jag bara spelar in tolkningar på när de inte sker över zoom. 
I månadstolkningen ser jag först på vem du är i perioden, sedan på din hälsa, hälsa för mig är allt i från en tanke till en sjukdom samt hur du mår i vardagen. Men även vad du tänker, vad du känner samt hur du agerar. För mig är det att tanken är kraften till hälsa, positiva tankar lika med välmående, en negativ tanke kan skapa en obalans först i tanken, sedan i känslan, slutligen i din kropp. Om jag ser en obalans berättar jag det för dig samt vilket mönster som skapar detta, sedan är det upp till dig att agera. Hälsa är för mig inte bara sjukdomar utan det hela tillståndet, hur mår du, hur känner du dig, hur upplever du dig själv, din situation? Blasé, tom, trött, glad, pigg, eller blir du en hurtbulle? De flesta har någon svacka under en månad, kan vara en förkylning, tillfällig ryggsträckning, återkommande värk av tidigare skada eller en depression. Det viktiga är för dig veta när samt hur kan du förebygga. Om jag däremot råder dig att uppsöka läkare bör du ta det på allvar. Men det betyder inte att det är allvarligt, däremot att det kan bli om du inte agerar i tid. Är det allvar kommer du att höra mig verkligen "prata allvar" med dig, inget du missar.

Efter det ser jag på din andlighet, då menar jag inte newage sökande även om det ibland kanske är en del av din andlighet. Utan mer på var du står i din andliga utveckling, vad som är dina bästa områden att utveckla under perioden.

Arbete använder jag som ord, visst menar jag arbete, du vet, som typ ett 7-16 jobb. Men vi jobbar alla olika, oregelbundna tider, helger, kanske utan fast anställning, kanske extra eller i vårt hem eller som egen företagare. Men med ordet arbete menar jag även vad du gör av din drivkraft, vad du förgyller din tid med, eller vad som inte alls fungerar. Men här kommer även studier in, studier kan vara heltid, på distans eller bara någon kurs eller internetutbildning eller kanske till och med internutbildning. Jag ser även på under vilken vecka under månaden det är mest aktuellt. Observera att arbete alltså inte behöver betyda en fast anställning utan kan lika gärna vara att du jobbar "svart" eller bidrar genom hjälparbete, det är tiden, engagemanget, orken du lägger ner som kommer i fokus. 

Ekonomi - med det menar jag din vardagsekonomi, då ser jag inte till om du har miljoner på banken eller om du har miljoner i krav hos kronofogden utan hur fungerar din ekonomi under denna period. Vilka veckor är trygga, vilka bör du planera för, det händer tyvärr att det finns oväntade utgifter, då kan det vara bra att veta om dem. Ibland händer det även att det kommer in extra oväntade pengar.

Kärleken är för de flesta det viktigaste, för mig är det viktigaste att du älskar dig själv, det är grunden för att få en relation att fungera. Vad har du i kärleken under denna månad? En ny romans, en stor kärlek eller kanske rent av en separation? För allting kan hända, fördelen med en tolkning är att du är beredd, kan agera.

Jag ser till alla dessa områden även om vi oftast bara är intresserad av någon av dem just för stunden, men det är viktigt anser jag att ha en helhetsbild. För jag ser även till veckorna i aktuell månad från nu samt framöver. Jag ser även på vad du har i din omgivning, vad som är ditt öde samt det som är viktigast för dig under denna period.

För mig är det inte att vårt öde är förutsägbart, jag ser livet som ett dataspel, hur du agerar på den nivå du spelar nu, det avgör vilka resultat du kan få. Sedan kan vi alltid ändra vår livsväg genom att få kunskap om vad som händer om vi fortsätter som vi påbörjat. Men märk väl, detta är inget sätt för mig att gardera mig för att min tolkning ska stämma överens vad du än gör, utan det finns i varje nivå i ditt livs spel vissa punkter som du måste igenom. Du bör känna igen dig i en tolkning, annars är något helt galet, då ska du höra av dig till mig direkt. I snitt kan jag säga att ca 80% av de jag tolkar för återkommer, det finns en anledning till det, då antagligen att de fått vägledning som gett dem en klarare bild av sin framtid.

Jag brukar jämföra en tolkning metaforiskt med en väderspådom, om jag vore en meteorolog, sa att det kommer att bli 10 minusgrader och snöstorm i mitten av juli vore det dumt av dig att ge dig ut i badkläder, tro att vädret är som förväntat typ 30 + solsken. Istället om du vet, kan du ta på dig vinterkläder, stanna inomhus eller resa bort, men oavsett kommer ovädret att bestå, det kan du inte göra något åt men du kan agera, du kan handskas med din situation ur ett annat perspektiv med vetskapen av vad som kommer sedan.

Jag tror att livet är perfekt precis som det är just nu även när det krånglar för det är något som du inte tagit hänsyn till i din känsla som skapar obalansen, alla lärdomar är något att vara tacksamma för. Det finns inget ont som inte har något gott med sig. Men ser jag något som krånglar då gör jag mitt bästa för att guida dig ut ur det med den bästa erfarenheten. Jag anser att vi alla har ansvar över vårt eget liv, därför lägger jag inte heller kort för någon som inte är närvarande. Alltså jag tolkar inte kort för någon som inte bett mig att lägga kort, typ som en partner eller tilltänkt partner. Däremot kan jag se vad som finns för dig med en partner, vad du bör tänka på. Barn är ett undantag, om du är mamma (pappa) till ett barn under 18 år då ser jag på vad som är viktigast för dig för att du ska kunna vägleda, stötta ditt barn på bästa sätt, men det är bara om du frågar efter det.

Du bör först lyssna en gång rakt igenom på tolkningen, sedan lyssna igen, då pausa och göra anteckningar. Det kan finnas något som du tycker att jag missat, då helt enkelt för att korten inte anser att det är lika viktigt som du tycker. Eller kanske det är något som du önskar att jag ska förtydliga, men det är även bra att göra anteckningar i stället för att lyssna på tolkningen varje gång du undrar över något. I samband med det, tänkt logiskt, om jag säger att du har en bra period i exempelvis första veckan innebär det att det mesta du tänkt att genomföra är genomförbart. Men du kan naturligtvis vakna upp med huvudvärk en morgon i en bra period men det kommer inte att vara långvarigt eller ha någon större betydelse i ditt liv.

Jag har mitt speciella sätt att prata, direkt till dig, har inte alltid så vårdat språk utan går på, bli inte förvånad om jag skulle säga att du beter dig patetiskt eller ska rycka upp dig. För ibland kanske jag provocerar eller tar dig i örat, för ditt eget bästa. För mig är tolkningen bara din, när jag är klar är det som en bok jag läst, påminner du mig kommer jag ihåg delar men jag släpper, det är ditt liv. Jag vill ditt bästa, att du ska älska dig själv, älska ditt liv, skapa det bästa av det. Det är mitt mål med en tolkning, att vägleda dig genom en period till att se klarare på de mönster, möjligheter som du har med dig. Här kanske jag ska passa på att tala om att det finns ibland vissa biljud med på inspelningen eller andra oväntade händelser, vilket lätt händer när jag sitter vid mitt skrivbord eller utomhus men se det positivt, det är en levande tolkning. ;)

För mig är du en viktig person, den viktigaste i ditt liv, en själ i din utveckling som jag önskar ska leva lyckligt här på jorden. Jag gör din tolkning med så få fördomar som möjligt, likväl som jag försöker att inte ha förutfattade meningar. Jag säger det jag ser, på mitt sätt, ibland kanske lite "hårt" men med kärlek, med mål att inspirera, få dig att våga skratta åt dig själv, älska dig själv för den du är med alla de mönster samt utvecklingsmöjligheter som finns i ditt liv. Du är unik, det är även ditt liv, även om det ibland kan verka mycket vardag.

Tänk gärna igenom innan tolkningen vad du har tänkt dig i ditt liv under denna period, det kan ge dig både ett stöd men de även gånger allt inte går enligt planeringen en öppenhet, nyfikenhet för vad som sker istället. Jag är helt övertygad om attraktionens lag, vilket inte behöver betyda att du är det, men jag tror att tankens kraft är den starkaste, att vi får det vi tänker (ibland snurrar det undermedvetna på åt alla håll och kanter). Om jag ser att du fastnat i något försöker jag få dig att se det positiva, utveckla det i stället. För det vi motstår det kvarstår är också ett av mina favoritordspråk.

Vad kommer upp i en tolkning? Det som är viktigast för dig även om du kanske inte ser det idag. Exempelvis flytta kan du göra när som helst, varken jag eller korten bestämmer när. Men om jag säger att en flytt inte verkar bli av eller uppskjuten då har du vägledning ifrån det. Säger jag att det verkar som du ska flytta, ha det i beräkning även om du inte tänkt det själv eller precis har nyss flyttat. Det kan hända att du bor i drömhuset, men allt kan hända, din partner slänger ut dig, huset ”går sönder”, ekonomin rasar eller du hittar det ultimata huset eller din arbetssituation gör att du måste flytta. Se då till vad som finns med flyttningen. Det kan också vara att du ska flytta, allt är klart och jag säger inget, varför? Därför att flytten är självklar att den inte behöver förtydligats utan det finns annat som är viktigare.

Tänk även på att alla går in i svackor någon gång under en period, det är vanligt med perioder där vi är trötta eller nere, viktigast är att se hur länge den perioden varar, inte tro att det är något extra speciellt för då kommer jag att säga till. 

Du kan även välja att se din tolkning som en manual till den nivå som du nu spelar i livet spel, vilka "cracks" finns det? Vilka genvägar som inte är senvägar, vilka möten, utmaningar men också extra hälsa och skattkistor kan du finna efter vägen?

Sist vill jag bara poängtera att jag känner en tacksamhet till dig som ger mig förtroendet att tolka vad som finns i ditt liv.
Created with