Bok - Tarot korten på bordet

OBS! Inkluderat är ljudfiler.

Tarot, korten på bordet
som jag skrev sommaren 2011, slutsåld 2017, nu i ny upplaga med boken Ylvas Tarotbrev inskriven.

Denna bok är skriven som om du skulle gå en av mina kurser, där du läser dig till varje moment för att förstå korten samtidigt som du praktiserar. I slutet finns texten ifrån Tarot och elementstjärnan där jag tolkat varje kort i de fem olika positionerna. Ett slags facit när du vill ha svar direkt.

Jag tycker att detta är min allra bästa bok om Tarot då den har ett flöde och allt med sig, dessutom en rubrik som heter "Diska och Desperate Housewives" som är enligt mig lite underfundig och visar på olikheten mellan de fyra damerna i leken.

Vill du hänga med på en resa, ett levande sätt att tyda Tarot?
Häng då med från första till sista sidan medan du lär känna dina kort.
Då föreslår jag att du tar fram Tarotleken, lägger korten på bordet, öppnar denna bok sedan börjar du en av dina mest utvecklande resor med korten. Det kan vara lätt att lära sig Tarot, det är det som jag vill visa dig här.
Tarot är ett logiskt system som du lätt kan lära dig, sedan genom det aktivera din intuition allt eftersom, på så sätt får du även ut det bästa samt mest av dina kort. Det här är en helt suverän bok att börja med för att lära sig tolka Tarotkort.

Du får tips på hur du ska komma igång, vilken lek du ska välja, vilka rutiner som finns, hur du ställer din fråga för att få ett tydligare svar. Självklart lär du dig också hur du tolkar korten, både enskilda samt tillsammans.
Du får även råd om hur du ska ändra dina tankar vid läggningar som visar på negativa aspekter, allt för att kunna skapa din framtid på ett bättre sätt eller åtminstone din upplevelse av den.

Allt är berättat på ett enkelt och roligt sätt och fakta om korten vävs ihop med historier och metaforer. I denna nya version är även boken "Ylvas Tarotbrev" inskriven för att ge dig mer om varje kort.

Du finner även ett facit i boken med tolkning till alla 78 korten på alla positionerna i Elementstjärnan.
Swish 073 063 1657 skriv Tarotakademin
Paypal ylvatrollstierna@gmail.com
Write your awesome label here.

Köp boken på Amazon

Created with