21/6-22/7

Kanske dags att du stannar upp, tar dig en allvarlig funderare över vad du vill i livet, men du kanske inte finner fler svar, för detta med att ta ansvar för dig själv kan vara en utmaning, lättare då att drömma dig bort, se till att alla andra är lyckliga. Du behöver mer tid för dig själv och varva både vardag och semester. Du kan om du vill skapa en bra struktur och dra riktlinjer för vad som är viktigt för dig framöver. Du är allt annat än stilla, undersöker allt, både det fördolda och det som finns mitt framför näsan på dig.

Du kan känna dig lite förvirrad när det gäller kärleken, se bara upp att du inte låter det styra hela ditt liv, du kan ha lätt att tappa kontrollen då du inte riktigt vet var du har dina känslor. Bäst lyckas du nu med att umgås med många människor, släpp på negativa tankar och var i upplevelsen även om den inte verkar bli som du vill eller förväntar dig.

DU har ett starkt engagemang i det du tror på, resten orkar du inte ta tag i. I en del ögon kan du upplevas som lite flyktig och oansvarig, men bjud på den speglingen för du kan behöva få denna stund av upplevelser för att finna din kraft igen. Ansvar kan kännas betungande, se upp att du inte trasslar till det mer än nödvändigt. Kärleken är intensiv i början på månaden, analysera inte sönder den utan låt den bara få växa i fred.

20 februari-20 mars

Drömmande, romantisk och destruktiv.
Element: Vatten
Metall: Tenn
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Fötterna.
Härskarplanet: Neptunus
Färg: Blå, grön, lila
Kristall: Ametist
Växt: Cikoria, mossa, al.
Tarotkort: XII Den Hängde Mannen
Yrkesliv
Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new age området: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

Nycklar
Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

Lärdom
Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet.

Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad och lite glamour.

Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben.

I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

Personlighet
Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje.

Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig.

Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst.

Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

Astrologikurs

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig, sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with