Fiskarna

Grattis till dig som är född i 
Fiskarnas tecken

20/2-20/3

Du tar fram hela ditt känsloregister, bjussar på dig själv, är spontan och uttrycksfull, mer livlig och så in i känslan i det mesta du gör. Se bara upp så du inte vilsar bort dig själv av bara farten och livsglädje. Du kan inspirera andra under denna period och även framföra det som är viktigt för dig.

En bra period att skapa nya möjligheter och förverkliga saker du funderat över. Du är mer i harmoni med dig själv, men det kan också hända att en och annan insikt kastar om saker i ditt liv, och ditt tålamod är väl inte det bästa utan livsglädjen är starkare. Om du ser positivt på saken är detta en intressant period i ditt liv.

Du kanske inte hinner med i alla dina tankar och funderingar över vad du vill i livet och vad som är viktigast, du får ut mer om du är nyfiken och beredd att släppa på gamla förutfattade meningar, följ flödet och allt fixar sig istället för att bli rädd för att du känner ett behov av svar på det mesta som du inte vet vad du har för värderingar i.

Du kanske inte behöver vara perfekt nu, du kanske inte behöver ha svar på allt utan kanske du skulle låta livet överraska dig med lite nya möten, insikter och medvetenhet om dig själv. Du kan fantisera en del men känna en oro då du inte har samma kontakt med dina känslor som innan, men lev i drömmarna, tro på att du kan skapa allt du kan drömma om så finner du mer frid och mer kraft med dig själv.

20 februari-20 mars

Drömmande, romantisk och destruktiv.
Element: Vatten
Metall: Tenn
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Fötterna.
Härskarplanet: Neptunus
Färg: Blå, grön, lila
Kristall: Ametist
Växt: Cikoria, mossa, al.
Tarotkort: XII Den Hängde Mannen
Yrkesliv
Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new age området: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

Nycklar
Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

Lärdom
Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet.

Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad och lite glamour.

Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben.

I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

Personlighet
Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje.

Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig.

Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst.

Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with