Fiskarna

24/9-23/10

Det här är en period där du kan ifrågasätta dig själv, ditt liv, allt annat omkring dig, bli mer medveten om vad du vill ha utav livet. Kanske det nu är dags för dig att ta en paus, släppa alla funderingar, bara befinna dig i det som du är i.

Du förändrar och ställer krav, kanske får ett och annat utbrott bara för att du vill så mycket, det är nu som du kräver respons och respekt, både när det gäller arbete och kärlek.

Du har en lugn period att vänta, inte så många förändringar, inga krav, inget som visar på motstånd eller att du måste ta extra mycket. 

Kanske det är att det har varit så mycket omkring dig att du nu behöver hämta andan för att kunna fokuserar bättre framöver. Flyt på i din sysselsättning, bara var och se vad som händer, låt andra ta beslut, se bara till att du får ut det som är viktigt för dig, ansvaret kan andra få ta.

Du kan ha svårt att stanna upp, lyssna, trivs nog allra bäst i stora sällskap där du bara kan glida med men det bör finnas intressen gemensamt för att du ska orka engagera dig.

Arbetet kan dock fungera väldigt bra, du blir mer medveten om vad som inspirerar dig och vad som du vill förverkliga, du gör upp planer.

I kärleken kan du fundera en hel del, men det skapar även en positiv utveckling, däremot kan du ha svårt att uttrycka dig som du kanske önskar, du kanske glider undan istället för att visa vad du känner både på gott och ont.

Du vill inte känna dig pressad, vet inte var du har dina känslor, kanske dags att fundera en hel del på kärleken, kan du ta ut svängarna?

Spirituellt kan du bli mer fundersam och söka din egen utveckling, välja att gå undan lite och fundera, kanske du till och med fantiserar ännu mer, fokuserar på att finna din egen sanning.

20 februari-20 mars

Drömmande, romantisk och destruktiv.
Element: Vatten
Metall: Tenn
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Fötterna.
Härskarplanet: Neptunus
Färg: Blå, grön, lila
Kristall: Ametist
Växt: Cikoria, mossa, al.
Tarotkort: XII Den Hängde Mannen
Yrkesliv
Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new age området: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

Nycklar
Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

Lärdom
Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet.

Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad och lite glamour.

Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben.

I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

Personlighet
Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje.

Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig.

Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst.

Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.
Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with