Fiskarna

24/9-23/10

Du vill så mycket, har en inre längtan efter att förverkliga men samtidigt så förlorar du dig i drömmarnas värld emellanåt, du får verkligen ta tag i din fokusering och sluta tveka, agera ifrån känslan. Du har så mycket inom dig nu gäller det bara att du ska se din egen roll i alla sammanhang och den roll som du vill ha och agera därefter.

Du kan ha lätt att glida undan i det mesta men har antagligen någon sak som du lägger mer fokusering på, så då till att du väljer det som skapar mest trygghet för dig, det som ger dig bekräftelse och vidareutveckling för det kan lätt bli så att du väljer den enklaste utvägen.

Du har lätt för att ta kritik men också lika lätt att ge kritik själv. Du söker mer botten i det mesta och vill ha klara besked för att känna trygghet, kanske du kan gå till ytterligheter bara för att se vad som finns om du verkligen plockar ner något i delar med risk att du tappar en illusion och blir besviken för det.

Du är ganska skön som person just nu, så där lagom men ändå med mer intensitet, du kan inte ta det lugnt, du vill att det ska hända något, något som får dig att känna att det finns en puls, en livskraft och ett skapande.

Du kan lätt komma samman med andra, ha kreativa idéer som kan utvecklas bra, och du är nog mer social på ytan än på djupet just nu.


Du söker bortom det som du redan anar svaren på, kan bli lite mer drömsk, längta mer efter en andlig sanning som du redan har inom dig men som kanske inte existerar i din vardag. Du kan nu finna vidareutveckling på din andlighet genom andra och bör vara öppen för det oväntade, se bortom det som är.

20 februari-20 mars

Drömmande, romantisk och destruktiv.
Element: Vatten
Metall: Tenn
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Fötterna.
Härskarplanet: Neptunus
Färg: Blå, grön, lila
Kristall: Ametist
Växt: Cikoria, mossa, al.
Tarotkort: XII Den Hängde Mannen
Yrkesliv
Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new age området: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

Nycklar
Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

Lärdom
Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet.

Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad och lite glamour.

Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben.

I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

Personlighet
Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje.

Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig.

Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst.

Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Created with