Fiskarna

21/3-20/4

En utvecklande period för dig där du finner mer balans än innan utifrån allt som du tidigare känt dig vilsen i. Du ger dig tid att reflektera, agera, ta tag i det som du innerst inne vill förverkliga i ditt eget liv.

Du kanske inte finner alla svar just nu, du kan uppleva att du måste förändras, med den stillhet du kan uppleva inom dig kan den upplevelsen vara värd det mesta. Insikter som kommer allt eftersom som nog lär dig begreppet frihet, frihet att lyssna till dig själv, det som du vill göra.

Du blir allt mer medveten om dina känslor samt din längtan, ditt sätt att uppleva vad som är givande, det som ger dig mer trygghet för dig. Du öppnar upp, söker nya utmaningar genom att gå in i känslan. Du utvecklar din kommunikation genom att lyssna, du släpper nog på en hel del gamla principer och rutiner som varit viktiga för dig.

Du går in i en period med öppet sinne baserat på dina känsloupplevelser. Du kommer inte undan nu, en tid av förändring, självrannsakan genom känslor. Det är fler känslor vilket även gör att du upplever mer, ökar dina andliga insikter.

Med klar medvetenhet om vad du egentligen vill, sedan att förverkliga kan ta tid, men du börjar nu att fokusera på det som är viktigt för dig att förverkliga. Du ser mer, tänker mer, agerar snabbare, kanske med en annan intensitet. Du är mer medveten med förmågan att få fram dina drömmar till en verklighet.
Men även förvirrad kan vara rätt ord att beskriva dig nu.

Du vill mer men samtidigt vill du ingenting, kanske du önskar att du kunde bara blunda, öppna ögonen, att allt var som du tänker och fantiserar om.

Du har ambitioner, startar upp för att i nästa stund söker du allt för att bara få koppla av samt slippa ansvar, men du gör det som ska göras även om du kan drömma dig bort.

Zodiaktolkning i Tarot

20 februari-20 mars

Drömmande, romantisk och destruktiv.
Element: Vatten
Metall: Tenn
Pos/neg: Negativ
Kön: Feminin
Kvalitet: Föränderlig
Kroppsdel: Fötterna.
Härskarplanet: Neptunus
Färg: Blå, grön, lila
Kristall: Ametist
Växt: Cikoria, mossa, al.
Tarotkort: XII Den Hängde Mannen
Yrkesliv
Skådespelare, musiker, dansare, försäljaren. Inom new age området: Dansterapeut, frigörande sång och dans, medium.

Nycklar
Fantasifull, intensiv, medkännande, sympatisk, intuitiv.

Lärdom
Att tro på sig själv, att våga se det förgångna, nuet och framtiden och att vara i nuet.

Fiskarna är drömmarna, de artistiska som trivs med liv och rörelse och lätt kan bli uttråkade och då komma i en inre konflikt och bli nedstämd. Är snäll och godtrogen, sensitiv och romantisk. Resor går till avkopplande platser, sol och bad och lite glamour.

Pengar är svaret på lyckan, friheten och det som hjälper till att bygga ut garderoben.

I kärleken är fisken romantisk och med höga ideal.

Personlighet
Du är romantikern, drömmaren den som lever i din egen romantiska bubbla. Du är uttrycksfull och totalt engagerad i det som ger dig glädje. Allt annat har du fullt sjå att försöka komma undan. För det som du ännu inte har erfarenhet inom det kan vara farligt eller ta ner dina romantiska drömmar om allt som ger glädje.

Du är uttrycksfull och totalt engagerad. Du kan vara som en hoppjerka emellanåt, alltid sökandes efter något nytt som ska göra dig lycklig, för även om du är det så finns rädsla att det ska försvinna så lika bra att gardera sig.

Du är den som dansar fram genom livet och många gånger stukar du tårna bara för att du inte vill se den hårda sanningen. Och allt som har med rytm att göra passar ditt sinne, dans, sång, musik men även att gå in i dig själv och skapa i drömmarna. Du är bra på att uttrycka dig bara det sker genom någon slags konst.

Du följer ofta strömmen men finns det någon annan väg så kan du göra ditt bästa för att glida in där och göra det bästa av det. Du kan också ha en tendens till allvarlighet som gör att du drar dig undan. För många så kan du upplevas som lätt disträ och förvirrad, men då skulle de bara veta hur mycket du har att hålla reda på, för du är en sökare, efter det perfekta, det ultimata som ger lycka. Känslig, sensitiv och med ett stort hjärta.

Tarot och astrologi

Astrologi och Tarot?

De är som handen i handsken, astrologin är kartan, Tarot kartläsaren.

Kombinera astrologin till Tarot för att få ut mer till dina kort.

I denna kursdel finner du texter om betydelsen av följande planeter - Merkurius, Månen, Venus, Mars, Jupiter, Saturnus, Uranus, Neptunus, Pluto och Kiron.

Du finner även texter om alla stjärntecken - Väduren, Oxen, Tvillingen, Kräftan, Lejonet, Jungfrun, Vågen, Skorpionen, Skytten, Stenbocken, Vattumannen samt Fiskarnas tecken.

Det finns tre dekader i varje stjärntecken, vilket bland annat visar på att Ess i Stavar är 1: dekaden i Väduren, 2 i Stavar är 2:a dekaden, 3 i Stavar är 3:e dekaden, sedan har du två eld tecken till, Lejonet och Skytten. De finner du i 4-9 i Stavar. Likaså för de andra elementen - Vatten - Bägare (Kräftan, Skorpionen samt Fiskarna), Jord - Mynt (Oxen, Jungfrun samt Stenbocken) samt Luft - Svärd (Tvillingen, Vågen samt Vattumannen).

Du finner texter, ljudfiler, filmer samt uppgifter.

Du lär dig även att tolka astrologin medialt till Tarot.

Du kan läsa vad de olika husen i Zodiaken visar på, du kan läsa en text om varje del i ditt horoskop på ett enkelt sätt. Ha din horoskopskarta framför dig (du får den annars i kursen), sedan läser du igenom planet, hus och stjärntecken för att finna mer ut vad astrologin har att berätta om dig.

Det du motstår det kvarstår
Livet är perfekt precis
som det är just nu
Tankar blir ting
Created with